آریا بانو

آخرين مطالب

تحریم‌ها و کرونا مانع تلاشگری زنان در عرصه‌های مختلف نشد اجتماعي

تحریم‌ها و کرونا مانع تلاشگری زنان در عرصه‌های مختلف نشد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران - معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه شرایط سخت کرونایی و جنگ اقتصادی و تحریم های ظالمانه آمریکا نفس اقتصاد را بریده است، گفت: با این وجود، شاهد تلاشگری و نوآوری و خلاقیت زنان در عرصه مختلف هستیم.

معصومه ابتکار روز چهارشنبه در مراسم معرفی و قدردانی از زنان کارآفرین برتر ایران با انتخاب مردمی با بیان اینکه هشتمین دوره انتخاب زنان کارآفرین برتر با رای مردمی برگزار شد، افزود: همکاری و مساعدت استان ها و مشاوران امور بانوان در دخیل کردن مردم در انتخابات زنان کارآفرین بسیار خوشایند و مطلوب است .
وی با تاکید بر اینکه همواره رویکرد و تاکیدات رییس جمهوری بر این بوده که زنان توانمند که ظرفیت کارآفرینی و ایجاد اشتغال دارند مورد حمایت قرار گیرند، تشریح کرد: دولت سعی کرده در اشکال مختلف این حمایت ها را اجرایی کند و در معاونت امور زنان و خانواده هم طرح های الگوسازی برای زنان سرپرست خانوار و ایجاد الگوی نوین مشاغل خانگی را به مرحله اجرایی رسانده است که این طرح مشاغل نوین خانگی به دلیل دسترسی با سهولت به اینترنت و ارتباطات گیری و بازاریابی از طریق فضای مجازی، امروزه از اهمیت چند برابر برخوردار است. 
14هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش حمایتی قرار گرفتند
معاون رییس جمهوری به همکاری وزارت کار و کشور در این زمینه که منجر به تحت پوشش قرار دادن 14 هزار نفر زن سرپرست خانوار شده است اشاره و خاطرنشان کرد: همچنین همکاری خوبی برای تامین تسهیلات قرض الحسنه برای زنان داشتیم که موارد بسیاری برای ایجاد اشتغال خانگی مورد استفاده قرار گرفت.
ابتکار یادآور شد: در این دوره زمانی، معاونت امور زنان و خانواده موفق به دریافت موافقت بانک مرکزی برای وثیقه قرار گرفتن سهام عدالت جهت دریافت وام قرض الحسنه و اشتغال به زنان کارآفرین شده است. ضمن اینکه با همکاری سازمان استاندارد به استاندارسازی تولیدات مشاغل خانگی دست یافتیم. 
تحریم ها و کرونا حریف زنان کارآفرین نشدند
معاون رییس جمهوری در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه همگی در شرایط سخت کرونایی و جنگ اقتصادی و تحریم های ظالمانه آمریکا قرار داریم که نفس اقتصاد را بریده اما نفس زنان کارآفرین را نبریده است، یادآور شد:کماکان شاهد تلاشگری و نوآوری و خلاقیت زنان در عرصه های مختلف تولیدات کشاورزی، صنایع دستی و فناوری های جدید و استارتاپی هستیم؛فناوری هایی که کاربردی است و توسط زنان در شرکت دانش بنیان شکل گرفته است. 
ابتکار افزود: زنان تحصیل کرده ما از نبود فرصت های شغلی در استان ها رنج می برند بر همین اساس یکی از هدفگذاری های ما در سند ارتقای وضعیت زنان و تحقق عدالت جنسیتی توجه به موضوع کارآفرینی و اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و دختران فارغ التحصیل بود.
وی با تاکید بر اینکه این دو گروه هدف در کنار زنان روستایی بسیار مورد توجه معاونت امور زنان بوده‌اند تا هر چه بیشتر توان افزایی صورت گیرد ، ادامه داد: دوره توان افزایی در زمینه بازاریابی از طرح های جدید معاونت امور زنان است که از مدیران در استان ها تقاضا داریم در شکل گیری این دوره ها و تقویت مهارت های بازاریابی شبکه ای و بازاریابی مجازی ما را یاری کنند.
در جریان شرایط سخت و دشوار زنان در دوران کرونا هستیم
ابتکار در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه کاملا در جریان دشواری های زنان در دوران کرونا و تحریم هستیم، خاطرنشان کرد: به همین منظور دولت سعی کرده علاوه بر تسهیلات لازم در حوزه حمایت آفرینی، حمایتگری های معیشتی ویژه ای را هم در نظر بگیرد از جمله حمایت ویژه ماه رمضان و ایجاد کارت اعتباری سهام عدالت که فرصت بسیار خوبی است تا تمام سهامداران با بهره گیری از کارت اعتباری برای مشاغل خرد و کمک به مشکلات خانواده استفاده کنند.
معاون رییس جمهوری با بیان اینکه دوره های انتخاب زنان کارآفرین برتر برای معرفی و دیده شدن زنان برگزار می شود و رویکرد ما این است که این همه امید و تلاش دیده شود که خود قوی ترین روش مقابله با تحریم ها ‌ و ناامیدی هایی است که برخی سعی دارند در فضای رسانه و مجازی نشان دهند. 
ابتکار تاکید کرد: زنان ایران با تاب آوری بالا در برابر سختی ها ایستادگی می کنند و موفق و سربلند هستند و ما همواره در کنار این عزیزان هستیم تا شکوفایی بیشتر شود. امیدواریم با همین همت در انتخابات پیش رو شرکت کنند و با حضور همیشگی در کنار مردان، سرنوشت خوب و آینده درخشانی را برای ایران به ارمغان آورند.
هشتمین دور انتخاب زنان کارآفرین برتر با رای مردم که از 15 بهمن ماه مصادف با ولادت ام ابیها حضرت زهرا (س) آغاز شده بود، با انتخاب نفرات برتر در اسفندماه به کار خود پایان داد.
این انتخابات از اسفند 1397 با ایجاد سامانه انتخاب برترین کارآفرینان زن بر روی سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده آغاز به کار کرد تا مردم و جوامع محلی با کارکرد این بانوان پرانگیزه و آثار تلاش های آنها آشنا شوند.
زنان کارآفرین برگزیده روستایی دور هشتم با رای مردمی عبارت اند از: سنگین تاج نظری پور از روستای باباگردعلی لرستان، لیلا خداکرمی از روستای توسکاک مازندران، شهناز محمدزاده از روستای حاضرمیل دهلران، فاطمه گروسی از روستای اسفرورین قزوین، خانم ناز نوروزی کله سر از روستای قشقلاقچای اردبیل، ربیعه وطن دوست از روستای دمیلو هرمزگان، زینب کاظمی از روستای لک آذربایجان غربی، مریم ده پروران از روستای مبارک آباد قم، زهرا وکیلی نیا از روستای دهرود فارس و صغری جعفری ازان از روستای ازان اصفهان.
همچنین، جلوه سهرابی پور از هرمزگان، سحر بهمن از تهران، معصومه عبدالهی از گلستان، سپیده یوسفوند از بوشهر، فلوریا مروتی از کرمانشاه، زهرا رضایی از ایلام، فاطمه نعمتی آلاشتی از مازندران، سمیه علینژاد از آذربایجان غربی، فاطمه کامیاب کهران از گیلان و پریناز محمدی از آذربایجان شرقی به عنوان کارآفرینان برگزیده شهری با رای مردمی انتخاب شدند.
برچسب‌ها
معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده حقوق زنان معصومه ابتکار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/559941/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟