ته چین بادمجان؛ سحری خوش عطر و کم هزینه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / ته چین بادمجان
برنج 4 پیمانه
ماست چکیده ساده 8 ق غ
بادمجان 6-7 عدد متوسط
روغن یک چهارم لیوان
زرشک 8 ق غ
شکر 1 ق غ
زعفران حل شده نصف لیوان
خلال بادام و خلال پسته
کره 50 گرم
تخم مرغ 4 عدد
____________________
چطوری درستش کنیم؟!
1⃣
برنج و 2
ساعت خیس کن بعد 6-7 دقیقه بذار تو آب در حال جوش بمونه و بعد آبکشش کن
2⃣ توی یه ظرف تخم مرغ ها و ماست و نمک و فلفل سیاه سیاه و
روغن مایع و با هم مخلوط کن و هم بزن
3⃣ بعد
برنج آبکش شده و زعفران حل شده اضافه کن خوب هم بزن و 1
ساعت بذار یخچال
4⃣ زرشک و 1 الی 2 دقیقه تو کره تفت بده
5⃣ بادمجان هارو برش بزنید و 30 دقیقه بذارید تو آب نمک بعد خشک کنید و 10 دقیقه بعد سرخش کنید
6⃣
روغن بریز تو پیرکس و یک سوم
برنج و بریز و بادمجان و بچین روش و یکم زرشک بریز روش و دوباره یک سوم
برنج و بریز و همین کارو تکرار کن و لایه آخر
برنج بریز و 50 گرم کره تیکه تیکه بزار روی برنج
7⃣ فویل بذار روش و چنتا سوراخ کن و بذار تو فر با دمای 200 درجه بپزه تا وقتی که کف ظرف ته چین ما نارنجی پررنگ شه تقریبا 70 تا 80 دقیقه (فرو از قبل حتما گرم کنید)
و در اخر بر
عکس کنید که قسمت برشتش رو به بالا باشه
از صفحه بیگ تستر
-
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳:۰۴
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/578976/