آموزش تهیه آش گوشت و بلغور
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
خرده برنج - نصف پیمانه
عدس.لوبیا و نخود - هرکدام یک پیمانه
گشنیز جعفری و تره - هرکدام به مقداردلخواه
گوشت گوسفندی - 150گرم
کشک - یک ونیم پیمانه
نمک.فلفل سیاه و زردچوبه - به مقدارلازم
پیاز.سیر.نعناع و روغن جهت پیازداغ - به مقداردلخواه
طرز تهیه
ابتدا حبوبات (عدس.لوبیا.نخود) را می پزیم
سپس بلغور و برنج را به حبوبات اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزد.
سپس گوشت از قبل پخته شده را همراه با مقداری از اب خود گوشت اضافه میکنیم
بعد از آن سبزی را به مواد می افزاییم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم
و در آخر کشک را به آن می افزاییم و میگذاریم تا آش خوب جابیفتد.
درنهایت پیاز داغ, سیر داغ و نعنا داغ را آماده کرده و به آن می افزاییم
نوش جان
-
سه شنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱:۵۸
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/558804/