آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک ناپلئونی خانه داري

طرز تهیه کیک ناپلئونی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شیرینی ناپلئونی یک شیرینی لایه ای خامه ای است که خیلی خوشمزه و ترد است و طرفداران زیادی دارد. کیک ناپلئونی مشابه شیرینی ناپلئونی بدست می آید که به صورت لایه لایه کیک پخته می شود و لابه لای آن را از کرم و خامه قنادی فیلینگ می کنند. این کیک علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار جذاب است و بافت ترد و شکننده کیک مابین کرم طعم بسیار خوبی می دهد. این کیک را می توان به عنوان کیک های کافی شاپی تهیه و سرو نمود. همچنین از این کیک در مهمانی ها به عنوان دسر می توان استفاده کرد و کنار چای یا قهوه سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کیک ناپلئونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک ناپلئونی آرد 750 گرم کره 400 گرم خامه ترش 100 گرم تخم مرغ 2 عدد شیر 180 گرم نمک نصف قاشق چای خوری مواد لازم برای کرم شکر 300 گرم تخم مرغ 3 عدد نشاسته ذرت 80 گرم شیر 600 میلی لیتر کره 100 گرم وانیل کمی خامه 33 درصد 400 گرم طرز تهیه کیک ناپلئونی مرحله اول برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص ناپلئونی در ابتدای کار چند نکته یاد آوری می کنیم. خامه ترش آماده در بازار موجود است اما اگر نتوانستیم آن را پیدا کنیم یا در دسترس نبود می توان در منزل به سادگی خامه ترش خانگی تهیه کرد. مرحله دوم در مورد خامه 33 در صد که در ایران موجود نیست می توان از خامه قنادی استفاده کرد اما از آن جا که خامه قنادی شیرین است، شکر کرم را کم می کنیم. برای تهیه این کیک در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و آرد را درون آن می ریزیم. مرحله سوم طرز تهیه کیک ناپلئونی سپس کره را درون آن رنده می کنیم تا به صورت تکه تکه شود. خامه ترش و شیر و تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و خمیر و مخلوط می کنیم تا یک خمیر یک دست بوجود آید. خمیر را چانه کرده و درون یک کاسه قرار می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. مرحله چهارم در این مرحله بعد از این که خمیر استراحت کرد، آن را به 12 چانه مساوی تقسیم می کنیم. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و هر چانه را با وردنه باز می کنیم تا یک خمیر نازک بدست آید. سپس روی یک کاغذ روغنی منتقل می کنیم. مرحله پنجم با استفاده از بشقاب یا رینگ گرد و چاقو دور خمیر را گرد برش زده و هر خمیر را درون سینی فر قرار داده و به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر با دمای 180 تا 200 درجه می پزیم و کنار می گذاریم. اضافه های خمیر را هم جدا می پزیم و در آخر پودر می کنیم. مرحله ششم طرز تهیه کیک ناپلئونی سپس برای تزیین دور کیک استفاده می کنیم. وقتی خمیر ها دانه دانه پخته شد، به درست کردن خمیر می پردازیم. برای این کار، یک قابلمه برداشته و تخم مرغ و شیر و وانیل و نشاسته را ریخته و با هم به خوبی ترکیب می کنیم. مرحله هفتم سپس قابلمه راروی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا ترکیب مواد غلیظ شود. وقتی کرم به خوبی غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا به هم ترکیب و یکدست شود. مرحله هشتم در این مرحله روی آن را سلفون می کشیم به طوری که سلفون با کرم در تماس باشد و کرم رویه نبندد. سپس در یخچال قرار داده تا کاملا خنک شود. وقتی کرم کامل خنک شد، خامه قنادی را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد. مرحله نهم طرز تهیه کیک ناپلئونی سپس کرم خنک شده را به خامه افزوده و مخلوط می کنیم و مجدد با همزن برقی می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. پس از اینکه مواد یکدست شوند، کرم آماده است. یک ظرف مناسب برای کیک برداشته و کمی کرم را روی آن می مالیم. مرحله دهم سپس کیک و کرم را لایه لایه قرار می دهیم تا جایی که کرم و کیک ها تمام شود. روی آن هم کرم می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و سطح کیک ها مرطوب شود. خرده کیک های پخته شده که از برش کیک ها اضافه مانده است را پودر می کنیم. مرحله یازدهم سپس روی کیک می پاشیم. برای تهیه خامه ترش، 100 گرم خامه صبحانه را با 100 گرم ماست مخلوط می کنیم. 1 قاشق چای خوری آبلیمو به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. 10 دقیقه کنار می گذاریم تا استراحت کند، خامه ترش اماده شود.

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی لایه ای خامه ای است که خیلی خوشمزه و ترد است و طرفداران زیادی دارد. کیک ناپلئونی مشابه شیرینی ناپلئونی بدست می آید که به صورت لایه لایه کیک پخته می شود و لابه لای آن را از کرم و خامه قنادی فیلینگ می کنند. این کیک علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار جذاب است و بافت ترد و شکننده کیک مابین کرم طعم بسیار خوبی می دهد. این کیک را می توان به عنوان کیک های کافی شاپی تهیه و سرو نمود. همچنین از این کیک در مهمانی ها به عنوان دسر می توان استفاده کرد و کنار چای یا قهوه سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کیک ناپلئونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک ناپلئونی
آرد750 گرم
کره400 گرم
خامه ترش100 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر180 گرم
نمکنصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم
شکر300 گرم
تخم مرغ3 عدد
نشاسته ذرت80 گرم
شیر600 میلی لیتر
کره100 گرم
وانیلکمی
خامه 33 درصد400 گرم
طرز تهیه کیک ناپلئونی
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص ناپلئونی در ابتدای کار چند نکته یاد آوری می کنیم. خامه ترش آماده در بازار موجود است اما اگر نتوانستیم آن را پیدا کنیم یا در دسترس نبود می توان در منزل به سادگی خامه ترش خانگی تهیه کرد.
مرحله دوم
در مورد خامه 33 در صد که در ایران موجود نیست می توان از خامه قنادی استفاده کرد اما از آن جا که خامه قنادی شیرین است، شکر کرم را کم می کنیم. برای تهیه این کیک در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و آرد را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم طرز تهیه کیک ناپلئونی
سپس کره را درون آن رنده می کنیم تا به صورت تکه تکه شود. خامه ترش و شیر و تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و خمیر و مخلوط می کنیم تا یک خمیر یک دست بوجود آید. خمیر را چانه کرده و درون یک کاسه قرار می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله بعد از این که خمیر استراحت کرد، آن را به 12 چانه مساوی تقسیم می کنیم. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و هر چانه را با وردنه باز می کنیم تا یک خمیر نازک بدست آید. سپس روی یک کاغذ روغنی منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
با استفاده از بشقاب یا رینگ گرد و چاقو دور خمیر را گرد برش زده و هر خمیر را درون سینی فر قرار داده و به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر با دمای 180 تا 200 درجه می پزیم و کنار می گذاریم. اضافه های خمیر را هم جدا می پزیم و در آخر پودر می کنیم.
مرحله ششم طرز تهیه کیک ناپلئونی
سپس برای تزیین دور کیک استفاده می کنیم. وقتی خمیر ها دانه دانه پخته شد، به درست کردن خمیر می پردازیم. برای این کار، یک قابلمه برداشته و تخم مرغ و شیر و وانیل و نشاسته را ریخته و با هم به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله هفتم
سپس قابلمه راروی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا ترکیب مواد غلیظ شود. وقتی کرم به خوبی غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا به هم ترکیب و یکدست شود.
مرحله هشتم
در این مرحله روی آن را سلفون می کشیم به طوری که سلفون با کرم در تماس باشد و کرم رویه نبندد. سپس در یخچال قرار داده تا کاملا خنک شود. وقتی کرم کامل خنک شد، خامه قنادی را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد.
مرحله نهم طرز تهیه کیک ناپلئونی
سپس کرم خنک شده را به خامه افزوده و مخلوط می کنیم و مجدد با همزن برقی می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. پس از اینکه مواد یکدست شوند، کرم آماده است. یک ظرف مناسب برای کیک برداشته و کمی کرم را روی آن می مالیم.
مرحله دهم
سپس کیک و کرم را لایه لایه قرار می دهیم تا جایی که کرم و کیک ها تمام شود. روی آن هم کرم می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و سطح کیک ها مرطوب شود. خرده کیک های پخته شده که از برش کیک ها اضافه مانده است را پودر می کنیم.
مرحله یازدهم
سپس روی کیک می پاشیم. برای تهیه خامه ترش، 100 گرم خامه صبحانه را با 100 گرم ماست مخلوط می کنیم. 1 قاشق چای خوری آبلیمو به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. 10 دقیقه کنار می گذاریم تا استراحت کند، خامه ترش اماده شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/578548/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لکنت زبان چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

قوانینی که برای محافظت از کودک باید بدانید

کلاس‌ های تابستانی کودکان

بچه ها از چه سنی جوک را درک می‌کنند؟

اگر بچه ای رابطه جنسی والدینش را به طور اتفاقی دید چه کار کنیم؟

راهکارهایی برای تقویت روابط مادر و دختر

کلاس های تقویتی کودکان در فصل تابستان خوب یا بد؟

راهکارهایی برای متقاعد کردن بهتر کودک

نشانه های استرس در کودکان و راههای کاهش آن

آموزش مثبت اندیشی به کودکان

گِل‌بازی چه تاثیری روی کودکان می‌گذارد؟

استعدادیابی کودکان از روی رفتارشان!

علل جالب دروغگویی کودکان و راه درمان آن

16 راهکاری که والدین کلاس اولی‌ها باید بدانند

نحوه کمک به کودکان بعد از آسیب روانی

روش های تشویق کردن یکی از فرزندان برای جلوگیری از حسادت فرزند دیگر

بچه های زیر هفت سال چطور با طلاق کنار می آیند؟

علل، نشانه ها و درمان وسواس در کودکان

علت جیغ زدن کودکان چیست؟

با دوست خیالی کودکمان چه کنیم؟

علل خشم در نوجوانان

علل جیغ زدن کودک نوپا و روش صحیح برخورد با آن

با کدام ساز برای آموزش موسیقی به کودکان شروع کنیم؟

راهکارهایی برای پرورش کودکان شاد

روشهایی برای تقویت حس کنجکاوی در کودکان

اختلال یادگیری در کودکان چه علائمی دارد؟

روش های انتخاب معلم خصوصی مناسب

راه های مسئولیت پذیر کردن فرزندان

فواید آموزش موسیقی به کودک

انواع کودک آزاری و نکاتی درباره آن

رفتار با کودکان سرطانی

علل جیغ زدن کودکان و نحوه صحیح برخورد با آنها

مهم ترین نیازهای عاطفی کودک چیست؟

رفتارهایی که نشان میدهد کودک شما در آینده مهندس میشود !

لجبازی کودکان هنگام لباس پوشیدن

چند روش مناسب برای تنبیه کودکان

نحوه رفتار با کودک 4 ساله

بهترین سن یادگیری انواع موسیقی

طبیعت منبع الهام و اکتشاف کودک

تاثیر نقاشی بر عملکرد ذهنی و جسمی کودک

مشاوره کودک

کودکتان را به آشپزی کردن تشویق کنید

باغبان کوچک| معجزه تعامل کودک با گل و گیاه

بعد از دیدن چه علائمی باید به توانایی ذهنی کودک شک کرد؟

روان درمانی کودکان

روشهایی برای درک مفهوم زمان به کودک

خرید اسباب‌ بازی‌ زیاد چه تأثیری بر کودکان دارد؟

روشهایی برای تشویق کودک به حرف گوش کردن

عوامل موثر بر حسادت در بین فرزندان

نکاتی که باید با در رفتار با کودک عصبی در نظر داشت