آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی خانه داري

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه می شود. در تیرامیسو توت فرنگی از سس توت فرنگی و میوه توت فرنگی استفاده شده است. بیسکوییت مخصوص تیرامیسو، لیدی فینگر یا بیسکوییت انگشتی است اما می توان بیسکوییت پتی بور را نیز جایگزین آن کرد. تیرامیسو را در یک ظرف به صورت لایه ای تهیه می کنند و در همان ظرف یا به صورت برش هایی کوچک سرو می کنند. می توان تیرامیسو را در ظرف های کوچک به صورت یک نفره تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم تیرامیسوی توت فرنگی زرده تخم مرغ 4 عدد شکر دو سوم لیوان وانیل به مقدار لازم پنیر ماسکارپونه 2 بسته دویست گرمی خامه 1 بسته دویست گرمی شکر 3 قاشق غذا خوری توت فرنکی به میزان لازم برای تزیین لیدی فینگر 1 بسته پودر کاکائو برای تزیین مواد لازم برای شربت توت فرنگی توت فرنگی 300 گرم لیموی تازه 1 عدد شکر یک سوم لیوان طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی مرحله اول برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه و مخصوص با طعم توت فرنگی در ابتدای کار، زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را درون یک کاسه می ریزیم. در ادامه دو سوم لیوان شکر اضافه می کنیم. به خوبی مخلوط می کنیم تا شکر حل شود. مرحله دوم سپس کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا پخته و کرمی بشود. بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم خنک شود. سپس وانیل اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. توت فرنگی را به صورت ورقه ای برش می دهیم. مرحله سوم نصف آن را برای تزیین کنار می گذاریم. نصف دیگر آن را داخل شربت استفاده می کنیم. برای تهیه شربت، چهار قاشق شکر و آبلیموی تازه را به توت فرنگی ها اضافه می کنیم. سپس با گوشت کوب برقی یا دستی آن را له می کنیم. مرحله چهارم برای تهیه کرم تیرامیسو، پنیر ماسکارپونه را با لیسک بافت آن را باز می کنیم. سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و کامل حل می کنیم. در یک کاسه دیگر، خامه و یک سوم لیوان شکر را با هم مخلوط می کنیم. مرحله پنجم سپس به کرم اضافه می کنیم و به صورت کامل مخلوط می کنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه کرم آماده شده داخل کیسه فریزر یا قیف یک با مصرف پر می کنیم. برای چیدمان ظرف، ردیف اول یک لایه کرم می ریزیم. مرحله ششم توت فرنگی ورقه ای را به دیواره ظرف می چسبانیم و سپس لیدی فینگر ها را در شربت توت فرنگی می غلتانیم و روی کرم می چینیم. یک مقدار از شربت را روی آن می ریزیم. سپس کرم را دوباره روی آن می ریزیم و این کار را انقدر تکرار می کنیم تا مواد تمام شود. مرحله هفتم در این مرحله ردیف آخر باید کرم ریخته شود. تیرامیسو را درون یخچال قرار می دهیم و استراحت می دهیم تا سه چهار ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و روی آن را با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین می کنیم.

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه می شود. در تیرامیسو توت فرنگی از سس توت فرنگی و میوه توت فرنگی استفاده شده است. بیسکوییت مخصوص تیرامیسو، لیدی فینگر یا بیسکوییت انگشتی است اما می توان بیسکوییت پتی بور را نیز جایگزین آن کرد. تیرامیسو را در یک ظرف به صورت لایه ای تهیه می کنند و در همان ظرف یا به صورت برش هایی کوچک سرو می کنند. می توان تیرامیسو را در ظرف های کوچک به صورت یک نفره تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم تیرامیسوی توت فرنگی
زرده تخم مرغ4 عدد
شکردو سوم لیوان
وانیلبه مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه2 بسته دویست گرمی
خامه1 بسته دویست گرمی
شکر3 قاشق غذا خوری
توت فرنکیبه میزان لازم برای تزیین
لیدی فینگر1 بسته
پودر کاکائوبرای تزیین
مواد لازم برای شربت توت فرنگی
توت فرنگی300 گرم
لیموی تازه1 عدد
شکریک سوم لیوان
طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه و مخصوص با طعم توت فرنگی در ابتدای کار، زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را درون یک کاسه می ریزیم. در ادامه دو سوم لیوان شکر اضافه می کنیم. به خوبی مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.
مرحله دوم
سپس کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا پخته و کرمی بشود. بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم خنک شود. سپس وانیل اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. توت فرنگی را به صورت ورقه ای برش می دهیم.
مرحله سوم
نصف آن را برای تزیین کنار می گذاریم. نصف دیگر آن را داخل شربت استفاده می کنیم. برای تهیه شربت، چهار قاشق شکر و آبلیموی تازه را به توت فرنگی ها اضافه می کنیم. سپس با گوشت کوب برقی یا دستی آن را له می کنیم.
مرحله چهارم
برای تهیه کرم تیرامیسو، پنیر ماسکارپونه را با لیسک بافت آن را باز می کنیم. سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و کامل حل می کنیم. در یک کاسه دیگر، خامه و یک سوم لیوان شکر را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
سپس به کرم اضافه می کنیم و به صورت کامل مخلوط می کنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه کرم آماده شده داخل کیسه فریزر یا قیف یک با مصرف پر می کنیم. برای چیدمان ظرف، ردیف اول یک لایه کرم می ریزیم.
مرحله ششم
توت فرنگی ورقه ای را به دیواره ظرف می چسبانیم و سپس لیدی فینگر ها را در شربت توت فرنگی می غلتانیم و روی کرم می چینیم. یک مقدار از شربت را روی آن می ریزیم. سپس کرم را دوباره روی آن می ریزیم و این کار را انقدر تکرار می کنیم تا مواد تمام شود.
مرحله هفتم
در این مرحله ردیف آخر باید کرم ریخته شود. تیرامیسو را درون یخچال قرار می دهیم و استراحت می دهیم تا سه چهار ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و روی آن را با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/584257/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم