طرز تهیه سوتیپلو ؛ یک غذای سه سوته!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جام جم / چی لازم دارم:
شیر: 4پیمانه
برنج: 4پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
خرما: 10عدد
کره یا روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین، عرق هل و گلاب: به میزان لازم
خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
برنج را قبل از پخت چند ساعت در کمی نمک و آب خیس کرده و سپس آب آن را خالیکرده و همراه شیر، زعفران دمکرده یا زردچوبه، کمی پودردارچین و عرق هل و گلاب و کمی کره یا روغن حیوانی در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم؛ البته نباید در قابلمه را بگذاریم تا شیر سر نرود. وقتی شیر بخار شد در قابلمه را گذاشته و برنج را روی دم میگذاریم. در این فاصله خرما را شسته، هسته و پوست آن را جداکرده و با کشمش شستهشده در قابلمهای ریخته و روی حرارتگذاشته و با کمی کره یا روغن حیوانی تفتداده و کنار میگذاریم. وقتی برنج دم افتاد آن را در ظرف مناسبی برگردانده و با کشمش، خرما و خلال پسته تزئینکرده و سرو میکنیم.
نکات اشپزی
این پلو نباید بیشتر از 15تا20دقیقه روی حرارت بماند زیرا تهدیگ آن زود میسوزد.
سوتیپلو را میتوان با ماهی دودی یا گوشت قلقلی هم سرو کرد.
-
پنجشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۳:۱۴
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/582227/