آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه چند دسر خوشمزه؛ ساده و سریع خانه داري

طرز تهیه چند دسر خوشمزه؛ ساده و سریع
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / دسرها تنوع زیادی دارند. مصرف دسر بعد از وعده غذایی اصلی می‌تواند راهی برای کاهش وزن، هضم بهتر غذا و همچنین پاداشی برای بدن باشد.
این دسرها می‌تواند برای تشویق کودکان به خوردن غذا نیز مفید باشند. ریشه برخی از دسرها به قرون وسطی و حتی دورتر از آن بازمی‌گردد. هرچند که دسرها می‌توانند در طعم‌های مختلفی حاضر شوند اما معمولاً شیرین بودن، یکی از ویژگی‌های دسرهاست. در ادامه با طرز تهیه سه دسر مفید آشنا می‌شویم. این سه دسر شامل پاناکوتا، فرنی و دم‌نوش به‌ لیمو هستند.
پاناکوتا، ایتالیاییِ محبوب و خوشمزه
تهیه پاناکوتا بسیار ساده و سریع است. معنای لغوی پاناکوتا در زبان ایتالیایی، خامه پخته شده است. این دسر که در دسته پودینگ‌ها قرار دارد، طعم‌ها و رنگ‌های متنوعی دارد. البته که شیوه تهیه پاناکوتا در کل ثابت است. اما افزودنی‌ها، میوه‌ها و طعم‌دهنده‌هایی که به آن اضافه می‌شوند، مدل‌های مختلفی از آن را تشکیل می‌دهند. پاناکوتا در طعم‌های قهوه، وانیل، شکلات و زعفران از محبوب‌ترین‌ انواع این دسر هستند. با این حال، طرز تهیه پاناکوتا وانیلی می‌تواند گزینه بهتری باشد.

آریا بانو


مواد لازم و طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
شیر:‌ یک پیمانه شکر: نصف پیمانه خامه صبحانه: 400 گرم پودر ژلاتین: 3 قاشق چای‌خوری وانیل: نصف قاشق چای‌خوری پودر قند: 2 قاشق غذاخوری میوه: به میزان دلخواه شیر را درون یک قابلمه ریخته، روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. نیازی به جوش آمدن نیست. سپس، یک ملاقه شیر را درون یک ظرف فلزی بریزید. پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و ظرف را روی بخار آب قرار دهید. ترکیب را در حین گرم کردن به شیوه بن‌ماری (گرم کردن با بخار آب) هم بزنید. این کار را مداوم انجام دهید تا محلول، گلوله‌گلوله نشود. سپس آن را به مابقی شیر در قابلمه اضافه کنید.
مجدداً قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی به جوش نیاید. خامه صبحانه و شکر را درون یک کاسه بریزید. با استفاده از همزن، آن‌قدر ترکیب را هم بزنید تا فرمی یکنواخت و یک‌دست به خود بگیرد. سپس آن را به قابلمه روی گاز بیفزایید. وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. سپس آن را در ظرفی مناسب بریزید و به مدت 5 یا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای آماده کردن سُس میوه به این شیوه عمل کنید؛ میوه‌ها را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس ‌آن‌ها را به همراه پودر قند درون میکسر بریزید. مخلوط را آن‌قدر هم بزنید تا یک‌دست شود. پاناکوتا را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید قرار دهید. سپس سس میوه را روی آن ریخته و سرو کنید.
فرنی، دسر اصیل ایرانی
فرنی، از دسرهای اصیل و قدیمی است که خاستگاه آن ایران می‌باشد. این دسر با شیر جوشیده، شکر و آرد برنج تهیه می‌شود. هرچند که روش‌ها و مواد اولیه متفاوت‌تری نیز برای تهیه فرنی به کار گرفته می‌شوند. بلغور گندم، ارزن، نشاسته، آرد رشته فرنگی یا ذرت شیرین، دیگر موادی هستند که می‌توان برای تهیه فرنی از آن‌ها استفاده کرد. تهیه فرنی بسیار ساده و سریع است. تنها کافی است با سلیقه و ذائقه خود، آن را طعم‌دار کنید.

آریا بانو


مواد لازم و طرز تهیه فرنی
شیر:‌ 4 لیوان آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری شکر: 4 قاشق غذاخوری آب: نصف استکان گلاب: نصف استکان پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده: 1 قاشق مرباخوری دارچین، خلال پسته یا بادام شیر سرد را در قابلمه‌ای مناسب بریزید. آرد برنج، آب، پودر هل و شکر را به آن اضافه کنید. ترکیب را به خوبی هم بزنید تا در شیر حل شوند. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. در حین گرم شدن، مرتباً هم بزنید تا محلولی غلیظ به دست آید. مراقب گلوله شدن آرد برنج باشید. بعد از غلیظ شدن فرنی، گلاب را به آن اضافه کنید. مجدداً مخلوط را هم بزنید تا غلیظ و باقوام شود.
زمانی که ترکیب، حالتی میانه به خود گرفت، قابلمه را از روی حرارت بردارید. این مرحله نیاز به اندکی تجربه دارد تا بدانید چه موقع زمان مناسبی برای برداشتن آن از روی حرارت است. فرنی را درون ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید. دم‌کرده زعفران را روی فرنیِ سرد شده بریزید. می‌توانید از دارچین، خلال پسته یا بادام برای تزئین استفاده کنید. همچنین که سرو فرنی با شیره انگور یا خرما نیز می‌تواند بسیار لذیذ باشد.
دم‌نوش به لیمو، نوشیدنی مفید و خوش‌عطر
به لیمو، بوته‌ای به ارتفاع دو تا سه متر است با برگ‌هایی به عطر لیمو. به لیمو با دارا بودن مقادیر زیاد آنتی‌اکسیدان، کاربردهای زیادی در پخت‌وپز و طب دارد. دم‌کرده این گیاه با دارا بودن خواص متعدد، یکی از بهترین دم‌نوش‌ها برای مصرف بعد از غذاست. دم‌نوش به لیمو منجر به کاهش وزن و التهاب، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم دمای بدن، هضم بهتر غذا و کاهش اضطراب می‌شود. از این رو، آشنایی با نحوه تهیه این دم‌نوش می‌تواند بسیار مفید واقع شود.

آریا بانو


طرز تهیه دم‌نوش به لیمو
برای تهیه دم‌نوش به لیمو تنها نیاز به برگ‌های تازه آن، آب جوش و مقداری شیرین‌کننده نیاز خواهید داشت. معمولاً چیزی حدود یک قاشق چای‌خوری برگ خشک به لیمو برای تهیه یک فنجان دم‌نوش کفایت می‌کند. برای شیرین کردن آن نیز می‌توانید بنا به سلیقه‌تان از چیزهای مختلفی استفاده کنید. اما بهترین گزینه می‌تواند عسل طبیعی باشد. تعیین میزان شیرینی آن نیز به عهده خودتان خواهد بود.
ابتدا برگ‌های تازه یا خشک‌شده به لیمو را بشویید. آن‌ها را درون یک قوری بریزید و یک فنجان آب جوش به آن بیفزایید. قوری را روی حرارت آب‌جوش قرار دهید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بماند. سپس آن را از صافی رد کنید. ترکیب به لیمو با نعناع یا بابونه می‌تواند خواص بیشتری به آن بدهد. برای این کار، همزمان با برگ به لیمو، برگ نعناع یا گل بابونه را نیز اضافه کنید و اجازه دهید با هم دم بکشند. دم‌نوش به لیمو را می‌توان به صورت گرم یا خنک میل کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/564293/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل چهارم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 65

حیدری: در اولین بازی خوشه طلایی، فقط یازده بازیکن داشتم

خلاصه بازی الهلال 2 - العین 1

گل پنجم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 70

اولین کاپیتانی ترابی در پرسپولیس

ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک

حریف سپاهان از هند نیروی کمکی گرفت!

دبیر جدید فدراسیون کبدی معرفى شد

گل اول یوونتوس توسط میلیک در دقیقه 82

مربی تراکتور از تیم ملی می‌آید

کامبک الهلال ناقص ماند؛ صعود العین به فینال لیگ قهرمانان آسیا

چگونه از آخرین افزایش قیمت ارز دیجیتال بهره ‌برداری کنیم؟

خطای شدید جکسون روی پای تومیاسو که داور از نشان دادن کارت قرمز صرف نظر کرد

ستارگان تیم رویایی رئال مادرید اکنون کجا هستند؟

گل سالم الدوساری به العین

به اتهام تجاوز؛ دو فوتبالیست لیگ برتری دستگیر شدند

فقط این مربی می‌تواند یونایتد را قهرمان لیگ برتر کند

دلایل خسرو حیدری برای ترک خوشه طلایی!

شکایت از سید حسین حسینی توسط پلیس اراک

صحنه جنجالی دربی لندن؛ چطور اخراج نشد!

بحران استادیوم برای میزبانی استقلال - سپاهان

استقبال اسطوره هلندی از گزینه جدید لیورپول

نماهنگ زیبای بهاری با تصاویر گلهای زیبا و طبیعت

حسین انصاریان‌: نمازهای جماعت الان در کشور ما ورشکسته است

عزل یک مسئول به‌خاطر ورزش رزمی مختلط در لواسان

برای چند کار عجله کنید...

چرا جن‌ها دیده نمی‌شوند؟

نومید نشو! بهاری خواهد آمد

طرز تهیه ماکارونی با لوبیا چیتی

غذاهایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد

5 عادت رایج صبحگاهی که مخفیانه نابودت میکنه

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

ای بیخبران چه جای خواب است مرا

چه کسی می داند...

آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!

آیین رسمی واگذاری سرخابی‌ها فردا برگزار می‌شود

تمجید ستاره سیتی از بلینگام؛ جود استثنایی است

بیگی: در قائمشهر از استقلال و پرسپولیس امتیاز می گیریم

تصمیم جالب آرسنال؛ خداحافظی با لوگوی همیشگی

اینزاگی با تماس‌ها از لیگ برتر بمباران شده است!

حیدری: داور دربی به دنبال اخراج ساپینتو بود

گل اول آرسنال به چلسی توسط تروسار

حمایت ونگر از ژاوی؛ دوست دارم در بارسا بمانی

گل اول لاتزیو توسط کاستیانوس در دقیقه 12

مسعود ده‌نمکی: پدرم می گفت بین من و خمینی یکی رو انتخاب کن

من آدم مجرد سوار ماشینم نمیکنم!

خاطرات فراموش‌نشدنی پایان جنگ از زبان «مسعود ده‌نمکی»

آهنگ قدیمی «فال حافظ» با صدای کوروس سرهنگ زاده

4گوشه دنیا/ خاص‌ترین خانه در ژاپن

تلاقی هیجان و ترس روی پلی در آسمان