طرز تهیه کیک ژنوآز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذاپز/ امروز قصد داریم دستور تهیه کیک ژنوآز را به شما آموزش دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.
ابزار مورد نیاز
کاسه
قابلمه
فر
الک
همزن
قالب
کاغذ روغنی
مواد لازم
90 گرم شکر
20 گرم کره
90 گرم آرد (الک شده)
2 قاشق چای خوری شیر
3 عدد تخم مرغ
دستور تهیه
کره و شیر را توی قابلمهای میریزیم و روی حرارت میگذاریم، بعد از اینکه کره آب شد شعله رو خاموش کرده و اجازه می دهیم مخلوط شیر و کره از حرارت بیافته.
داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب با دمای 60 درجه میریزیم. کاسه دیگهای روی کاسه اول قرار داده و 3 عدد تخم مرغ و 90 گرم شکر رو داخل کاسه دوم میریزیم.
با دور کند همزن خوب میزنیم تا سفت شده و حالت ابری پیدا کنه. زمانی که حرارت تخم مرغها به 40 درجه رسید، اون رو از روی کاسه اول برمی داریم و کنار میذاریم.
مخلوط تخم مرغ رو این بار با دور تند همزن میزنیم تا بخوبی فرم بگیره. آرد رو الک کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغها اضافه میکنیم. مخلوط شیر و کره رو اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم تا مایه کیک یکدست و صاف بشه.
قالب رو چرب کرده و با کاغذ روغنی میپوشونم و خمیر رو توی قالب میریزیم و توی فر میذاریم. کیک رو برای مدت 25 دقیقه با دمای 170 درجه میپزیم.
-
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱:۲۱
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/583146/