با طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین آشنا شوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - زیباشهر/ مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی قزوین:
آرد گندم: ٢٠٠ گرم
آردبرنج: ١٠٠ گرم
روغن لادن طلایی صاف: 140 گرم
پودرهل: ١/٢ قاشق چایخوری
پودرقند: 150 گرم
تخم خرفه: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین:
روغن لادن طلایی را روی بخار ذوب کرده و داخل یخچال بگذارید تا چندساعت خوب ببندد (بهتر است شب داخل یخچال بگذارید و صبح استفاده کنید).
روغن و پودرقند الک شده را خوب بزنید تا پفکی و سفید شود، سپس آردها و پودرهل را اضافه کرده وخوب ورز دهید. اگر خمیرهنوز پودر بود یک بار از چرخ گوشت خمیر را رد کنید.
خمیر هنوز چسبنده است پس ٢ ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد از استراحت خمیر را بین دو کاغذ یا نایلون به قطر ٠/5 تا ١ سانتیمتر بازکرده قالب بزنید. سپس داخل سینی کاغذ شده بگذارید و داخل فر ١٧٠ درجه از پیش گرم شده به مدت 15 تا ٢٠ دقیقه بپزید.
پس از پخت از فرخارج کرده و بگذارید حسابی خنک شود. چون اگر دست بزنید شیرینیها پودر میشود و بعد از خنک شدن در ظرف سرو چیده و نوش جان کنید.
نوش جان
-
يکشنبه ۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۷:۴۹
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/549485/