طرز تهیه مربای بهار نارنج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه های درخت نارنج استفاده می شود. فقط کافی است تلخی بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، می پزیم تا قوام بیاید. بهار نارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد. به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم مربای بهار نارنج بهار نارنج 400 گرم شکر 1200 گرم و 600 گرم آب 900 گرم آبلیمو 3 قاشق غذا خوری طرز تهیه مربای بهار نارنج مرحله اول برای تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه در ابتدای کار، گلبرگ های شکوفه های بهار نارنج را از گل جدا می کنیم. سپس حدود 24 ساعت تا 30 ساعت در آّب سرد خیس می کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می کنیم. مرحله دوم توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توان ظرف آب و بهار نارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد. مرحله سوم وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دوبار به جوش آید. دوباره آّن را آبکش می کنیم تا تلخی آن گرفته شود. مرحله چهارم اگر احساس می کنید هنوز تلخ است می توان دوباره این کار را تکرار کرد. این نکته را باید توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می گیریم، عطر و بوی آن نیز کمتر می شود. سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می کنیم. مرحله پنجم برای این کار، 1200 گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا مواد بجوشد. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد. مرحله ششم بهار نارنج شیرین شده را درون شهد می ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته می گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می کنیم. مرحله هفتم سپس می گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه در دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه های درخت نارنج استفاده می شود. فقط کافی است تلخی بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، می پزیم تا قوام بیاید. بهار نارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد. به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم مربای بهار نارنج |
بهار نارنج | 400 گرم |
شکر | 1200 گرم و 600 گرم |
آب | 900 گرم |
آبلیمو | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مربای بهار نارنج
مرحله اول
برای تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه در ابتدای کار، گلبرگ های شکوفه های بهار نارنج را از گل جدا می کنیم. سپس حدود 24
ساعت تا 30
ساعت در آّب سرد خیس می کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توان ظرف آب و بهار نارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.
مرحله سوم
وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دوبار به جوش آید. دوباره آّن را آبکش می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
اگر احساس می کنید هنوز تلخ است می توان دوباره این کار را تکرار کرد. این نکته را باید توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می گیریم،
عطر و بوی آن نیز کمتر می شود. سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می کنیم.
مرحله پنجم
برای این کار، 1200 گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا مواد بجوشد. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد.
مرحله ششم
بهار نارنج شیرین شده را درون شهد می ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته می گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک
ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس می گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه در دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
-
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۲:۳۱:۱۷
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/564488/