آموزش تهیه کباب ترکی در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای تهیه کباب ترکی:
گوشت فیله گوساله: 2 تکه
گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 تکه
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمهای: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: 2 تا 3 حبه
پیاز بزرگ: 1 عدد
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کباب ترکی:
ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههای نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشتهای ورقهای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگآن تیره نشود).
در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.
درب ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سیبزمینی را خلال و کمی آبپز کنید (دقت کنید نیمهپز شده باشد).
سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیبزمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.
-
يکشنبه ۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۶:۱۵
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/549253/