آریا بانو

آخرين مطالب

مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

طرز تهیه کیک ساچر خانه داري

طرز تهیه کیک ساچر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کیک ساچر یک کیک شکلاتی چند لایه است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل سایز این کیک و برش هایی که می خورد، می توان از این کیک به عنوان شیرینی برای پذیرایی یا دسر استفاده نمود. برای فیلینگ لایه های کیک، از مارمالاد زرد آلو استفاده شده است. می توان به جای مارمالاد از عسل نیز برای چسباندن لایه ها بهم استفاده نمود. این کیک از شکلات خرد شده تهیه می شود که کاملا یک کیک شکلاتی به حساب می آید، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کیک ساچر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک ساچر شکلات خرد شده 100 گرم کره 65 گرم زرده تخم مرغ 4 عدد سفیده تخم مرغ 5 عدد آرد 65 گرم شکر 70 گرم نمک کمی مواد لازم برای فیلینگ مارمالاد زرد آلو 130 تا 150 گرم مواد لازم برای گاناش شکلات خرد شده 100 گرم خامه 100 گرم طرز تهیه کیک ساچر مرحله اول برای تهیه کیک ساچر در ابتدای کار، آرد را الک کرده و کنار می گذاریم. می توان از مخلوط آرد استفاده کرد. مثلا از 50 گرم آرد سفید و 15 گرم آرد ذرت یا همه را از آرد سفید استفاده کرد. سپس شکلات را خرد کرده درون یک کاسه یا قابلمه کوچک می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله روی آن کره را قرار داده و روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات و کره با هم ذوب شود. سپس شکلات و کره را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود. یک کاسه بر می داریم. 4 عدد زرده را درون آن می ریزیم. مرحله سوم طرز تهیه کیک ساچر در این مرحله کمی نمک اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا از لختگی خارج شود. سپس مخلوط شکلات را که از دما افتاده است، به آن اضافه می کنیم. سپس با همان همزن دستی می زنیم تا کامل مخلوط و یکدست شود. مرحله چهارم یک کاسه دیگر برداشته و سفیده را درون آن می ریزیم. سپس با همزن دستی می زنیم تا کف کند. بعد از آن شکر را به صورت بارانی به تدریج به سفیده اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا سفیده کامل شکل گرفته و سفت شود. مرحله پنجم این کار را می توان با همزن برقی و سریعتر انجام داد. سپس یک سوم از سفیده را درون مخلوط زرده و شکلات می ریزیم. مخلوط را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. سپس نیمی از آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم. مرحله ششم سپس مجددا به صورت دورانی و آرام با لیسک مخلوط می کنیم. سپس یک سوم دیگر سفیده را اضافه کرده و دوباره با لیسک مخلوط می کنیم. بقیه آرد و یک سوم سفیده باقی مانده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی مخلوط شود. مرحله هفتم در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. یک قالب 30 در 40 را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس کمی کاغذ را چرب کرده و مواد را به آرامی درون قالب می ریزیم. مرحله هشتم قالب را درون فر با همان دما به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود. زمانی که اگر با انگشت روی کیک را فشار دهیم به سمت بالا برگردد، کیک آماده است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا سرد شود. مرحله نهم در این مرحله کیک را به آرامی از قالب خارج می کنیم، سپس با یک کارد تیز به 4 لایه مساوی برش می زنیم. مارمالاد زرد آلو را کمی گرم می کنیم. بین لایه های کیک مارمالاد قرار می دهیم. سپس کیک را با سلفون می پوشانیم. مرحله دهم سپس یک وزنه 1 کیلو گرمی را به مدت 10 دقیقه روی آن قرار می دهیم تا لابه ها بهم بچسبد. برای این کار می توان روی کیک را یک سینی قرار داد و حدود 4 لیوان آب را درون یک کاسه ریخت و روی سینی قرار داد تا لایه های کیک به هم بچسبند. مرحله یادزهم بعد از این که لایه ها کامل بهم چسبید، کیک را از سلفون خارج کرده و برش می زنیم. سپس گاناش را اماده کرده و روی آن می ریزیم. برای گاناش، خامه را درون یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرحله دوازدهم وقتی که خامه گرم شد و از کناره ها شروع به جوشیدن کرد، شکلات خرد شده را به آن اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا شکلات کامل ذوب شود و با خامه مخلوط شود. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا از دما بیفتد. مرحله سیزدهم در مرحله پایانی روی کیک را با گاناش شکلاتی پوشش داده و با ترافل یا هر ماده دیگری به دلخواه تزیین می کنیم. تزیین این کیک سلیقه ای می باشد و می توانیم با انواع مواد آنرا با ظاهر دلخواه خود تزیین کنیم.

کیک ساچر یک کیک شکلاتی چند لایه است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل سایز این کیک و برش هایی که می خورد، می توان از این کیک به عنوان شیرینی برای پذیرایی یا دسر استفاده نمود. برای فیلینگ لایه های کیک، از مارمالاد زرد آلو استفاده شده است. می توان به جای مارمالاد از عسل نیز برای چسباندن لایه ها بهم استفاده نمود. این کیک از شکلات خرد شده تهیه می شود که کاملا یک کیک شکلاتی به حساب می آید، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کیک ساچر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک ساچر
شکلات خرد شده100 گرم
کره65 گرم
زرده تخم مرغ4 عدد
سفیده تخم مرغ5 عدد
آرد65 گرم
شکر70 گرم
نمککمی
مواد لازم برای فیلینگ
مارمالاد زرد آلو130 تا 150 گرم
مواد لازم برای گاناش
شکلات خرد شده100 گرم
خامه100 گرم
طرز تهیه کیک ساچر
مرحله اول
برای تهیه کیک ساچر در ابتدای کار، آرد را الک کرده و کنار می گذاریم. می توان از مخلوط آرد استفاده کرد. مثلا از 50 گرم آرد سفید و 15 گرم آرد ذرت یا همه را از آرد سفید استفاده کرد. سپس شکلات را خرد کرده درون یک کاسه یا قابلمه کوچک می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله روی آن کره را قرار داده و روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات و کره با هم ذوب شود. سپس شکلات و کره را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود. یک کاسه بر می داریم. 4 عدد زرده را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم طرز تهیه کیک ساچر
در این مرحله کمی نمک اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا از لختگی خارج شود. سپس مخلوط شکلات را که از دما افتاده است، به آن اضافه می کنیم. سپس با همان همزن دستی می زنیم تا کامل مخلوط و یکدست شود.
مرحله چهارم
یک کاسه دیگر برداشته و سفیده را درون آن می ریزیم. سپس با همزن دستی می زنیم تا کف کند. بعد از آن شکر را به صورت بارانی به تدریج به سفیده اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا سفیده کامل شکل گرفته و سفت شود.
مرحله پنجم
این کار را می توان با همزن برقی و سریعتر انجام داد. سپس یک سوم از سفیده را درون مخلوط زرده و شکلات می ریزیم. مخلوط را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. سپس نیمی از آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
سپس مجددا به صورت دورانی و آرام با لیسک مخلوط می کنیم. سپس یک سوم دیگر سفیده را اضافه کرده و دوباره با لیسک مخلوط می کنیم. بقیه آرد و یک سوم سفیده باقی مانده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی مخلوط شود.
مرحله هفتم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. یک قالب 30 در 40 را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس کمی کاغذ را چرب کرده و مواد را به آرامی درون قالب می ریزیم.
مرحله هشتم
قالب را درون فر با همان دما به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود. زمانی که اگر با انگشت روی کیک را فشار دهیم به سمت بالا برگردد، کیک آماده است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا سرد شود.
مرحله نهم
در این مرحله کیک را به آرامی از قالب خارج می کنیم، سپس با یک کارد تیز به 4 لایه مساوی برش می زنیم. مارمالاد زرد آلو را کمی گرم می کنیم. بین لایه های کیک مارمالاد قرار می دهیم. سپس کیک را با سلفون می پوشانیم.
مرحله دهم
سپس یک وزنه 1 کیلو گرمی را به مدت 10 دقیقه روی آن قرار می دهیم تا لابه ها بهم بچسبد. برای این کار می توان روی کیک را یک سینی قرار داد و حدود 4 لیوان آب را درون یک کاسه ریخت و روی سینی قرار داد تا لایه های کیک به هم بچسبند.
مرحله یادزهم
بعد از این که لایه ها کامل بهم چسبید، کیک را از سلفون خارج کرده و برش می زنیم. سپس گاناش را اماده کرده و روی آن می ریزیم. برای گاناش، خامه را درون یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
وقتی که خامه گرم شد و از کناره ها شروع به جوشیدن کرد، شکلات خرد شده را به آن اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا شکلات کامل ذوب شود و با خامه مخلوط شود. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا از دما بیفتد.
مرحله سیزدهم
در مرحله پایانی روی کیک را با گاناش شکلاتی پوشش داده و با ترافل یا هر ماده دیگری به دلخواه تزیین می کنیم. تزیین این کیک سلیقه ای می باشد و می توانیم با انواع مواد آنرا با ظاهر دلخواه خود تزیین کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/560209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

60 دختر تنیسور دارای رنکینگ جهانی هستند

چهره ها/ عکسی از لیلا اوتادی در تخت جمشید

دختری که از نامزدی خودش خبر ندارد!

چهره ها/ عکس های بهاری «سپیده خداوردی»

کشته شدن دوست مالک به دست «افسانه»!

سخت گیری علی مسعودی برای لهجه مشهدی در سریال «نوروز رنگی»

چهره ها/ پست برزو ارجمند به یاد «عارف لرستانی»

عاقبت تلخ متجاوزِ سریالی؛ «هاروی واینستین» نابینا شد

علت خودکشی حامد در سریال دلدادگان چه بوده است؟

قرار بود فقط معتادش کنید قرار نبود بکشیدش!

جوانترین بازیگرانی که نامزد و برنده اسکار شدند

اولین قسمت برنامه «زندگی پس از زندگی» با تجربه ای از مرگ

روایت جدید داماد خانواده علی انصاریان از روزهای بستری علی

مرور 6 سریال ماورایی خاطره انگیز تلویزیون به بهانه آغاز پخش سریال «احضار»

کاملترین آنونس سریال بچه مهندس 4

توقف موقت ضبط «خندوانه»

بهترین و واقعی ترین نقش معتاد از نظر شاهین صمدپور

روزهایی که سعید آقاخانی، کارگردان «نون خ»، جرات نمی‌کرد بگوید کُرد است!

چهره ها/ صبا راد با لباس رنگی رنگی

سریال «رعدوبرق» بهروز افخمی امشب پخش نمی شود

پخش مسابقه «ایران» در ایام ماه مبارک رمضان

کمی بیشتر هوای کودکان بی سرپرست را داشته باشیم

همسر پنهانی مهران مدیری در سریال «دراکولا»

اجرای کدام مجری را بیشتر می پسندید؟

«جشن رمضان» 24 ساله شد؛ آغاز ضیافت الهی با بزرگترین مهمانی شبکه پنج سیما

چهره ها/ سلفی نرگس محمدی روی عرشه

سریال او یک فرشته بود موضوع قسمت جدید «14 اینچ»

انتشار نسخه ویژه نابینایان «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» با صدای پارسا پیروزفر

تیزر سریال خاطره انگیز متهم گریخت

بازی مهران احمدی جوان در سریال «جدال با سرنوشت»

مقصر حذف قسمت اول «منو بشناس» با حضور باران کوثری که بود؟!

«دیدن این فیلم جرم است» به شبکه خانگی رسید

برای یه بار تو زندگیت مرد باش!

دلیل مخالفت با ازدواج سیتا چیست؟

ماجراهای ساختمان پزشکان و تفنگ آقای افشار!

عجب زبون درازی داری تو!

خبر توقف ضبط «خندوانه» تکذیب شد

کلا قصد کرده جون مادر شوهرشو بگیره!

چهره ها/ مریم امیر جلالی مهمان «شب آهنگی» می شود؟‎

ادعای برنامه ساز تلویزیونی درباره جدایی شقایق دهقان از مهراب قاسم خانی!

82 فیلم سینمایی ایرانی، خواستار حضور در جشنواره جهانی فجر شدند

دعوت داریوش ارجمند از مردم برای تماشای سریال یاور

چهره‌ها/ محمد معتمدی بر مزار استاد شجریان

چهره‌ها/ تصویری از کتایون ریاحی در 60 سالگی

چهره‌ها/ استایل مونا فرجاد در روز تولدش

چهره‌ها/ آرش دهقان بازیگر سریال ملکه گدایان با پدر و برادرش

چهره‌ها/ توییت تامل برانگیز بهرنگ علوی به مناسبت شروع ماه مبارک رمضان

به نظر شما رفیق پژمان بازغی در برنامه همرفیق چه کسی است؟

چهره‌ها/ ارادت ویژه ارسلان قاسمی به داریوش خان

وقتی امیر می فهمد قتل هاتف یک نقشه بوده!