خورش بهاری ترش با ریواس
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم برای 4 نفر
ریواس - یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان - نیم کیلوگرم
پیاز - 2عدد
شکر - 2 تا 3قاشق سوپخوری
روغن، نمک و فلفل - به میزان لازم
نعناع تازه - 150 گرم
جعفری تازه - 200 گرم
طرز تهیه
خورش ریواس به دلیل طعم ترش آن ، یکی از خوشمزهترین خورشهای بهاری است. یکی از روشهای پخت آن همراه نعناع و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بینظیری دارد.
1- ابتدا پیازها را پوست و بعد از شستن ریز خرد کنید. 2- در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. 3- پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.4- گوشت را بشویید و به صورت قیمهای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 5- دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.6- در این فاصله ریواسها را پوست کنید، بعد از شستن به قطعات سه سانتیمتری یا به اندازه دو بند انگشت خرد کنید.7- نعناع و جعفری تازه را هم پاک و بعد از شستن، ریز خرد کنید.8- حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
9-بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید وحرارت دهید.
نکته 1: مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش میشود.
نکته2: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له میشود.
نکته3: با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.
-
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲:۴۷
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/556989/