آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پاستا فوسیلی خانه داري

طرز تهیه پاستا فوسیلی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در این پاستا، با استفاده از یک سس گوجه به همراه گوشت قلقلی یا میت بال، تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان وعده شام طبخ نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فوسیلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر پاستا فوسیلی 1 بسته گوجه رنده شده 8 عدد سیر 2 حبه ریجان درشت خرد شده 200 گرم روغن به مقدار لازم قارچ 300 گرم آب لیمو 3 قاشق غذا خوری گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز رنده شده 1 عدد زنجبیل و آویشن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم پودر گشنیز کمی ریحان و جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه پاستا فوسیلی مرحله اول برای تهیه پاستای خوشمزه و مخصوص فوسیلی با میت بال در ابتدای کار، گوجه را رنده می کنیم. یک قابلمه بر می داریم و گوجه رنده شده و سیر و ریحان خرد شده را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن کشیده شود. مرحله دوم در این مرحله دو قاشق روغن روی آن می ریزیم. سپس قارچ را ورقه ورقه می کنیم. یک تابه را روی حرارت قرار می دهیم کمی که داغ شد، بدون روغن قارچ ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها کشیده شود. مرحله سوم آب لیمو را به آن اضافه کرده تا رنگ قارچ ها سیاه نشود و 2 قاشق روغن به آن اضاف می کنیم و کمی تفت می دهیم. قارچ ها را به قابلمه اضافه می کنیم. نمک و فلفل و آویشن و زنجبیل و دو قاشق دیگر آب لیمو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مرحله چهارم وقتی سس آن غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم. در یک کاسه پیاز را شسته و رنده می کنیم. آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم. ریحان و جعفری را ساطوری کرده و دو قاشق از آن را به گوشت اضافه می کنیم. مرحله پنجم آویشن و نمک و فلفل و کمی پودر گشنیز را به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. یک حبه سیر را هم روی آن رنده می کنیم تا به گوشت طعم خوبی بدهیم. گوشت را به صورت قلقلی های کوچک با دست فرم می دهیم. مرحله ششم در این مرحله یک تابه مناسب را برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس گوشت ها ی قلقلی را درون روغن سرخ می کنیم. گوشت در حال سرخ شدن ممکن است اول کمی آب بندازد، مرحله هفتم اما کم کم آب آن تبخیر شده و سرخ می کنیم. از سسی که آماده کرده ایم روی گوشت می ریزیم. تا کمی گوشت با سس بپزد و مزه دار شود. در تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا گوشت با سس پخته شود. مرحله هشتم در این مرحله یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به جوش آید. داخل آن کمی نمک و زردچوبه می ریزیم. در ادامه پاستا را درون آب جوش می ریزیم تا پخته شود. بعد از حدود 10 دقیقه آن را آبکش می کنیم. مرحله نهم سس گوجه تهیه شده را روی پاستا ها می ریزیم و زمان می دهیم تا سس کامل جذب شود. سپس درون ظرف مناسب می ریزیم. گوشت های قلقلی را روی آن می ریزیم. در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان نیز روی آن می پاشیم و سرو می کنیم.

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در این پاستا، با استفاده از یک سس گوجه به همراه گوشت قلقلی یا میت بال، تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان وعده شام طبخ نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فوسیلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
پاستا فوسیلی1 بسته
گوجه رنده شده8 عدد
سیر2 حبه
ریجان درشت خرد شده200 گرم
روغنبه مقدار لازم
قارچ300 گرم
آب لیمو3 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده200 گرم
پیاز رنده شده1 عدد
زنجبیل و آویشنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پودر گشنیزکمی
ریحان و جعفری خرد شده2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه پاستا فوسیلی
مرحله اول
برای تهیه پاستای خوشمزه و مخصوص فوسیلی با میت بال در ابتدای کار، گوجه را رنده می کنیم. یک قابلمه بر می داریم و گوجه رنده شده و سیر و ریحان خرد شده را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن کشیده شود.
مرحله دوم
در این مرحله دو قاشق روغن روی آن می ریزیم. سپس قارچ را ورقه ورقه می کنیم. یک تابه را روی حرارت قرار می دهیم کمی که داغ شد، بدون روغن قارچ ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها کشیده شود.
مرحله سوم
آب لیمو را به آن اضافه کرده تا رنگ قارچ ها سیاه نشود و 2 قاشق روغن به آن اضاف می کنیم و کمی تفت می دهیم. قارچ ها را به قابلمه اضافه می کنیم. نمک و فلفل و آویشن و زنجبیل و دو قاشق دیگر آب لیمو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
وقتی سس آن غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم. در یک کاسه پیاز را شسته و رنده می کنیم. آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم. ریحان و جعفری را ساطوری کرده و دو قاشق از آن را به گوشت اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
آویشن و نمک و فلفل و کمی پودر گشنیز را به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. یک حبه سیر را هم روی آن رنده می کنیم تا به گوشت طعم خوبی بدهیم. گوشت را به صورت قلقلی های کوچک با دست فرم می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب را برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس گوشت ها ی قلقلی را درون روغن سرخ می کنیم. گوشت در حال سرخ شدن ممکن است اول کمی آب بندازد،
مرحله هفتم
اما کم کم آب آن تبخیر شده و سرخ می کنیم. از سسی که آماده کرده ایم روی گوشت می ریزیم. تا کمی گوشت با سس بپزد و مزه دار شود. در تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا گوشت با سس پخته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به جوش آید. داخل آن کمی نمک و زردچوبه می ریزیم. در ادامه پاستا را درون آب جوش می ریزیم تا پخته شود. بعد از حدود 10 دقیقه آن را آبکش می کنیم.
مرحله نهم
سس گوجه تهیه شده را روی پاستا ها می ریزیم و زمان می دهیم تا سس کامل جذب شود. سپس درون ظرف مناسب می ریزیم. گوشت های قلقلی را روی آن می ریزیم. در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان نیز روی آن می پاشیم و سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/586226/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه

ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول

نقش‌ اول جنجال ال‌کلاسیکو؛ توپ از خط رد نشد!‏

حزباوی جلوی چشم ابراهیمی جشن می‌گیرد

الهلال از سبیل متنفر است؛ تا اطلاع ثانوی

شکست تلخ، یاران قربانی در نزدیکی سقوط

فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند

امروز بگو و بخند، فردا جنگ و جدل!

لحظه اعلام گل آفساید اولسان توسط فغانی

تشویق ایسلندی فوتسالیست‌ها بعد از صعود به نیمه‌نهایی

گل اول ازبکستان به ویتنام در جام ملت‌های فوتسال آسیا

اخلال در بازار ارز؟!

این فقط اهل کثافت‌ کاری‌های جمع و جور و زود بازده است!

وقتی کلی پول کلاس دف دادم!

سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی

بخش هایی از کنسرت پرانرژی امید حاجیلی

توماج صالحی به اعدام محکوم شد

دستگیری اراذل و اوباش شمشیر به دست تهرانپارس

تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ!

معاون امنیتی وزیر کشور: طرح نور با قوت به‌ کار خود ادامه خواهد داد

لحظه تصادف هولناک در جاده برفی به دلیل سرعت بالا

ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب

تصویری تماشایی با فاصله نزدیک از افعی شاخدار ایرانی

روز زیارتی امام رضا علیه‌السلام

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

عوارض خطرناک کبد چرب

ویدیویی از خط تولید لوازم آرایشی اورجینال در پاکستان!

تلسکوپ فضایی جیمز وب شواهدی از وجود حیات را کشف کرده است

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

صحبت های دلنشین دکتر کاکاوند در مورد قدرت

الزام فرهنگ‌سازی برای کتاب‌های الکترونیکی

خلیفی به لاپورتا؛ این ایده احمقانه را کنار بگذارید

اینقدر اغراق نکنید، مسی کند بود و دو گل معمولی زد!‏

چادرملو علیه چهار صحنه داوری نیم فصل دوم

ویدیوی کامل بیانیه خوان لاپورتا درباره ال‌کلاسیکو

رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!

لیگ ملت‌ها؛ قهرمان المپیک پرستاره‌تر از همیشه

تباس: برخی بازی‌های لالیگا در آمریکا برگزار خواهند شد!

رئیس باشگاه میلان: پیولی تا پایان فصل سرمربی تیم خواهد بود

درگذشت فوتبالیست سابق ایرانجوان در حین بازی با پیشکسوتان استقلال

کسب 10 مدال در روز نخست برای نمایندگان ووشو ایران

چندرغاز که دیگه چانه زدن نداره!

هجوم هواداران محمدرضا گلزار برای سلفی گرفتن با او!

سکانسی خنده دار از سریال «سه در چهار»

ویدئو خنده‌دار از «نون خ» که هیچکس آن را ندیده است!

7 اقدام مراقبتی پس از لیزر پوست صورت

علیرضا قربانی و اجرای زیبای ترانه‌ی «عاشقانه نیست»

اجرای مهدی دارابی از آهنگ «شاید یه شب بارون»

آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم