طرز تهیه کراست تارت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تارت یکی از شیرینی های خشک به حساب می آید که بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نام متفاوتی دارد. کراس تارت یکی از این نوع شیرینی ها است که مواد تارت را در قالب تارت قرار می دهیم. سپس با کرم پاتیسیر را تهیه کرده و با آناناس و توت فرنگی درون تارت می ریزیم. این شیرینی را می توان برای پذیرایی در مهمانی ها تهیه و استفاده نمود. این شیرینی بیشتر شبیه دسر است اما می توان در قالب های تارت تک نفره تهیه نمود و به عنوان شیرینی پذیرایی از آن استفاده کرد. همچنین می توان به عنوان میان وعده با چای و قهوه میل کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراست تارت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای تارت آرد سفید 310 گرم پودر قند 70 گرم کره سرد 170 گرم شیر سرد 3 قاشق سوپ خوری زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل یک هشتم قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال 1 عدد پرتقال مواد درونی شیر 3 پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری آرد سفید 2 قاشق غذا خوری وانیل یک هشتم قاشق چای خوری کره 25 گرم شکلات سفید 100 گرم طرز تهیه کراست تارت مرحله اول برای تهیه کراست تارت در ابتدای کار، کره سرد را تکه تکه کرده و درون غذا ساز می ریزیم. سپس آرد را الک کرده و به آن اضافه می کنیم. پودر قند هم اضافه کرده و غذا ساز را روشن می کنیم و آنقدر مخلوط می کنیم تا به صورت خرده نان در آید. مرحله دوم سپس زرده و وانیل و شیر را به آن اضافه کرده و مجددا غذا ساز را روشن می کنیم تا با هم مخلوط شده و خمیر کاملا جمع شود. سپس خمیر را درون یک کیسته فریزر قرار داده و پهن می کنیم. و در یخچال نیم ساعت استراحت می دهیم. مرحله سوم اگر تارت را شکلاتی بخواهیم تهیه کنیم، از مقدار آرد کم می کنیم و همان قدر پودر کاکائو به آن اضافه می کنیم . به طور مثال 2 قاشق از آرد را کم کرده و 2 قاشق پودر کاکائو به آن اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که خمیر را نباید با دست ورز داد. مرحله چهارم اگر غذا ساز نبود با نوک انگشت مواد را با هم مخلوط می کنیم. وقتی خمیر نیم ساعت استراحت کرد، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو تکه نایلون قرار می دهیم و با وردنه آن را باز می کنیم. مرحله پنجم ضخامت کار حدود نیم سانت باشد کافی است. قالب تارت را برداشته و کف آن را چرب می کنیم. سپس پلاستیک رویی را برداشته و خمیر را با کمک وردنه درون قالب قرار می دهیم. وقتی خمیر را درون قالب قرار دادیم به آرامی فشار می دهیم تا حالت ظرف را به خود بگیرد. مرحله ششم خمیر اضافه را جدا کرده و با چنگال روی آن را سوراخ می کنیم تا پف نکند. قالب ها را داخل سینی فر می گذاریم و داخل فر قرار می دهیم تا حدود 15 تا 17 دقیقه بپزد و آماده شود. سپس از فر خارج کرده و وقتی که خنک شد، از قالب در می آوریم. مرحله هفتم در این مرحله یک کاسه مناسب بر می داریم. در ادامه نشاسته ذرت و آرد و شکر را با هم مخلوط کرده و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سپس با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی با هم یکدست شوند. مرحله هشتم شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. غلظت آن باید مانند فرنی شود. از روی حرارت برداشته و به آن وانیل و کره و شکلات اضافه می کنیم تا با حرارت کرم شکلات نیز آب شود. مرحله نهم مرتب هم می زنیم و روی کرم را سلفون می کشیم طوری که سلفون با کرم در تماس باشد و رویه نبندد. درون یخچال استراحت می دهیم تا سرد شود. کرم را درون تارت ریخته و روی آن را با تکه های آناناس تازه یا کمپوت اناناس و توت فرنگی خرد شده پر می کنیم.
تارت یکی از شیرینی های خشک به حساب می آید که بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نام متفاوتی دارد. کراس تارت یکی از این نوع شیرینی ها است که مواد تارت را در قالب تارت قرار می دهیم. سپس با کرم پاتیسیر را تهیه کرده و با آناناس و توت فرنگی درون تارت می ریزیم. این شیرینی را می توان برای پذیرایی در مهمانی ها تهیه و استفاده نمود. این شیرینی بیشتر شبیه دسر است اما می توان در قالب های تارت تک نفره تهیه نمود و به عنوان شیرینی پذیرایی از آن استفاده کرد. همچنین می توان به عنوان میان وعده با چای و قهوه میل کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراست تارت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای تارت |
آرد سفید | 310 گرم |
پودر قند | 70 گرم |
کره سرد | 170 گرم |
شیر سرد | 3 قاشق سوپ خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
رنده پوست پرتقال | 1 عدد پرتقال |
مواد درونی |
شیر | 3 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 5 قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذا خوری |
آرد سفید | 2 قاشق غذا خوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
کره | 25 گرم |
شکلات سفید | 100 گرم |
طرز تهیه کراست تارت
مرحله اول
برای تهیه کراست تارت در ابتدای کار، کره سرد را تکه تکه کرده و درون غذا ساز می ریزیم. سپس آرد را الک کرده و به آن اضافه می کنیم. پودر قند هم اضافه کرده و غذا ساز را روشن می کنیم و آنقدر مخلوط می کنیم تا به صورت خرده نان در آید.
مرحله دوم
سپس زرده و وانیل و
شیر را به آن اضافه کرده و مجددا غذا ساز را روشن می کنیم تا با هم مخلوط شده و خمیر کاملا جمع شود. سپس خمیر را درون یک کیسته فریزر قرار داده و پهن می کنیم. و در یخچال نیم
ساعت استراحت می دهیم.
مرحله سوم
اگر تارت را شکلاتی بخواهیم تهیه کنیم، از مقدار آرد کم می کنیم و همان قدر پودر کاکائو به آن اضافه می کنیم . به طور مثال 2 قاشق از آرد را کم کرده و 2 قاشق پودر کاکائو به آن اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که خمیر را نباید با دست ورز داد.
مرحله چهارم
اگر غذا ساز نبود با نوک انگشت مواد را با هم مخلوط می کنیم. وقتی خمیر نیم
ساعت استراحت کرد، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو تکه نایلون قرار می دهیم و با وردنه آن را باز می کنیم.
مرحله پنجم
ضخامت کار حدود نیم سانت باشد کافی است. قالب تارت را برداشته و کف آن را چرب می کنیم. سپس پلاستیک رویی را برداشته و خمیر را با کمک وردنه درون قالب قرار می دهیم. وقتی خمیر را درون قالب قرار دادیم به آرامی فشار می دهیم تا حالت ظرف را به خود بگیرد.
مرحله ششم
خمیر اضافه را جدا کرده و با چنگال روی آن را سوراخ می کنیم تا پف نکند. قالب ها را داخل سینی فر می گذاریم و داخل فر قرار می دهیم تا حدود 15 تا 17 دقیقه بپزد و آماده شود. سپس از فر خارج کرده و وقتی که خنک شد، از قالب در می آوریم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک کاسه مناسب بر می داریم. در ادامه نشاسته ذرت و آرد و شکر را با هم مخلوط کرده و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سپس با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی با هم یکدست شوند.
مرحله هشتم
شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. غلظت آن باید مانند فرنی شود. از روی حرارت برداشته و به آن وانیل و کره و
شکلات اضافه می کنیم تا با حرارت کرم
شکلات نیز آب شود.
مرحله نهم
مرتب هم می زنیم و روی کرم را سلفون می کشیم طوری که سلفون با کرم در تماس باشد و رویه نبندد. درون یخچال استراحت می دهیم تا سرد شود. کرم را درون تارت ریخته و روی آن را با تکه های آناناس تازه یا کمپوت اناناس و توت فرنگی خرد شده پر می کنیم.
-
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۲:۴۸
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/586641/