آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه روکر موز مجلسی به صورت ترکیبی با ژله خانه داري

طرز تهیه روکر موز مجلسی به صورت ترکیبی با ژله
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ روکر موز یکی از دسرهای ایتالیایی خوش مزه و زیبا است که می توان برای مهمانی ها یا جشن ها به عنوان دسر تهیه نمود. این دسر از بیسکوییت و تکه های موز و ژله تهیه می شود. کرم آن از خامه و پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ بدست می آید که بسیار مقوی و سنگین است. بنابراین وقتی این دسر را می خواهیم انتخاب کنیم باید دقت داشته باشیم که غذای اصلی بیش از اندازه سنگین و چرب نباشد. این دسر از خانواده پودینگ و چیز کیک است و طعم مشابهی دارد. این دسر را می توان به صورت تک نفره در قالب های کوچک تهیه و برای جشن های تولد سرو نمود.
مواد لازم روکر موز
پودر ژله موزی1 بسته
آب سردنصف پیمانه
پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای)150 گرم
بیسکوییت پتی بور1 بسته
شکردو سوم پیمانه
وانیلیک هشتم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ2 عدد
شیر2 پیمانه
آب جوشیک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین3 قاشق غذا خوری
خامه فرم گرفته250 گرم یا 200 گرم خامه صبحانه
نشاسته ذرت3 قاشق غذا خوری
موز2 عدد
دستور تهیه روکر موز
مرحله اول
برای تهیه روکر موز مجلسی در ابتدای کار، پودر ژله را درون یک کاسه می ریزیم. سپس آب جوش (یک و نیم لیوان) به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حل شود. سپس روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا کامل پودر ژله حل شود و شفاف شود.
مرحله دوم
سپس از روی حرارت بر داشته و کنار می گذاریم تا خنک شود. پودر ژلاتین را درون یک کاسه می ریزیم و روی آن را آب سرد می ریزیم و هم می زنیم تا ژلاتین ها مخلوط شود و حالت ابری پیدا کند. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا حل شود و شفاف شود.
مرحله سوم
قالب مناسب را بر می داریم. کمی کف آن و دیواره ها را با کمی روغن چرب می کنیم. سپس کمی از ژله را می ریزیم و می گذاریم درون یخچال تا نیم بند شود. بعد از این که ژله نیم بند شد، موز را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی ژله می ریزیم و باقی مانده ژله را روی موز ها ریخته و درون یخچال می گذاریم تا ببندد. یک کاسه بر می داریم و زرده های تخم مرغ را همراه با شکرو وانیل به آن اضافه می کنیم و با همزن آن قدر می زنیم تا کشدار شود.
مرحله پنجم
سپس در انتهای کار آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه شیر را درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. مایه تخم مرغی را هم درون یک قابلمه دیگر می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله شیر را به آرامی به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مواد غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله هفتم
در یک کاسه، خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه را با پنیر مخلوط می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. مخلوط کردن را با دور کند همزن انجام می دهیم. کرم که سرد شده است را به مواد پنیری اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله هشتم
سپس ژلاتین که شفاف شده است را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بیسکوییت خرد شده و باقی مانده موز خرد شده را به کرم اضافه می کنیم. بیسکوییت نباید زیاد خرد شود و فقط کافی است هر بیسکوییت به 4 قسمت تکه شود.
مرحله نهم
سپس کرم را روی ژله بسته شده می ریزیم و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو، قرار می دهیم. می توان به سلیقه خود دسر را با تکه های موز یا خامه فرم گرفته تزیین نمود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/553891/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نمایی از داخل کپسول فضانوردی Orion

مارک زاکربرگ: دستگاه جدیدمان مغز را می‌خواند

بزرگداشت شاعری که پیشانی زبان پارسی است/ گوته تا شجریان از «سعدی» اعتبار گرفتند

برنامه 6 بازی پایانی پرسپولیس و استقلال

مدیر شمس‌آذر: پنالتی استقلال غلط بود

ماجراجویی شاگردان شجاعی در قامت یک تیم هجومی

ریوالدو: هیچکس بهتر از مورینیو برای هدایت بارسا نیست!

بند اخراج در قرارداد ناگلزمان

قرارداد عجیب ستاره رئال با نامزدش

تردید مربی ولزی برای حضور در تراکتور

احتمال حضور 10 تیم ایتالیایی در رقابت‌های اروپایی

حمایت جالب مهندس پرتغالی از کاپیتان تراکتور

دو گل زیبا و پنالتی از دست رفته سادیو مانه مقابل الفیحا

«انگل؛ خاکستری»: روایتی تماشایی از یک آخرالزمان انگل‌زده

کنایه‌ بچه به شرایط سخت و عجیب اقتصادی

«برمودا» امشب میزبان عمو قناد است

نشست هم اندیشی با تشکل‌های ایثارگر استان کرمانشاه

تفریحات بهاری نفیسه روشن با چهره ای برنزه در ساحل مالدیو / باغی از بهشت روی زمین

«آژانس دوستی» و تماشای یک تیتراژ واقعی

تیزر ویدئویی از آهنگ جدید علی زندوکیلی

امدادگران آمریکایی در حال آزمایش لباس های جت گرانشی

گروگان‌گیری دختر 16 ساله در تهران

مشاهده 4 قلاده خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت شده اشترانکوه

ارسال مواد غذایی به سیل‌زدگان سیستان‌وبلوچستان توسط نیروی هوایی ارتش

هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار درباره زایمان تقویمی

یکی از زیباترین مناظر گله اسب‌های وحشی

صحنه ای نفس گیر از کمک به یک کوسه برای بازگشت به آب

طرز تهیه خمیر هزارلا

ترفندهایی برای خوشمزه‌تر شدن قورمه سبزی که هر کسی نمی‌داند!

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

خواص «وَالزَّیْتُونِ» معجزه‌گر

افزایش استرس‌ زنان امروزی به دلیل بی‌خوابی

حاج آقا مرادی: اگر کسی ناشناس پیام داد و دنبال آشنایی بود این دنبال دختربازی هست!

کاخ رسانه تصاویر جالبی از فرود مجدد فالکون 9

پنگوئن رباتیک با سرعت و چالاکی در زیر آب حرکت می‌کند

یک اردیبهشت سالروز درگذشت شاعر و نویسنده ممتازِ معاصر، ملک‌الشعرا بهار

طلبِ عشق زهر بی سروپایی نکُنیم….!

در چنین روزی و در سال 2011 ضربه کاری رونالدو به بارسلونا

جواد خیابانی: نه قهر کردم و نه از تلویزیون می‌روم

گزینه‌های باشگاه تراکتور برای مربی جدید از زبان نصیرزاده

حواشی بازی پیکان و هوادار از زاویه دوربین باشگاه

وینیسیوس 52 بازی زودتر به مسی رسید!

قریشی: استعفای ربیعی شوک مثبتی به تیم داد

دوشان ولاهوویچ تنها بازیکنی که در تیم الگری می‌درخشد

کاظمیان: داور عامل شکست ما برابر استقلال بود

ریکاوری تراکتوری‌ها با چهره اخمو

کولاک مهاجم سابق پرسپولیس در لیگ ژاپن

واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به 6 بانک

پرسپولیس عنوان کمترین گل خورده را از استقلال گرفت

مجری معروف تهیه کننده تئاتر شد!