آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک بالش پادشاه خانه داري

طرز تهیه کیک بالش پادشاه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کیک بالش پادشاه، یک کیک ساده و در عین حال جذاب است. پایه کیک آن یک کیک ساده وانیلی است که به راحتی در فر تهیه می شود. سپس یک شربت برای روی کیک تهیه می شود که روی کیک می ریزیند. همچنین از خامه فرم گرفته یا کرم شانتی برای فیلینگ کیک استفاده می شود. این کیک یک نوع کیک شربتی یا کیک مرطوب به حساب می آید که با کیک های دیگر متفاوت است. این کیک را می توان به عنوان عصرانه یا دسر برای مهمانی ها تهیه نمود. همچنین این کیک به عنوان کیک کافی شاپی قابل طبخ است، برای مشاهده آموزش کیک بالش پادشاه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک بالش پادشاه تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان دو انگشت کمتر آرد یک و نیم لیوان آب گرم یک چهارم لیوان بکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری وانیل کمی مواد لازم برای شربت شکر دو و نیم لیوان آب سه و نیم لیوان مواد لازم برای فیلینگ کرم شانتی 1 پاکت معادل 75 گرم پودر خامه شیر سرد 1 لیوان طرز تهیه کیک بالش پادشاه مرحله اول برای مشاهده کیک بالش پادشاه ترکیه ای در ابتدای کار، شربت را درست می کنیم. برای این کار یک قابلمه بر می داریم و شکر و آب را درون آن می ریزیم. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. 5 دقیقه که جوشید، از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود. مرحله دوم در این مرحله دو کاسه مناسب بر می داریم. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و هر کدام را درون یک کاسه مجزا قرار می دهیم. سفیده تخم مرغ را با 1 پنس نمک مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا به خوبی کف کند و حجیم شود. مرحله سوم در این مرحله به زرده تخم مرغ ها شکر را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا با هم به طور کامل یکدست شوند. سپس آب گرم را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم. تا کرم شود. سفیده را به زرده کم کم اضافه می کنیم و با لیسک با هم مخلوط می کنیم. مرحله چهارم سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزدن را دورانی انجام می دهیم تا پف کیک نخوابد. یک قالب به ابعاد 24 در 26 را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. مرحله پنجم قر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کینیم. مایه کیک را به آرامی درون قالب می ریزیم و قالب را حدود 30 دقیقه درون آن قرار می دهیم تا پخته شود. بعد از 30 دقیقه مرتب پخت کیک را با خلال دندان چک می کنیم. مرحله ششم وقتی کیک کامل پخته شد، آن را از فر درآورده و صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. در ادامه کیک را از قالب در آورده و از وسط نصف می کنیم. کرم شانتی یا پودر خامه را با یک لیوان شیر سرد درون یک کاسه می ریزیم. مرحله هفتم سپس با همزن برقی آن قدر می زنیم تا مانند خامه فرم گرفته درآید. توجه داشته باشید که می توان به جای کرم شانتی و شیر، از خامه فرم گرفته استفاده کرد. وقتی کیک کامل سرد شد، شربت را به همه جای کیک می ریزیم. مرحله هشتم در این مرحله خامه را روی یکی از برش های کیک می مالیم. سپس برش دیگر را روی آن قرار داده و شربت باقی مانده را در همه قسمت های کیک رویی به صورت پخش می ریزیم. سپس با خامه فرم گرفته شده روی آن را تزیین می کنیم.

کیک بالش پادشاه، یک کیک ساده و در عین حال جذاب است. پایه کیک آن یک کیک ساده وانیلی است که به راحتی در فر تهیه می شود. سپس یک شربت برای روی کیک تهیه می شود که روی کیک می ریزیند. همچنین از خامه فرم گرفته یا کرم شانتی برای فیلینگ کیک استفاده می شود. این کیک یک نوع کیک شربتی یا کیک مرطوب به حساب می آید که با کیک های دیگر متفاوت است. این کیک را می توان به عنوان عصرانه یا دسر برای مهمانی ها تهیه نمود. همچنین این کیک به عنوان کیک کافی شاپی قابل طبخ است، برای مشاهده آموزش کیک بالش پادشاه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک بالش پادشاه
تخم مرغ4 عدد
شکر1 لیوان دو انگشت کمتر
آردیک و نیم لیوان
آب گرمیک چهارم لیوان
بکینگ پودردو و نیم قاشق چای خوری
وانیلکمی
مواد لازم برای شربت
شکردو و نیم لیوان
آبسه و نیم لیوان
مواد لازم برای فیلینگ
کرم شانتی1 پاکت معادل 75 گرم پودر خامه
شیر سرد1 لیوان
طرز تهیه کیک بالش پادشاه
مرحله اول
برای مشاهده کیک بالش پادشاه ترکیه ای در ابتدای کار، شربت را درست می کنیم. برای این کار یک قابلمه بر می داریم و شکر و آب را درون آن می ریزیم. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. 5 دقیقه که جوشید، از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود.
مرحله دوم
در این مرحله دو کاسه مناسب بر می داریم. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و هر کدام را درون یک کاسه مجزا قرار می دهیم. سفیده تخم مرغ را با 1 پنس نمک مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا به خوبی کف کند و حجیم شود.
مرحله سوم
در این مرحله به زرده تخم مرغ ها شکر را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا با هم به طور کامل یکدست شوند. سپس آب گرم را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم. تا کرم شود. سفیده را به زرده کم کم اضافه می کنیم و با لیسک با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزدن را دورانی انجام می دهیم تا پف کیک نخوابد. یک قالب به ابعاد 24 در 26 را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله پنجم
قر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کینیم. مایه کیک را به آرامی درون قالب می ریزیم و قالب را حدود 30 دقیقه درون آن قرار می دهیم تا پخته شود. بعد از 30 دقیقه مرتب پخت کیک را با خلال دندان چک می کنیم.
مرحله ششم
وقتی کیک کامل پخته شد، آن را از فر درآورده و صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. در ادامه کیک را از قالب در آورده و از وسط نصف می کنیم. کرم شانتی یا پودر خامه را با یک لیوان شیر سرد درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله هفتم
سپس با همزن برقی آن قدر می زنیم تا مانند خامه فرم گرفته درآید. توجه داشته باشید که می توان به جای کرم شانتی و شیر، از خامه فرم گرفته استفاده کرد. وقتی کیک کامل سرد شد، شربت را به همه جای کیک می ریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله خامه را روی یکی از برش های کیک می مالیم. سپس برش دیگر را روی آن قرار داده و شربت باقی مانده را در همه قسمت های کیک رویی به صورت پخش می ریزیم. سپس با خامه فرم گرفته شده روی آن را تزیین می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/563858/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود