آریا بانو

آخرين مطالب

دکتر امیر هاشمی:

دارو به مقدار کافی برای ایام تعطیلات نوروزی در بیمارستان ها موجود است پزشکي

دارو به مقدار کافی برای ایام تعطیلات نوروزی در بیمارستان ها موجود است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دکتر امیر هاشمی با اشاره به آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از 27اسفندماه 99 گفت: امسال نیز همانند سنوات گذشته پیرو دستورالعمل وزارت بهداشت ستاد سلامت نوروزی دانشگاه در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی تشکیل شد و هماهنگی های لازم درخصوص اجرای هر چه بهتر خدمت رسانی در ایام تعطیلات نوروزی با معاونت های دانشگاه صورت گرفت.
وی با اشاره به برنامه ریزی های ستاد سلامت نوروزی خاطرنشان کرد: اعضای هیئت رییسه دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه طبق برنامه تمامی مراکز درمانی، مراکز بهداشتی 16و24ساعته، پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی، داروخانه های شبانه روزی و مراکز ارایه خدمات رفاهی به مسافران را به صورت شبانه روزی مورد بازدید و ارزیابی قرار می دهند و با متخلفان به طور جدی برخورد قانونی صورت می گیرد.
به گفته هاشمی کلینیک دندانپزشکی قاضی طباطبایی وابسته به دانشکده دندانپزشکی نیز در ایام نوروز آماده ارایه خدمات دندانپزشکی اورژانسی به شهروندان است.
دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه خاطرنشان کرد که امسال نیز با روسا و مدیران تمامی مراکز بهداشتی و درمانی، بیمارستان ها و درمانگاه ها برای آمادگی بخش ها با کلیه امکانات و نیروی انسانی اعم از پزشکی، پیراپزشکی، اداری و خدماتی هماهنگی لازم برای خدمت رسانی مناسب به هموطنان صورت گرفته است.
وی از ویزیت روزانه بیماران بخش ها و اورژانس توسط پزشکان متخصص درمانی و اعضای هیئت علمی بیمارستان ها خبر داد و در ادامه گفت: بیمارستان های شهید مدرس، شهید لواسانی، بقیه الله الاعظم (عج) و قلب جماران آماده ارایه خدمات کد 247 برای درمان سکته حاد قلبی و بیمارستان های امام حسین (ع)، شهدا تجریش و لقمان حکیم نیز آماده خدمت کد 724 برای درمان سکته حاد مغزی هستند.
دبیر طرح سلامت نوروزی دانشگاه افزود: به منظور ارایه خدمات مناسب به مصدومان احتمالی ناشی از حوادث جاده ای، هماهنگی با ارگان های مرتبط با طرح سلامت نوروزی همچون پلیس راه، جمعیت هلال احمر، ستاد خدمات سفر و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام شد.
فعالیت داروخانه های شبانه روزی در تعطیلات نوروزی
هاشمی با اشاره به ارایه خدمات دارویی و اطمینان از وجود داروهای ضروری در بیمارستان ها گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط معاونت غذا و دارو، دارو به مقدار کافی برای ایام تعطیلات نوروزی در بیمارستاها موجود است و بیماران همانند روزهای عادی، برای تهیه دارو به خارج از بیمارستان ارجاع نمی شوند. داروخانه های شبانه روزی در ایام تعطیلات نیز مشغول ارایه خدمات هستند.
دبیر ستاد سلامت نوروزی با اشاره به حفظ ظرفیت فعالیت بخش های اورژانس، ویژه از جملهICU، CCU، NICU، PICU و دیالیز افزود: کلینیک ها و درمانگاه های ویژه بیمارستان ها نیز در طول روزهای کاری ایام نوروز با تامین رشته های بالینی خاص شامل داخلی، قلب، زنان، اطفال، جراحی عمومی، روانپزشکی و دیگر تخصص ها آماده خدمت رسانی هستند.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و توریستی و همچنین حجم بالای تردد جاده ای شهرستان های تابعه دانشگاه اظهارکرد: امسال نیز چون سنوات قبل در شهرستان های فیروزکوه، دماوند، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک؛ آمبولانس های اورژانس 115در حاشیه جاده ها استقرار یافته و خدمات اورژانسی لازم به مسافران ارایه می شود.
هاشمی با اشاره به فعال بودن مراکز بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز خاطرنشان کرد: مراکز بهداشتی و درمانی شبانه روزی و 16ساعته در ایام نوروز آماده خدمت رسانی هستند که این موضوع به روش های مختلف توسط معاونت امور بهداشتی دانشگاه اطلاع رسانی می شود. همچنین نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و رفاهی توسط کارشناسان بهداشتی دانشگاه به صورت روزانه صورت می گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/549522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رفتارهای عجیب کودکان نوپا

کدام گریه کودک نشانه افسردگی است؟

یک زندگی هیجان انگیز

همه چیز در مورد پاسخگویی به سوالات مکرر کودک

به کودکان خود نگویید "من را تنها بگذار"

10 ویژگی بچه‌های مستعد اعتیاد !

بچه ها، عاشق شنیدن قصه های تکراری

قبل از تنبیه کردن کودکتان، حتماً بخوانید

فکر کودکان را پرواز دهیم

توصیه های مهم به مادران شاغل

خیال‌پردازی بچه ها خوبه یا بد؟

به کودکتان کمک کنید تا زودتر زبان باز کند

با این روش ها اعتماد به نفس کودکتان را بالا ببرید !

کودکان وقتی دروغ می‌گویند که:

فرزندان کم تحمل نتیجه چه والدینی هستند

فرزندتان با ظاهرش مشکل دارد؟

چگونه الفبا را به کودکان آموزش دهیم؟

خلاقیت های دردسر ساز!

گفتار درمانی: روشی موثر برای بهبود مشکلات گفتاری

چطور برای فرزندانتان وقت بیشتری بگذارید

فکرهای بزرگ کودکانه

آینده کودکان باهوش چگونه خواهد بود؟

چرا بلوغ زودرس خوب نیست؟

از عصبی شدن کودکتان جلوگیری کنید !

انواع تیک عصبی در کودکان !

تبلت چه بر سر کودکانمان می‌آورد؟

همه چیز درباره ی رشد هوش کودکان !

چگونه فرزندم را به مدرسه علاقه‌مند کنم؟

کمک والدین به کلاس اولی‌ها

علائم مدرسه‌هراسی چیست؟

به فرزندتان فحش ندهید!

عوامل عمده مؤثر بر فراگیری دانش آموز

با کودک بد غذا چه کنیم؟

روشهای کاهش استرس بچه های طلاق

استرس در کودکی موجب تغییراتی در سازه‌های اصلی مغز می‌شود

از چه سنی به کودک بیاموزیم بدون اجازه وسایل دیگران را برندارد؟

تصورات اشتباه درباره «بغلی شدن» کودکان

تست هوش برای کودکان 4 تا 10 ساله

چگونه اعتماد به‌ نفس کودک را افزایش دهیم؟

استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه و درس فرزند شما

اهمیت گذراندن وقت کافی با فرزندان

بازی‌ درمانی، چیست؟

اختلافات والدین چه بر سر کودکان می آورد؟

دست نزن عزیزم

چرا کودکم در مدرسه پرخاشگر است؟

چگونه کودکان را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم؟

دردسرهای حواس پرت

اگر کودک افسرده دارید بخوانید !

تو ،اونو بیشتر از من دوست داری!

تبعیض بین فرزندان روی اعصاب بچه هاراه میرود