بزرگنمايي:
آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان هویج با مخلوط پوره هویج تهیه می شود. این نان را به صورت مخروط طبخ می کنند و درون آن را با مواد دلخواه پر می کنند. می توان از پنیر و گردو و سبزی برای پر کرد نان ها استفاده کرد. می توان از سالاد الویه یا مواد مشابه درون آن پر و به عنوان پیش غذا و فینگر فود برای مهمانی ها و مجالس تهیه و سرو نمود. این نان با وجود هویج، سرشار از ویتامی A و آنتی اکسیدان است که برای سلامتی خانواده و فرزندان می تواند مفید باشد. مواد لازم نان هویج هویج بخار پز 100 گرم آرد 170 گرم شکر 10 گرم مخمر 2 گرم شیر ولرم 30 گرم سس گوجه فرنگی 20 گرم پودر شیر خشک 10 گرم خامه تازه آبکی 18 گرم کره 10 گرم نمک 1 گرم طرز تهیه نان هویج مرحله اول برای تهیه نان هویج خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، هویج را پس زا پوست گرفتن، شسته و بخار پز می کنیم. سپس در غذا ساز آن را پوره می کنیم. در یک کاسه، هویج پوره شده و آرد و شکر و مخمر و شیر ولرم را اضافه می کنیم. مرحله دوم سپس سس گوجه فرنگی و پودر شیر خشک را اضافه می کنیم. سپس خامه تازه آبکی را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شود. کره را روی بخار کتری آب می کنیم و با نمک به مواد اضافه می کنیم. مرحله سوم خمیر را به خوبی مخلوط کرده و یک ساعت استراحت می دهیم تا ور آید. سپس سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را با وردنه روی آن باز می کنیم. خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و سپس با یک خط کش برش های طولی به عرض 1 سانتی متر می دهیم. مرحله چهارم سپس دور مخروط های فلزی می پیچانیم. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. مخروط ها را در فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. مرحله پنجم سپس کمی که خنک شد، نان ها را از مخروط جدا کرده و داخل آن را با مواد دلخواه پر می کنیم. سپس ساقه جعفری را روی آن می گذاریم تا مانند برگ هویج شود. برای داخل نان می توان از پنیر خامه ای یا مخلوط پنیر صبحانه و گردوی خرد شده و سبزی استفاده کرد.
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان هویج با مخلوط پوره هویج تهیه می شود. این نان را به صورت مخروط طبخ می کنند و درون آن را با مواد دلخواه پر می کنند. می توان از پنیر و گردو و سبزی برای پر کرد نان ها استفاده کرد. می توان از سالاد الویه یا مواد مشابه درون آن پر و به عنوان پیش غذا و فینگر فود برای مهمانی ها و مجالس تهیه و سرو نمود. این نان با وجود هویج، سرشار از ویتامی A و آنتی اکسیدان است که برای سلامتی خانواده و فرزندان می تواند مفید باشد.
مواد لازم نان هویج |
هویج بخار پز | 100 گرم |
آرد | 170 گرم |
شکر | 10 گرم |
مخمر | 2 گرم |
شیر ولرم | 30 گرم |
سس گوجه فرنگی | 20 گرم |
پودر شیر خشک | 10 گرم |
خامه تازه آبکی | 18 گرم |
کره | 10 گرم |
نمک | 1 گرم |
طرز تهیه نان هویج
مرحله اول
برای تهیه نان هویج خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، هویج را پس زا
پوست گرفتن، شسته و بخار پز می کنیم. سپس در غذا ساز آن را پوره می کنیم. در یک کاسه، هویج پوره شده و آرد و شکر و مخمر و
شیر ولرم را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس سس گوجه فرنگی و پودر
شیر خشک را اضافه می کنیم. سپس خامه تازه آبکی را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شود. کره را روی بخار کتری آب می کنیم و با نمک به مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
خمیر را به خوبی مخلوط کرده و یک
ساعت استراحت می دهیم تا ور آید. سپس سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را با وردنه روی آن باز می کنیم. خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و سپس با یک خط کش برش های طولی به عرض 1 سانتی متر می دهیم.
مرحله چهارم
سپس دور مخروط های فلزی می پیچانیم. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. مخروط ها را در فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.
مرحله پنجم
سپس کمی که خنک شد، نان ها را از مخروط جدا کرده و داخل آن را با مواد دلخواه پر می کنیم. سپس ساقه جعفری را روی آن می گذاریم تا مانند برگ هویج شود. برای داخل نان می توان از پنیر خامه ای یا مخلوط پنیر صبحانه و گردوی خرد شده و
سبزی استفاده کرد.
-
سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۶:۳۲:۲۵ AM
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/563859/