حلیم سنتی طالقان؛ مقوی برای افطار ماه رمضان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذالند / این غذا به دلیل وجود لوبیا(پروتئین گیاهی ) و گوشت (پروتئین حیوانی ) منبع خوبی از پروتئین می باشد.در نتیجه برای کودکان در حال رشد ، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.
چی لازم داریم:
لوبیا چیتی : 1 پیمانه
بلغور گندم : 2 پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان : 500 گرم
نمک : به مقدار لازم
ادویه : به مقدار لازم
پیاز : 2 عدد
چطور بپزم:
گام 1گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
گام 2گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و 1 عدد پیاز کوچک در 2 لیتر آب می پزیم.
گام 33 الی 4 ساعت طول می کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.
گام 4بعد از پخت ، مقداری پیاز داغ ، نمک ، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می کنیم.
گام 5این حلیم به صورت نیمه دون(نیمه کوبیده )، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می شود.
-
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵:۲۰
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/563615/