سحری بپزیم؛ طرز تهیه «قیمه نثار» غذای محلی قزوین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - همشهری آنلاین / قیمهنثار یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی و غذای مشهور قزوینیها است که در همه جای ایران طرفدار دارد.
چی لازم داریم:
گوشت مغز ران گوسفندی: 500 گرم
برنج: 6 پیمانه
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق غذاخوری
خلال بادام: یک قاشق غذاخوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
دارچین، هل، زیره: یک قاشق غذاخوری
کره: 100 گرم
زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
چطور تهیه کنیم:
برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.
گوشت را به صورت قیمهای خرد کنید و با
پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی
روغن تفت دهید.
مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک
ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.
بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.
خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.
زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از
برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و
برنج زعفرانی را آماده کنید.
انرژی کل: 3500 کیلو کالری
نکاتی برای تزیین:
برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص
ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا
برنج به فرم قالب در آید.
سپس آن را در دیس برگردانید.
در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای
برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.
روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببری
-
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۵:۰۴
-
۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/584826/