طرز تهیه «نان سیر هندی» بدون فر؛ خوشمزه و پرطرفدار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / نان سیر از آن دسته غذاهایی ست که در هند طرفدار زیادی داره و هر کسی که به هند رفته حداقل یک بار اونو تست کرده.
مواد مورد نیاز:
¼ پیمانه آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر
2 و ¼ قاشق چای خوری مایه خمیر (مخمر)
¾ پیمانه شیر گرم
¾ پیمانه ماست یونانی
4 پیمانه آرد
1 قاشق چای خوری نمک
½ پیمانه کره شور
5 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
گشنیز تازه
طرز تهیه:
داخل یک ظرف جداگانه مایه خمیر، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید پف کند. (5 الی 10 دقیقه)
داخل ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
شیر و ماست را با هم ترکیب کنید سپس محلول به دست آمده از مایه خمیر را به مخلوط شیر و ماست اضافه کنید و هم بزنید.
مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خمیر کامل به دست بیاید.
خمیر را روی سطح صافی بریزید و آنقدر ورز دهید تا کاملا نرم شود. (3 الی 4 دقیقه)
سپس خمیر را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار داده و روی آن را با حوله بپوشانید تا مقدار آن دو برابر شود. (حدود 1 ساعت)
خمیر را دوباره روی سطح صافی قرار داده و ورز بدهید.
خمیر را 12 قسمت کنید و هر قسمت را به شکل توپ دربیاورید.
تابه را روی گاز قرار دهید بعد از این که کمی گرم شد 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک را اضافه کنید. سپس خمیرها را با وردنه صاف کنید و روی خمیرها را با برس کره شور بمالید و داخل تابه قرار دهید.
اجازه دهید خمیر داخل تابه بماند تا زمانی که روی آن حبابهایی ایجاد شود. (2 دقیقه) سپس خمیر را پشت و رو کنید و اجازه دهید کمی طلایی رنگ شود. (1 الی 2 دقیقه) نان را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
سیر خرد شده را به باقمیانده کره اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه روی گاز قرار دهید. سپس مخلوط سیر و کره را روی نانهای داغ بمالید و روی آنها را با سبزی تازه گشنیز تزئین کنید.
نان سیر را بهتر است گرم و تازه سرو کنید در غیراینصورت میتوانید نانها را قبل از سرو گرم کنید.
-
چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۴:۱۰:۵۶
-
۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/585374/