طرز تهیه چیکینی بسیار خوشمزه وپخت راحت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کی آشپزه/ در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چیکینی ونیز آشنا کنیم.
مواد لازم
سینه مرغ تکه شده: 500 گرم
برنج ریزوتو: یک پیمانه
سوسیس: دو عدد متوسط
سس گوجه تند: یک پیمانه
فلفل دلمهای رنگی: یک عدد متوسط
نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه: سه قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدای کار، گوشت مرغ تکهشده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید.
حالا فلفل دلمهای و سوسیس را در روغن سرخ کرده و بعد برنج ریزوتو را اضافه کنید.
مواد را بهخوبی با هم تفت داده و بعد یک پیمانه آب اضافه کنید.
حالا تکههای مرغی که از قبل سرخ کردید را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
حدود یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید تا برنج، خوب پخته شود.
حالا سس گوجه تند و نعنای خشک را اضافه کرده و برای 5 دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند.
به مقدار کافی نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید و در مرحله آخر کار، یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده و سه قاشق غذاخوری جعفری تازه اضافه کنید.
مدت زمان پخت این غذا زیاد نیست و بعد از 20 الی 30 دقیقه میتوانید شعله را خاموش کنید.
-
جمعه ۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸:۵۰
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/551928/