رولت بیسکویتی مجلسی بدون نیاز به فر تهیه کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تصویر زندگی/ مواد لازم برای تهیه رولت بیسکویتی
بیسکویت پتی بور کاکائویی دو بسته حدود 350 گرم
شیریک لیوان
شکریک قاشق غذاخوری
کرهیک قاشق غذاخوری
پودر کاکائودو قاشق غذاخوری
کرم شانتی هم زده یا خامه قنادی برای داخل رولتبه میزان لازم
پودر نارگیل (در صورت تمایل)به میزان دلخواه
خامه صبحانهیک پاکت حدود 200 گرم
شکلات تخته ای200 گرم
نکات
برای تهیه کرم شانتی، 75 گرم پودر شانتی را با یک لیوان شیر سرد به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرد.
در صورت تمایل می توانید با کرم شانتی یا به خامه قنادی پودر نارگیل اضافه کنید.
دستور تهیه رولت بیسکویتی مجلسی
ابتدا بیسکویت ها را خرد کرده و در ظرفی گود بریزید.
برای خرد کردن می توایند از خردکن استفاده کنید.
یا بیسکویت ها را بین دو لایه نایلون گذاشته و با گوشت کوب دستی روی آن ضربه بزنید.
می توانید بیسکویت ها را در نایلون زیپ دار ریخته و با فشار وردنه یا گوشت کوب خرد کنید.
برای تهیه سس، شیر، کره، شکر و پودر کاکائو را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید.
وقتی شیر جوشید، از روی حرارت بردارید.
کمی از سس را به بیسکویت ها اضافه کرده و ورز دهید.
سس را کم کم به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیری نرم که به دست نمی چسبد، بدست آید.
روی خمیر را با سلفون پوشانده و 5 دقیقه استراحت دهید.
خمیر را روی لایه ای سلفون به شکل مستطیل و یا قطر تقریبا یک سانت پهن کنید.
روش خمیر را کرم شانتی بمالید و از یک طرف با دقت رول کنید.
برای روی رولت شکلاتی، خامه را روی حرارت گرم کنید ولی نجوشانید.
از روی حرارت برداشته، شکلات را اضافه کتید و هم بزنید.
وقتی شکلات کاملا حل شد، سس را روی کیک بریزید.
یکی دو ساعت در یحچال بگذارید و زمان سرو، با مغزیجات یا شکلات تزیین کنید.
به قطر دلخواه برش دهید.
-
دوشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۳:۲۹
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/553472/