آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص خانه داري

طرز تهیه ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم.
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار
پنیر موزارلا
مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می‌تونید به دلخواهتون اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از یک پیمانه مواد اضافه نکنید.
سس (سس پیتزا و مارینارا عالی هستند، چون طعم پیتزا به غذا میدن، اما سس‌های دیگه مثل آلفردو، پستو یا رنچ هم مناسب هستن)
تخم مرغ (در ازای هر بسته ماکارونی 2 عدد)
شیر (در ازای هر تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری)
2 پیمانه پودر سوخاری
1 قاشق غذاخوری ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر)
روغن
دستور تهیه ماکارونی لقمه‌ای
قبل از شروع ظرفی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید. ضخامت ماکارونی باید 2 الی 4 سانتیمتر باشد. پس اندازه ظرف برای یک بسته ماکارونی باید 20 در 20 باشه.
ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و یک اندازه صاف کنید. روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدید. سپس ظرف رو به مدت 2 ساعت داخل یخچال بزارید. اگه یک شب داخل یخچال بمونه بهتره.

آریا بانو


تخم مرغ و شیر رو داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه‌ای پودر سوخاری و ادویه رو هم بزنید.
وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتونید با چاقو لبه‌ها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.
سپس ماکارونی رو در اندازه‌های کوچک تری برش بزنید. اگه اندازه‌ها بزرگ باشن داخلشون گرم نمیشه و در روغن از هم جدا میشه.
بعد از این که ماکارونی‌ها رو در اندازه‌های کوچک‌تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا روشونو بپوشونه؛ و داخل ظرفی کنار بزارید.
سپس نیم ساعت دیگه اون‌ها رو داخل یخچال قرار بدید تا دوباره سرد بشن.

آریا بانو


روغن رو روی شعله متوسط گاز داغ کنید و لقمه‌ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی قهوه‌ای رنگ بشن. روغن باید کاملا داغ باشه و داخل تاوه رو زیادی پر نکنید.

آریا بانو


بعد از سرخ کردن لقمه‌ها رو روی دستمال کاغذی یا سینی سیمی قرار بدید تا روغن اضافیش کشیده بشه.
بعد از این که لقمه‌ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.
خیلی‌ها غذا‌های سرخ شده رو نمیپسندن، اما این غذا با سرخ شدن خوشمزه‌تر میشه. اگه لقمه‌ها از هم جدا میشن به خاطر اینه که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده. می‌تونید بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتونید تا آب مواد رو بخ خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبن.
اگه لقمه‌ها هنگام سرخ کردن پخش میشن به خاطر اینه که روغن خوب داغ نشده. شعله رو زیاد کنید تا روغن کاملا داغ بشه و سعی کنید همه لقمه‌ها رو یهویی داخل تاوه نریزید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/586478/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در شب قهرمانی اسکودتو در میلان چه گذشت؟

درگیری فرانسوی‌ها با پلیس پس از حذف پی‌اس‌جی

رئال اسطوره مغضوب بایرن را به برنابئو دعوت کرد

مصطفوی: تنش روی سکوها از نیمکت باشگاه‌ها می آید

حواشی دیدار نساجی - پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر ایران از زاویه‌ای متفاوت

حواشی دیدار استقلال - ذوب‌آهن در رقابت های لیگ برتر ایران از زاویه‌ای متفاوت

سرنگونی ام باپه در محوطه جریمه دورتموند که داور اعتقادی به پنالتی نداشت

الخلیفی: مستحق حذف نبودیم، ناراحتم

رویس: کسی به تیر دروازه‌های پی‌اس‌جی اهمیت نمی‌دهد!

دورتموند دو موقعیت خلق کرد و فینالیست شد

آتش زدن بنر و پرچم هواداران دورتموند توسط طرفداران پاری سن ژرمن

سردار آزمون و علاقه شدید خانوادگی‌اش به والیبال

تمجید جیمی کرگر و اشلی یانگ از رفتار تماشاگران منچستریونایتد در ورزشگاه پس از شکست این تیم

خوشحالی بازیکنان دورتموند پس از پیروزی مقابل پاری سن ژرمن و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

خلاصه بازی پاری سن ژرمن 0 - دورتموند 1

مصطفوی: باشگاه‌ ها باید از کمیته داوران اطاعت کنند

بعد از 11 سال دورتموند دوباره در فینال ومبلی

محمدی: جرایم مالی به تنهایی راهگشا نیست

گل دوم دورتموند آفساید اعلام شد

سومین و چهارمین شوت پاریسی ها هم به تیر دروازه برخورد کرد!

زنبورها اولین مسافر فینال لندن؛ خداحافظی امباپه و دوستان با لیگ قهرمانان

طرح هواداران پاری سن جذاب ژرمن پیش از شروع بازی

موقعیت خوب پاری سن ژرمن روی شوت دمبله

دوناروما به این شکل روی ضد حمله خطرناک دورتموند دروازه پاریسی ها را نجات داد

کارشناسی داوری فولاد - تراکتور

کارشناسی داوری نساجی - پرسپولیس

اینیستا پس از گل به یادماندی مقابل چلسی

موقعیت خطرناک برای پاریسی ها و برخورد توپ با تیر دروازه

گل اول دورتموند توسط هوملز

کارشناسی داوری استقلال - ذوب آهن

شوت مندس به تیر دروازه دورتمومد برخورد کرد

پاری سن ژرمن 0-1 دورتموند؛ نیمه دوم

شکایت باشگاه سپاهان از تهرانی و پرسپولیس

واکنش رئیس سازمان سینمایی به بیکاری سینماگران

زوج عاشق برنامه «ماه عسل» جدا شدند

موسیقی بی کلام امشب را با ساز گیتار بشنوید

زندگی بزرگان/ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر

وای به حال روزی که ...

طرز تهیه ترشی گوجه‌ سبز؛ طعمی جدید و جذاب

عوارض قرص و پودرهای لاغری و چاقی

زود عصبی می شوم و دست خودم نیست

ادعای تازه مسئولان وزارت کشور درباره کاهش طلاق

شرکت SpaceX از لباس فضانوردی جدید خود رونمایی کرد

بنشین! مرو!

شب ماند و او دیگر نیامد

مقایسه مورینیو و ده‌روسی از زبان آزمون

سردار آزمون از آینده فوتبالی‌اش می‌گوید!

غایبان هوادار مقابل پرسپولیس مشخص شدند

شوت سنگین ریرسون از کنار دروازه پاری سن ژرمن به بیرون رفت

واکنش تند به پیشنهاد حذف سپاهان از فوتبال ایران