گوشت و لوبیا؛ غذای محلی اصفهانی ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
گوشت (ترجیحا گوشت دنده چرب): 250 گرم
لوبیا سفید: یک پیمانه
سبزی (شامل تره، جعفری و شنبلیلیه): یک کیلو
برنج: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با لوبیا بگذارید تا نیم پز شود. بعد سبزی (دقت کنید که خرد نشده باشد) را به همراه برنج اضافه کنید تا وقتی که لعاب بیندازد. نمک، فلفل و ادویه را در آخر اضافه کنید. در پایان پخت غذا، آن را با گوشت کوب بکوبید تا کشدار شود.
-
سه شنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۷:۱۰
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/554125/