آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مربای بهار نارنج خانه داري

طرز تهیه مربای بهار نارنج
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه های درخت نارنج استفاده می شود. فقط کافی است تلخی بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، می پزیم تا قوام بیاید. بهار نارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد. به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم مربای بهار نارنج بهار نارنج 400 گرم شکر 1200 گرم و 600 گرم آب 900 گرم آبلیمو 3 قاشق غذا خوری طرز تهیه مربای بهار نارنج مرحله اول برای تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه در ابتدای کار، گلبرگ های شکوفه های بهار نارنج را از گل جدا می کنیم. سپس حدود 24 ساعت تا 30 ساعت در آّب سرد خیس می کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می کنیم. مرحله دوم توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توان ظرف آب و بهار نارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد. مرحله سوم وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دوبار به جوش آید. دوباره آّن را آبکش می کنیم تا تلخی آن گرفته شود. مرحله چهارم اگر احساس می کنید هنوز تلخ است می توان دوباره این کار را تکرار کرد. این نکته را باید توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می گیریم، عطر و بوی آن نیز کمتر می شود. سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می کنیم. مرحله پنجم برای این کار، 1200 گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا مواد بجوشد. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد. مرحله ششم بهار نارنج شیرین شده را درون شهد می ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته می گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می کنیم. مرحله هفتم سپس می گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه در دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه های درخت نارنج استفاده می شود. فقط کافی است تلخی بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، می پزیم تا قوام بیاید. بهار نارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد. به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای بهار نارنج
بهار نارنج400 گرم
شکر1200 گرم و 600 گرم
آب900 گرم
آبلیمو3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه مربای بهار نارنج
مرحله اول
برای تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه در ابتدای کار، گلبرگ های شکوفه های بهار نارنج را از گل جدا می کنیم. سپس حدود 24 ساعت تا 30 ساعت در آّب سرد خیس می کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توان ظرف آب و بهار نارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.
مرحله سوم
وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دوبار به جوش آید. دوباره آّن را آبکش می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
اگر احساس می کنید هنوز تلخ است می توان دوباره این کار را تکرار کرد. این نکته را باید توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می گیریم، عطر و بوی آن نیز کمتر می شود. سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می کنیم.
مرحله پنجم
برای این کار، 1200 گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا مواد بجوشد. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد.
مرحله ششم
بهار نارنج شیرین شده را درون شهد می ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته می گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس می گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه در دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/564488/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش مصرف اینترنت در شرایط اوج کرونا

روحانی: قاچاق کالا امری زیان بار برای اقتصاد و تجارت سالم و شفاف است

با درای نیدلینگ یا سوزن خشک فیزیوتراپی و کاربرد آن آشنا شوید

گیاه درمانی چیست؛ پیشگیری از بیماری با عصاره‌هایی شفابخش

کرونا/ شیوع «کپک سیاه» در بیماران کرونایی هند

کرونا/ کرونا و دیابت چه تاثیری بر یکدیگر دارند؟

شایع ترین علت کم کاری تیروئید

بیماری نوروپاتی چیست؟/ علائم و علل ایجاد این بیماری

علت تورم انگشتان دست چیست؟

کرونا/ ملاحظات دارویی در واکسیناسیون کرونا جدی گرفته شود

کرونا/ رونمایی از نخستین محصول واکسن کوو ایران برکت

کرونا/ اختلال استرس در کمین بهبودیافتگان کرونا

چه خوراکی‌هایی را با هم نخوریم

بلاهایی که کبد ‌‌‌چرب بر سر بدن شما می آورد و راه طبیعی پاکسازی آن!‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دانستنی های مهم درباره بیماری لوپوس

کرونا/ فاصله بین دوزهای هر نوع واکسن کرونا باید چقدر باشد؟

تأثیر فاصله‌گذاری اجتماعی بر سیستم ایمنی؛ آیا پاستوریزه‌تر شده‌ایم؟

6 جمله سمی برای فرزندانی که از والدین خود فاصله گرفته‌اند

خوب و بد خوردن هندوانه برای کودک

ترفند اکریلی کردن کفش های ساده

انتخاب عینک آفتابی مناسب

سرگرم‌ کردن کودکان منهای ‌گوشی در سال 2021

10 راهکار برای این که از آینده، کمتر بترسیم

5 ترفند برای زیباسازی باغچه‌

5 توصیه برای متقاعد کردن پدربزرگ و مادربزرگی که در برابر واکسن‌ زدن مقاومت می‌کنند

«فَست فشن» چه بلایی سر محیط زیست می آورد؟

خمیردندان همه فن حریف

ایده خلاقانه ساخت دسته گل مرواریدی

ترفند درست کردن گلدان کنفی در خانه

پاک سازی پوست با سه حرکت ساده

آموزش طرح نقش حنای مراکشی روی کف دست

با ارتباط لحظه به لحظه با جنین بارداری تان را لذت بخش کنید

با علل و انواع کودک آزاری آشنا شوید

دختر باشی، فقیر باشی اهل افغانستان باشی...

توپک مرواریدی برای تزئینات و زیورآلات

ایده هایی برای تبدیل بالکن متروکه خانه به باغچه‌ بهاری

چه کنم که رفتار تبعیض آمیز خانواده باعث حسود شدنم نشود؟!

انتخاب اسم؛ معنی اسم «فلامک» چیست؟

آموزش شنیون موها با کمک کش

نحوه ست کردن لباس سورمه ای

بازی هایی برای نوزادان صفر تا چهارماهه

کالکشن مدل مانتو تابستانی

کاردستی زیبا و خلاقانه با پوست بادام خاکی

هر چقدر برنامه ریزی می کنم باز هم نمی توانم به آن پایبند باشم!

مادران تازه کار از گوگل چه می‌پرسند؟!

صفر تا صد ساخت یک دستبند مرواریدی شیک

چند راه اصلی جلوگیری ورود مگس‌ها به آشپزخانه!

مجموعه ای از مدل مانتوهای جلو بسته

برنامه‌های موبایلی به تغییر شخصیت کمک می‌کنند؟

زنان تا چه سنی بچه دار می‌شوند؟