صفر تا صد تهیه خورش «آق ماش» ارومیه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط یک عدد
ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
ماش 250 گرم
پیاز داغ دو قاشق سوپخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
سیبزمینی متوسط سه عدد
زعفران یک قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را رنده کرده با گوشت چرخ کرده، ادویه، نمک و فلفل خوب مخلوط میکنیم. سپس از گوشت گلولههایی به اندازه گردو درست کرده و تا زمانی که ماش نیمپز شود در یخچال میگذاریم.
ماش را شسته به همراه سه لیوان آب، رب گوجهفرنگی و پیاز داغ روی حرارت قرار میدهیم تا نیمپز شود. سپس گوشت را کمی تفت داده و بعد به خورش در حال جوش اضافه کرده و در خورش را میبندیم تا جا بیفتد.
اگر آب خورش کم شد به آن آب جوش میافزاییم.
در این فاصله سیبزمینیها را خرد کرده و سرخ میکنیم و در پایان زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل خورش را اندازه میکنیم. خورش را در ظرف کشیده و سیبزمینیها را روی آن میریزیم و سرو مینماییم.
نکتـه:
میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت گوسفند یا گوساله قیمهای استفاده کنید در این صورت بهتر است ابتدا گوشت را پخته سپس ماش را به خورش اضافه کنید تا موجب له شدن آن نشود.
منبع :club.golestan.com
-
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴:۰۲
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/586495/