طرز تهیه بامیه شیرینی لذیذ ماه مبارک رمضان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - روزیاتو / هفته ی گذشته از سوی ستاد استهلال استان تهران چهارشنبه 25 فروردین آغاز ماه رمضان 1400 اعلام شد. به این ترتیب دیگر چیزی تا شروع این ماه مبارک و پر برکت باقی نمانده است. اما حتماً شما هم موافق هستید که یکی از لذت های ماه رمضان خوراکی های مخصوص آن از جمله زولبیا و بامیه است. امسال نیز مانند سال گذشته به دلیل شیوع کرونا شاید برخی مایل به خرید این شیرینی های خوشمزه از قنادی ها نباشند و البته برخی هم هستند که به طور کلی همیشه شیرینی خانگی را به نوع آماده ی آن ترجیح می دهند. به همین دلیل قصد داریم طرز تهیه بامیه را به شما آموزش دهیم که به راحتی می توانید در خانه آن را آماده کنید.
چی لازم داریم:
آرد: 1 لیوان
آب: 1 لیوان
تخم مرغ درشت: 2 عدد
کره: 50 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر: 2 لیوان
آب: 1 لیوان
گلاب: 1/2 لیوان
زعفران دمکرده: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
چطور تهیه کنیم:
1- آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود. سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید
شربت را از روی حرارت بردارید (در زمان افزودن بامیه
شربت باید ولرم باشد).
2- آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه 2 قاشق غذاخوری
شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
3- حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بعد از آنکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
-
يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۱:۰۰
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/562972/