کیک شیره خرما و ارده مقوی برای افطاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / شیره خرما استفادههای زیادی دارد و میتوان از این شیره خوشمزه در کیک هم استفاده کرد. به همین منظور در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیره خرما و ارده که طرفداران زیادی دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
30 گرم کره
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1/2 پیمانه ارده
1 پیمانه شیره انگور
1 و 1/2 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1/2 پیمانه گردو
دستور تهیه:
ابتدا تخم مرغها رو با کمی وانیل چند دقیقه هم زده تا کرم رنگ و حجیم بشن.
کره که حتما از قبل به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. ارده و شیره رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
نیمی از گردوهای خرد شده رو اضافه میکنیم و با قاشق فقط کمی مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانیه با همزن مخلوط میکنیم.
داخل قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 الی 60 دقیقه قرار میدیم.
-
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳:۴۸
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/581968/