سحری بپزیم؛ میرزا قاسمی غذایی با طرفداران پروپاقرص
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / مواد لازم میرزا قاسمی برای 4 نفر
بادمجان 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی
زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه
میتوان گفت میرزا قاسمی معروف ترین غذا با بادمجان کبابی است که یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی شمال ایران و خطه گیلان است.
بادمجان ها را با پوست ، روی آتش زغال ، داخل فر یا روی شعله پخش کن گاز قرار داده و بچرخانید تا کباب شود و پوستش تقریبا به حالت خشک و نیم سوز درآید سپس بادمجان های کبابی را در پلاستیک بگذارید و درش را ببندید تا سرد شده و عرق کند. وقتی از حرارت افتاد میتوانید به راحتی با دست پوست بادمجان ها را جدا کنید و سپس بادمجان را با چنگال له کنید یا ساطوری نمایید.
در قسمت انتهای گوجه ها یک برش به علاوه ایجاد کنید و در آب جوش بریزید و بعد از حدود 30 ثانیه در آب سرد بریزید و سپس به راحتی پوستش را جدا کرده خرد نمایید.
سیر کوبیده شده را در کمی روغن درون تابه سرخ کنید و سپس بادمجان و گوجه را به تابه اضافه کنید.
هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا آبش کشیده شود و به روغن بیفتد. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کرده مخلوط نمایید.
مواد را به یک سمت تابه کشیده و در طرف دیگر تابه که خالی شده تخم مرغ ها را بشکنید و اینقدر هم بزنید تا کاملا ببندد. تمام مواد تابه را با هم مخلوط نمایید.
-
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۲:۱۹
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/577174/