آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان فندقی خانه داري

طرز تهیه نان فندقی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان فندقی نان حجیم است که فیلینگ آن از آرد تفت داده شده و فندق و شکر تهیه می شود. این نان شکل ساده ای دارد و به صورت لایه طبخ می شود به همین دلیل ترد و خوشمزه است. آرد تفت داده شده در این نان به همراه فندق، این نان را مقوی و مفید می کند. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عصرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان فندقی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم نان فندقی شیر 1 استکان آب 1 استکان روغن مایع 1 استکان سفیده تخم مرغ 1 عدد سرکه 2 قاشق غذا خوری شکر یک و نیم قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک 1 پاکت معادل 1 قاشق غذا خوری آرد چهار و نیم لیوان مواد میانی کره 100 گرم روغن مایع 1 استکان آرد 1 لیوان شکر 1 استکان فندق 1 استکان مواد رومال زرده تخم مرغ 1 عدد شیر 1 قاشق غذا خوری کره 150 گرم برای وسط لایه ها طرز تهیه نان فندقی مرحله اول برای تهیه نان خوشمزه با طعم فندق در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. شیر و آب و روغن مایع و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سرکه و شکر و نمک هم اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. مرحله دوم سپس خمیر مایه را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا یک خمیر منسجم بدست آید. سپس آن را خوب ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت استراحت می دهیم تا به عمل آید. مرحله سوم برای مواد میانی، روغن را درون یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آرد کمی تغییر رنگ پیدا کند. سپس شکر و فندق خرد شده را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر نیز تفت می دهیم. مرحله چهارم سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. در ادامه پس از اینکه خمیر استراحت کرد، پف آن را با دست گرفته و به 7 قسمت تقسیم می کنیم و چانه می کنیم. روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله همه چانه ها را با وردنه با قطر یکسان به صورت یکدست و خیلی نازک باز می کنیم. وقتی همه چانه ها باز شد، خمیر اول را برداشته و روی آن را مقداری کره ذوب شده می مالیم، سپس لایه دوم خمیر را قرار می دهیم. مرحله ششم به همین ترتیب خمیر ها را روی هم قرار می دهیم و بین آن ها را کره می مالیم تا جایی که خمیر ها تمام شود. روی آخرین لایه از مواد میانی که تهیه کردیم می ریزیم. خمیر را روی مواد جمع می کنیم. یک قالب گرد برداشته و کف آن را چرب می کنیم. مرحله هفتم نان را درون قالب قرار داده و روی آن را با زرده تخم مرغ و شیر رومال می کنیم. از مواد میانی باقی مانده روی آن می پاشیم. فر را از قبل گرم کرده ایم. نان را درون فر قرار داده و با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد و طلایی شود.

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان فندقی نان حجیم است که فیلینگ آن از آرد تفت داده شده و فندق و شکر تهیه می شود. این نان شکل ساده ای دارد و به صورت لایه طبخ می شود به همین دلیل ترد و خوشمزه است. آرد تفت داده شده در این نان به همراه فندق، این نان را مقوی و مفید می کند. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عصرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان فندقی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان فندقی
شیر1 استکان
آب1 استکان
روغن مایع1 استکان
سفیده تخم مرغ1 عدد
سرکه2 قاشق غذا خوری
شکریک و نیم قاشق مربا خوری
نمک1 قاشق چای خوری
خمیر مایه خشک1 پاکت معادل 1 قاشق غذا خوری
آردچهار و نیم لیوان
مواد میانی
کره100 گرم
روغن مایع1 استکان
آرد1 لیوان
شکر1 استکان
فندق1 استکان
مواد رومال
زرده تخم مرغ1 عدد
شیر1 قاشق غذا خوری
کره150 گرم برای وسط لایه ها
طرز تهیه نان فندقی
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه با طعم فندق در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. شیر و آب و روغن مایع و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سرکه و شکر و نمک هم اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
سپس خمیر مایه را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا یک خمیر منسجم بدست آید. سپس آن را خوب ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت استراحت می دهیم تا به عمل آید.
مرحله سوم
برای مواد میانی، روغن را درون یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آرد کمی تغییر رنگ پیدا کند. سپس شکر و فندق خرد شده را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر نیز تفت می دهیم.
مرحله چهارم
سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. در ادامه پس از اینکه خمیر استراحت کرد، پف آن را با دست گرفته و به 7 قسمت تقسیم می کنیم و چانه می کنیم. روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله همه چانه ها را با وردنه با قطر یکسان به صورت یکدست و خیلی نازک باز می کنیم. وقتی همه چانه ها باز شد، خمیر اول را برداشته و روی آن را مقداری کره ذوب شده می مالیم، سپس لایه دوم خمیر را قرار می دهیم.
مرحله ششم
به همین ترتیب خمیر ها را روی هم قرار می دهیم و بین آن ها را کره می مالیم تا جایی که خمیر ها تمام شود. روی آخرین لایه از مواد میانی که تهیه کردیم می ریزیم. خمیر را روی مواد جمع می کنیم. یک قالب گرد برداشته و کف آن را چرب می کنیم.
مرحله هفتم
نان را درون قالب قرار داده و روی آن را با زرده تخم مرغ و شیر رومال می کنیم. از مواد میانی باقی مانده روی آن می پاشیم. فر را از قبل گرم کرده ایم. نان را درون فر قرار داده و با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد و طلایی شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/584258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

نزدیک بشیم به هم یا نزدیک نشیم؟

اوسمار برای شاگردانش جلسه فنی گذاشت

اخراج امید ابراهیمی در دیدار الشمال و السد

وزیر ورزش و جوانان: به زودی پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود

صحبت های وزیر ورزش در مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

چالش متفاوت برای گلر پرسپولیس؛ حذفی و پنالتی!

هاشمی: در حال تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی هستیم

زیباترین صحنه ورزشی در سال 1402 مشخص شد

بهترین گل ورزش ایران در سال 1402 مشخص شد

برترین تیم ملی ایران در سال 1402 به انتخاب مردم

شبیه سازی دیدار رئال مادرید - بارسلونا با لگو

چهره ها/ عکس متفاوت بهنوش طباطبایی در حرم رضوی

اعتصاب غذا به روش "مهران غفوریان"

مار نیشش زد به جای اینکه خودش بمیره مار مرد!

چیزی که تورو نکشه قوی‌ترت میکنه!

اجرای زیبای علیرضا افتخاری با شعری از سعدی

پرش خیره کننده کروکودیل برای گرفتن طعمه

گوناگون/ رمزگشایی از حیات وحش؛ چطور گرگ، روباه و شغال را از یکدیگر تشخیص دهیم؟

حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برار گله گاومیش‌های عصبانی

ویدئو چندش‌آور از ساخت کوکاکولا در پاکستان

گوناگون/ غواص تنهایی که به آب نامه می‌نوشت و در آب شهید شد

روش تهیه مربای توت فرنگی

بهترین روش تشخیص کبد چرب

پونه کوهی، 30 برابر قوی تر از لیمو و سیر

راهکارهایی برای مراقبت از سلامت روان

تأثیر عمل لازک بر تنبلی چشم

روابط صمیمی بلند مدت چه فوایدی دارد و چگونه ایجاد می شود؟

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

دنیا را چقدر جدی گرفتیم !

واکنش میلاد تقوی به عدم حضور سه بازیکن در اردوی تیم ملی والیبال

مهدی میرجلیلی: ما بدون حواله خودرو هم قهرمان میشیم

نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند

چلسی دیگر تحمل پوچتینو را ندارد؛ تحقیرمان کردی!‏

در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!

حریف ایران در نیمه نهایی مشخص شد

آرائوخو دلگیر است؛ به خاطر یک اشتباه نفروشیدم!‏

ازبکستان امید سه کشور را ناامید نکرد!

نصرتی با تراکتور ادامه می‌دهد

ازبکستان 2 - 1 ویتنام؛ چهارمین سهمیه جام جهانی

سانسور ابراز عشق شوهر به همسرش در تلویزیون!

دوست آن است که گیرد دست دوست!

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

دست خودم نیست برف میبینم دیوانه میشم!

"حمید لولایی" به دنبال گنج

دوست داری فنی باشی اما هیچی سردرنمیاری

آهنگ جدید/ تک آهنگ «جاذبه» از ماکان بند منتشر شد

گردنه «تته» کردستان پس از 5 ماه بازگشایی شد

دادستان کل کشور: طرح نور با همین جدیت و قاطعیت استمرار خواهد داشت