آش و سوپ/ آش آبغوره غذای خوشمزه اصیل ایرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - زیمسرآشپز پاپیون / طرز تهیه آش آبغوره
چی لازم داریم:
برنج
1 لیوان
آبغوره
1 لیوان
لپه
1 استکان
روغن
2 قاشق غذا خوری
سبزی (اسفناج،تره،جعفری)
1 کیلوگرم
پیاز
2 عدد
نعنا
3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه
چطور بپزیم:
1
ابتدا در ظرف مناسب کمی روغن داغ کنید و بعد یکی از پیازها را خرد کرده و در ظرف سرخ کنید.مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و پس از تفت دادن لپه و برنج خیس خورده را از آبکش رد کرده و به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
2
سپس 5 پیمانه آب و کمی نمک به مواد اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا غذای شما جوش بیاید و آنگاه شعله را ملایم کرده و اجازه دهید موادتان بپزند.
3
در این بین مواد را مخلوط کنید تا غذای شما لعاب بیشتری بدهد.وقتی برنج نیم پز شد سبزیها را خرد کرده و به آش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا خوب جا بیفتد.
4
نیم ساعت مانده به پخته شدن غذا آبغوره را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا غذا بجوش بیاید و پس از آن شعله را کم کرده و در ظرف مناسب بقیه پیاز را سرخ میکنیم و آن را با نعنا و زردچوبه کمی تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و سپس غذا را برای سرو آماده میکنیم.
سایر نکاتآش آبغوره
اگر دوست دارید غذای شما لعاب بیشتری بگیرد کمی از برنج را به همراه آب داغ مخلوط کن بریزید و سپس به غذا اضافه کنید و یا از آرد همان برنج (که در آسیاب کن میتوانید تهیه کنید)کمی در پیازداغ اولیه بریزید
استفاده از زعفران آبکرده به عنوان تزیین و یا داخل غذا این آش را خوشمزه تر خواهد کرد
-
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۰:۵۵
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/551148/