آریا بانو

آخرين مطالب

مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

طرز تهیه نان پنبه ای خانه داري

طرز تهیه نان پنبه ای
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. این نان به ضخامت کیک و در قالب کیک به شکل یک گل تهیه می شود. این نان را می توان کنار صبحانه یا عصرانه تهیه و میل نمود. این نان از خمیر مایه تهیه شده است که خیلی بافت نرم و پنبه ای دارد و هضم آن برای معده راحت است. این نان خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد رومال کنیم، که برای زیبایی بیشتر نان توصیه می شود از زعفران استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم نان پنبه ای ارد 700 گرم آب ولرم 2 لیوان سر خالی خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق غذا خوری نمک 1 پنس روغن یک سوم لیوان مواد رومال زرده تخم مرغ 1 عدد زعفران دم کرده مقداری دستور پخت نان پنبه ای مرحله اول برای تهیه نان صبحانه پنبه ای ابتدا یک ظرف بر می داریم و خمیر مایه و آب ولرم و شکر را داخل آن می ریزیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم. سپس 10 دقیقه کنار می گذاریم تا به عمل آید. سپس روغن و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. مرحله دوم در این مرحله آرد را چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی بوجود آید که به دست نمی چسبد. سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را حدود 15 دقیقه ورز می دهیم. و چندین بار به سطح می کوبیم. مرحله سوم یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی ظرف را با سلفون می پوشانیم. و در یک جای نسبتا گرم به مدت یک و نیم ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. با دست پف خمیر را می خوابانیم. مرحله چهارم در این مرحله پس از اینکه خمیر را کمی ورز دادیم، آنرا به 6 قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه یک قالب بر می داریم و کف و دیواره های آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم یا با روغن جداکننده چرب می کنیم، سپس کمی با روغن کف و دیواره ها را چرب می کنیم. مرحله پنجم چونه ها را داخل قالب گذاشته و روی آن را سلفون می کشیم و مجددا 150 دقیقه استراحت می دهیم. یک کاسه کوچک برداشته و زرده و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی نان را رومال می مالیم. از کنجد و سیاه دانه روی آن می پاشیم. مرحله ششم فر را از 10 تا 15 دقیقه قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب را درون فر قرارداده و با همان دما حدود 30 دقیقه می پزیم تا روی آن رنگ بگیرد. قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم خنک شود. سپس نان را از قالب خارج می کنیم. مطالب پیشنهادی

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. این نان به ضخامت کیک و در قالب کیک به شکل یک گل تهیه می شود. این نان را می توان کنار صبحانه یا عصرانه تهیه و میل نمود. این نان از خمیر مایه تهیه شده است که خیلی بافت نرم و پنبه ای دارد و هضم آن برای معده راحت است. این نان خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد رومال کنیم، که برای زیبایی بیشتر نان توصیه می شود از زعفران استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان پنبه ای
ارد700 گرم
آب ولرم2 لیوان سر خالی
خمیر مایه2 قاشق غذا خوری
شکر1 قاشق غذا خوری
نمک1 پنس
روغنیک سوم لیوان
مواد رومال
زرده تخم مرغ1 عدد
زعفران دم کردهمقداری
دستور پخت نان پنبه ای
مرحله اول
برای تهیه نان صبحانه پنبه ای ابتدا یک ظرف بر می داریم و خمیر مایه و آب ولرم و شکر را داخل آن می ریزیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم. سپس 10 دقیقه کنار می گذاریم تا به عمل آید. سپس روغن و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی بوجود آید که به دست نمی چسبد. سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را حدود 15 دقیقه ورز می دهیم. و چندین بار به سطح می کوبیم.
مرحله سوم
یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی ظرف را با سلفون می پوشانیم. و در یک جای نسبتا گرم به مدت یک و نیم ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. با دست پف خمیر را می خوابانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پس از اینکه خمیر را کمی ورز دادیم، آنرا به 6 قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه یک قالب بر می داریم و کف و دیواره های آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم یا با روغن جداکننده چرب می کنیم، سپس کمی با روغن کف و دیواره ها را چرب می کنیم.
مرحله پنجم
چونه ها را داخل قالب گذاشته و روی آن را سلفون می کشیم و مجددا 150 دقیقه استراحت می دهیم. یک کاسه کوچک برداشته و زرده و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی نان را رومال می مالیم. از کنجد و سیاه دانه روی آن می پاشیم.
مرحله ششم
فر را از 10 تا 15 دقیقه قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب را درون فر قرارداده و با همان دما حدود 30 دقیقه می پزیم تا روی آن رنگ بگیرد. قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم خنک شود. سپس نان را از قالب خارج می کنیم.
مطالب پیشنهادی

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/539146/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دلواپسی آقا سیروس برای موتورش در سریال «سه در چهار»

چهره ها/ استایل بهاری «بهاره کیان افشار»

تسلیمی: ماه رمضان امسال با دو سریال راهی تلویزیون می‌شوم

پندار اکبری: «گاندو» در ادامه پخش مهیج‌تر می‌شود

فصل دوم «همبازی» مطالبه بینندگان تلویزیون

«زنی درون پنجره» 24 اردیبهشت اکران می‌شود

وحید یامین‌پور چهره هنر انقلاب 99 شد

تازه ترین تصویر از حسام نواب صفوی در بیمارستان

احتمال ساخت فصل دوم «ملکه گدایان»

دو سینمای آمریکایی برای همیشه تعطیل شدند

سخنگوی قوه قضاییه: پرونده فوت آزاده نامداری جنایی نیست

ماجراهای ما و «آقامرتضی»؛ بزرگترین سانسورچی‌ها هستیم!

فصل دوم «ایرانیش» ساخته می‌شود

سکانس حضور آزاده صمدی در سریال «می خواهم زنده بمانم»

صحبت های دلگرم کننده برای برادری که با مرگ دست و پنجه نرم می کند

نویسنده و کارگردان «بدلکار» درگذشت

چهره ها/ جدیدترین اینستاپست «لیندا کیانی»

جلوگیری از ساخت سریال «داستان جاوید» بهمن فرمان آرا

چهره ها/ شیرین سریال «نون خ» در برنامه ای تلویزیونی

صحبت‌های آنتونی هاپکینز بعد از دریافت جایزه بفتا

پوریا پورسرخ: خوشحالم که اولین تجربه اجرای من در یک مسابقه کاملاً ایرانی بود

ادامه پخش «کلبه عموپورنگ» با آغاز ماه رمضان

فیلمبرداری «هِرمان» به پایان رسید

«آزادی» در جورجیا فیلمبرداری نمی‌شود

«ارشا اقدسی» بدلکار ایرانی کرونا گرفت

ازدواج زوری عقدش باطله!

شاهکار تازه تلویزیون در سانسور مسابقه زنده!

بازیگر محبوبی که برای بازی در یک نقش 17 کیلو وزن کم کرد

پخش مناظره‌های انتخابات ریاست‌جمهوری از شبکه یک سیما

چهره ها/ مجید واشقانی عزادار شد

رادیو ایران با «جشن سلام» به استقبال ماه مهمانی خدا می‌رود

کارگردان «خط فرضی» به کرونا مبتلا شد

دیوید بکهام ستاره مجموعه «دیزنی‌پلاس» شد

«بهارستان» روایتی از امیرحسین مدرس برای ویژه برنامه افطار

چه کسانی برنامه‌های تلویزیون در لحظه افطار را اجرا می‌کنند؟

پایان فیلمبرداری ویژه برنامه سریال «دوستان»

پشت صحنه سکانسی که پای ارسطو را سگ گاز گرفت

چهره ها/ عکس کاملا بهاری «بهاره رهنما»

توقف محمدرضا گلزار در خان دوم از «هفت خانِ» اجرا

جواد عزتی و رعنا آزادی‌ور در اولین سریال مهدویان

سحرهای ماه رمضان با «فصل وصل» در رادیو نمایش

افشاگری «شاهین صمدپور» از سرنوشت پول های جمع آوری شده برای کودکان بیمار

ماهان عبدی: بعد از «خنده بازار» هیچ کس با من کار نمی‌کرد

جوزف سیراوو بازیگر «سوپرانوز» درگذشت

بازیگر پیشکسوتی که به خاطر کرونا خانه نشین شد

سومین قسمت «شب آهنگى» میزبان محمد معتمدى شد

لحظه خودکشی حامد در سریال دلدادگان

چهره ها/ حدیثه تهرانی عزادار شد

امیر آقایی در آخرین قسمت سریال نوار زرد

تو میدونی بازی با احساسات یه دختر یعنی چی؟!