آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی خانه داري

طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پوآچا شکلاتی نان حجیم است که فیلینگ آن شکلات صبحانه یا شکلات ذوب شده است. این نان شکل در قالب های کاپ کیک پخته می شود. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عصرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم نان پوآچا شکلاتی ماست نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری معادل 5 گرم شکر 2 قاشق غذا خوری وانیل 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری آرد دو و نیم الی 3 لیوان شکلات تخته ای یا نوتلا برای داخل پوآچا زرده تخم مرغ 1 عدد برای رومالی زعفران دم کرده کمی برای رومال طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی مرحله اول برای تهیه نان خوشمزه پوآچا با طعم شکلاتی در ابتدای کار یک کاسه برداشته و شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم تا به عمل آید. 10 دقیقه زمان کافی است. مرحله دوم در این مرحله وقتی خمیر مایه به عمل آمد، ماست و شیر و روغن و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست آید. روی آن را با سلفون می پوشانیم. مرحله سوم سپس در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند و به عمل آید. یک ساعت زمان کافی است تا حجم آن دو برابر شود. وقتی خمیر به عمل آمد، آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چانه می کنیم. سپس یکی یکی آن را با وردنه باز می کنیم. مرحله چهارم سپس داخل آن را نوتلا یا شکلات تخته ای که به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کرده ایم می ریزیم. ددر ادامه وباره چانه کرده و داخل قالب کاپ کیک قرار می دهیم. حالا بقیه چانه ها را هم به همین روش انجام می دهیم. مرحله پنجم سپس روی آن را با پارچه تمیز می پوشانیم و نیم ساعت دیگر استراحت می دهیم. یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و با آن روی نان ها را رومال می کنیم. فر را از قبل با دمای180 درجه گرم کرده ایم. مرحله ششم قالب کاپ کیک را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها پخته و روی آن ها طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کمی از حرارت بیفتد. سپس آن را از قالب جدا می کنیم و در یک ظرف در دار قرار می دهیم.

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پوآچا شکلاتی نان حجیم است که فیلینگ آن شکلات صبحانه یا شکلات ذوب شده است. این نان شکل در قالب های کاپ کیک پخته می شود. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عصرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان پوآچا شکلاتی
ماستنصف لیوان
شیرنصف لیوان
روغن مایعیک چهارم لیوان
خمیر مایه1 قاشق غذا خوری معادل 5 گرم
شکر2 قاشق غذا خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق غذا خوری
آرددو و نیم الی 3 لیوان
شکلات تخته ای یا نوتلابرای داخل پوآچا
زرده تخم مرغ1 عدد برای رومالی
زعفران دم کردهکمی برای رومال
طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه پوآچا با طعم شکلاتی در ابتدای کار یک کاسه برداشته و شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم تا به عمل آید. 10 دقیقه زمان کافی است.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی خمیر مایه به عمل آمد، ماست و شیر و روغن و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست آید. روی آن را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
سپس در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند و به عمل آید. یک ساعت زمان کافی است تا حجم آن دو برابر شود. وقتی خمیر به عمل آمد، آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چانه می کنیم. سپس یکی یکی آن را با وردنه باز می کنیم.
مرحله چهارم
سپس داخل آن را نوتلا یا شکلات تخته ای که به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کرده ایم می ریزیم. ددر ادامه وباره چانه کرده و داخل قالب کاپ کیک قرار می دهیم. حالا بقیه چانه ها را هم به همین روش انجام می دهیم.
مرحله پنجم
سپس روی آن را با پارچه تمیز می پوشانیم و نیم ساعت دیگر استراحت می دهیم. یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و با آن روی نان ها را رومال می کنیم. فر را از قبل با دمای180 درجه گرم کرده ایم.
مرحله ششم
قالب کاپ کیک را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها پخته و روی آن ها طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کمی از حرارت بیفتد. سپس آن را از قالب جدا می کنیم و در یک ظرف در دار قرار می دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/583633/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود