طرز تهیه بیسکو حلوا خوشمزه و مجلسی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / طرز تهیه بیسکو حلوا خوشمزه و مجلسی
حلوا سه آرد
برای شربت:
آب 3 لیوان
شکر 3 لیوان(از نظر من شیرینیش زیاده میتونین دو نیم لیوان هم بریزین)
گلاب نصف لیوان
پودر هل
زعفران به میزان لازم
آب و شکر را روی حرارت بزارین تا گرم بشه و شکر حل بشه وقتی اب جوش اومد گلاب و زعفران و هل را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارین(گلاب و هل اول نریزین که بوش از بین نره)
برای حلوا
آرد گندم 1 لیوان
آرد
برنج یک لیوان سرخالی
آرد نخودچی نصف لیوان
روغن مایع یک تا یک و یک چهارم لیوان
کره 25 گرم
اول آرد گندم رو تو ظرف مورد نظر الک کنین و با حرارت ملایم تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده. (رنگ تیره
دوست دارین بیشتر تفت بدین روشن
دوست دارین زیاد تفت ندین) بعد یک ربع آرد
برنج رو روش الک کنین و باز حدود یک ربع تفت بدین .حالا ارد نخودچی الک شده را اضافه و سریع تفت میدیم (چون آرد نخودچی زود میسوزه).
بعد تفت دادن همه اردهارو با هم الک کنین دوباره روی حرارت بزارین و
روغن مایع رو کم کم بهش اضافه کنین و مدام هم بزنین. در آخر کره رو اضافه کنین و هم بزنین و زمانی که به رنگ دلخواهمون رسید
شربت ولرم را کم کم با ملاقه اضافه کنین شعله گاز روی حرارت ملایم باشه تا زمانی که
شربت به خورد حلوا بره و حلوا خودش رو جمع کنه و به
روغن بیافته
حتما شهد رو کم کم بریزین تا به غلظت دلخواه برسه ممکنه بر اساس نوع ارد شربتش زیاد باشه
از صفحه الهام بابایی
-
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱:۴۰
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/581956/