آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی خانه داري

طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر مایه گوشتی با هم پر شده و سرخ می شود. تفاوت این پیراشکی با پیراشکی های دیگر شکل ظاهر آن و میزان موادی است که داخل آن قرار می گیرد. همچنین قبل از سرخ کردن نیازی به پخت جدا گانه مواد گوشتی نیست و مواد با خود پیراشکی با هم طبخ می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم پیراشکی گوشت بلیاشی ماست کفیر 2 پیمانه آرد سه و نیم پیمانه نمک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری مواد لازم فیلینگ گوشت جرخ کرده 1 کیلو پیاز متوسط 2 عدد گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری نمک یک سوم قاشق سوپ خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی مرحله اول برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش بلیاشی در ابتدای کار مواد فیلینگ را تهیه می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن ها را رنده می کنیم. آب آن را گرفته و به یک کاسه اضافه می کنیم. مرحله دوم گوشت و گشنیز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس حداقل یک ساعت و نیم در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. برای درست کردن خمیر، ماست و آرد و نمک و جوش شیرین را درون کاسه می ریزیم. طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی سپس با همزن مخلوط می کنیم. یا با دست ورز می دهیم. حدود 5 تا 7 دقیقه ورز می دهیم. سپس کم کم و یک قاشق یک قاشق روغن را اضافه کرده و ورز می دهیم تا روغن جذب شود. سپس قاشق بعد را اضافه می کنیم. تا جایی که روغن تمام شود. مرحله چهارم مجدد حدود 3 دقیقه با دستگاه یا با دست خمیر را ورز می دهیم. روی خمیر را با سلفون می پواشنیم و حدود 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم. سطح کار را کامل با روغن چرب می کنیم. خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم و آن را به 14 تکه تقسیم می کنیم. مرحله پنجم هر تکه را به صورت گرد چانه می کنیم. در حین کار مدام دست را چرب می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به شکل دایره باز می کنیم. سپس از مواد گوشتی یکی دو قاشق وسط خمیر قرار می دهیم. سپس خمیر را از اطراف می کشیم. طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی تا روی گوشت را بپوشاند اما در مرکز خمیر سوراخ کوچکی باقی بماند. کمی روی خمیر را با دست فشار می دهیم تا هوای بین خمیر و گوشت از سوراخ آن خارج شود. در یک تابه بزرگ روغن سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مرحله هفتم سپس سه عدد از پیراشکی ها را درون روغن قرار می دهیم. باید دقت کرد که همزمان نباید تعداد زیادی پیراشکی را با هم درون روغن گذاشت. حرارت را کم کرده و پیراشکی ها را سرخ می کنیم. وقتی پیراشکی ها قهوه ای طلایی شد، حرارت را کم می کنیم. مرحله هشتم و پیراشکی ها را برگردانده و حدود 4 الی 5 دقیقه دیگر نیز سرخ می کنیم. بعد از این که پیراشکی ها سرخ شد، از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. سپس پیراشکی ها را در کنار انواع سس و خامه ترش یا سس سیر سرو می کنیم.

پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر مایه گوشتی با هم پر شده و سرخ می شود. تفاوت این پیراشکی با پیراشکی های دیگر شکل ظاهر آن و میزان موادی است که داخل آن قرار می گیرد. همچنین قبل از سرخ کردن نیازی به پخت جدا گانه مواد گوشتی نیست و مواد با خود پیراشکی با هم طبخ می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی گوشت بلیاشی
ماست کفیر2 پیمانه
آردسه و نیم پیمانه
نمکنصف قاشق چای خوری
جوش شیرین1 قاشق چای خوری
روغن مایع4 قاشق سوپ خوری
مواد لازم فیلینگ
گوشت جرخ کرده1 کیلو
پیاز متوسط2 عدد
گشنیز تازه خرد شده2 قاشق سوپ خوری
نمکیک سوم قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش بلیاشی در ابتدای کار مواد فیلینگ را تهیه می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن ها را رنده می کنیم. آب آن را گرفته و به یک کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
گوشت و گشنیز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس حداقل یک ساعت و نیم در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. برای درست کردن خمیر، ماست و آرد و نمک و جوش شیرین را درون کاسه می ریزیم.
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
سپس با همزن مخلوط می کنیم. یا با دست ورز می دهیم. حدود 5 تا 7 دقیقه ورز می دهیم. سپس کم کم و یک قاشق یک قاشق روغن را اضافه کرده و ورز می دهیم تا روغن جذب شود. سپس قاشق بعد را اضافه می کنیم. تا جایی که روغن تمام شود.
مرحله چهارم
مجدد حدود 3 دقیقه با دستگاه یا با دست خمیر را ورز می دهیم. روی خمیر را با سلفون می پواشنیم و حدود 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم. سطح کار را کامل با روغن چرب می کنیم. خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم و آن را به 14 تکه تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
هر تکه را به صورت گرد چانه می کنیم. در حین کار مدام دست را چرب می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به شکل دایره باز می کنیم. سپس از مواد گوشتی یکی دو قاشق وسط خمیر قرار می دهیم. سپس خمیر را از اطراف می کشیم.
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
تا روی گوشت را بپوشاند اما در مرکز خمیر سوراخ کوچکی باقی بماند. کمی روی خمیر را با دست فشار می دهیم تا هوای بین خمیر و گوشت از سوراخ آن خارج شود. در یک تابه بزرگ روغن سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله هفتم
سپس سه عدد از پیراشکی ها را درون روغن قرار می دهیم. باید دقت کرد که همزمان نباید تعداد زیادی پیراشکی را با هم درون روغن گذاشت. حرارت را کم کرده و پیراشکی ها را سرخ می کنیم. وقتی پیراشکی ها قهوه ای طلایی شد، حرارت را کم می کنیم.
مرحله هشتم
و پیراشکی ها را برگردانده و حدود 4 الی 5 دقیقه دیگر نیز سرخ می کنیم. بعد از این که پیراشکی ها سرخ شد، از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. سپس پیراشکی ها را در کنار انواع سس و خامه ترش یا سس سیر سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/586228/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

اولین واریزی مالک جدید به بازیکنان پرسپولیس

سندروم ژاوی همه‌گیر شد؛ تمدید 3ساله کونسیسائو

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مرگ دردناک مرد تبریزی زیر چرخ های قطار مسافربری

آتش سوزی گسترده در هند؛ شش نفر کشته شدند

اقدام شیطانی مرد شیاد به زنان در نقش شرکت در مراسم ترحیم

شاخ به شاخ عجیب دو ماشین در آزادراه!

نتیجه حواس پرتی پشت فرمون؛ کنترلش و از دست داد!

کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

سالگرد زادروز یوهان کرویف؛ منتخب حرکات دوران بازی نابغه هلندی

ستاره چلسی فصل را از دست داد، آرژانتین نگران کوپا!‏

ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد

به حذف رئال از لیگ قهرمانان باور دارم

شاگردان محرم آماده برای جدال با پیکان

عنایتی با پیکان جوانان مقابل تیم محرم

غیرمنتظره؛ چه بلایی بر سر صلاح آمده!

غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان

زمان بازگشت بهترین گلر دنیا مشخص شد

پیکان رکورد کاهش سن فوتبال ایران را جابجا کرد!

شوخی با سیدجواد هاشمی در فضای مجازی!

رونمایی از فصل جدید «آقای قاضی» با بازی بهزاد خلج

توضیحات جالب سیدجواد هاشمی درباره مد در ایران

آهنگ زیبای «شهر بارونی» از سیامک عباسی

تصادف زنجیره‌ای عجیب در ارومیه

سردار رادان: موضوع حجاب اصلا موضوع امنیتی نیست

آخرین وضعیت سیل در سیستان‌وبلوچستان؛ راه‌ ارتباطی 70 روستا همچنان مسدود است

"کینه خونین" کارگر قهوه‌خانه شهر ری را قربانی کرد

قلعه جزیره مونت سن میشل در فرانسه

گناهان زبان؛ بداخلاقی

دره ای زیبا در ایسلند

نحوه تنظیم آینه ها در خودروی فورد کراون

الویه مهمانی ها رو اینطوری تزئین کنید

نکاتی که خوب است در مورد قلیان کشیدن بدانید

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!