آریا بانو

آخرين مطالب

در جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست روحانی اعلام شد

ممنوعیت ترددها و سفرها به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی در ایام نوروزی پزشکي

ممنوعیت ترددها و سفرها به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی در ایام نوروزی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - در چارچوب این دستورالعمل که توسط قرارگاه عملیاتی و با مشارکت کمیته‌های ستاد ملی مقابله با کرونا تدوین شده، پیش‌بینی شده که تمامی ترددها و سفرها به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.
کمیته بهداشتی و درمانی نیز موظف شد اقدامات لازم را برای بازنگری در پروتکل های بهداشتی مرتبط با سفر، اقامتگاه ها، مراکز تفریحی و محیط های کسب و کار و نظارت دقیق بر روند اجرای این پروتکل ها، انجام دهد.
قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز موظف شدند بر تغییر وضعیت احتمالی استان ها در خلال سفرهای استانی و هماهنگی میان دستگاه ها از جمله نیروی انتظامی، وزارت میراث فرهنگی و راه و شهرسازی برای کنترل تردد افراد با تست مثبت کرونا و برخورد با خاطیان عدم رعایت پروتکل های بهداشتی، اقدامات لازم را با نهایت دقت انجام دهند.
رئیس جمهور در همین ارتباط با اشاره به تجارب به دست آمده طی یکسال اخیر و در عین حال دومین نوروزی که کشور گرفتار پاندمی کووید 19 است، گفت: با بهره گیری از این تجربیات و همچنین رعایت دقیق و جدی پروتکلها و پیش گرفتن زندگی سازگار با کرونا میتوان تعطیلات مرتبط با نوروز را با اجرای پروتکل‌ها برگزار کرد.
دکتر روحانی تاکید کرد: اگرچه توصیه جدی متخصصان، فعالان و مسوولان بهداشتی کشور عدم رفت و آمد غیرضرور بویژه برای افراد خطرپذیر است و بسیاری نگرانی ها که در خصوص شیوع بیماری با توجه به رفت و آمدهای نوروزی وجود دارد اما می توان با اتکا بر مسوولیت پذیری جامعه و مردم و حساسیت هایی که نسبت به حفظ سلامت وجود دارد، امیدوار بود که با رعایت دستورالعمل ها، امکان تردد در ایام نوروز به شهرهای با وضعیت آبی و زرد فراهم شود.
رئیس جمهور از کمیته تبلیغات خواست با همکاری قرارگاه و کمیته بهداشتی و درمانی طی یک برنامه ریزی تبلیغی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، تمامی جزئیات دستورالعمل مرتبط با ایام نوروز اطلاع رسانی و آموزش داده شود تا مردم به هیچ وجه نسبت به وضعیت های مختلف در مورد اجازه و یا ممنوعیت تردد به شهرهای با وضعیت های چهارگانه دچار ابهام نشوند و بتوانند به طور دقیق برای خود برنامه ریزی کنند.
دکتر روحانی به این کمیته همچنین ماموریت داد با همکاری صدا و سیما و وزارتخانه های ارتباطات و ارشاد و بکارگیری تمامی ظرفیت های رسانه ای کشور، امکان پخش برنامه های نشاط آور متناسب با ایام شادی و تعطیلات نوروزی از جمله نمایش فیلم ها، اکران های متناسب سینمایی و کنسرت های آنلاین را فراهم کند.
رئیس جمهور با اشاره به بررسی های به عمل آمده از وضعیت های مختلف در جامعه تصریح کرد: مقاومت، صبر و تحمل مردم در یکسال گذشته در برابر فشار شدید اقتصادی در دوره تحریمها و شیوع کرونا، ستودنی است و باید قدردان چنین مردمی باشیم.
دکتر روحانی گفت: میزان فشاری که بر مردم وجود دارد از سوی مسوولان و دولت قابل درک است و تمامی تلاش دولت این است که در عین حفظ سلامت بتواند در شرایط جنگ تحمیلی اقتصادی عوارض اجتماعی و اقتصادی کرونا را نیز کنترل کند و همواره تلاش داشته که کمترین عوارض متوجه زندگی مردم شود و تمامی اقداماتی که در این عرصه انجام گرفته، با قدرت تداوم می یابد.
رئیس جمهور افزود: تمامی دستگاه ها در دولت و سایر قوا باید با هماهنگی و اقدامات منسجمی که انجام می دهند موجبات کاهش فشارهای حاشیه ای و یا غیرمرتبط شوند و اجازه ندهند که درگیریهای جناحی و یا سلایق خاص افراد، عوارض ناخواسته جنگ اقتصادی و کرونا بر مردم را تشدید کند.
دکتر روحانی در ادامه پس از گزارش کمیته اقتصادی در خصوص مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد ارائه سه خدمت عمومی با بیشترین تقاضای مردمی در بستر سکوی دولت همراه، و معرفی وزارت راه و شهرسازی و سازمان تامین اجتماعی به عنوان پیشروترین دستگاه ها در اجرای این مصوبه،دستگاه های مسوول را موظف کرد نسبت به پیوستن به سکوی دولت همراه و اجرای مصوبه ستاد کرونا تسریع کنند و کارگروه های مختلف در این خصوص ماموریت یافتند بر حسن اجرای این مصوبه نظارت و اقدامات اجرایی را انجام دهند.
رئیس جمهور تأکید کرد که باید به دقت وضعیت و شرایط جدید بیماری مربوط به ویروس جهش یافته کرونا را رصد کرده و مداخله مناسب را انجام داد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/536401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهار روش موثر برای احیای انگیزش درونی

بیماری های شدید جسمی با روح و روان چه می کنند؟

چرا برخی اشتباهات خود را می‌پذیرند و بقیه نه ؟

آیا من خوش بختم؟

من هیچ وقت به درد هیچ کاری نمیخورم

با ازدواج نمی توان بیماری افسردگی را درمان کرد

چه زمانی و چگونه نه بگوییم؟

چرا ما به بحران نیازمندیم؟

7 نکته ای که سحرخیزی شما را تضمین می کند !

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی

نیمی از سال از خودم متنفرم

این اختلالات روانی با مرگ زودرس همراهند

کاهش سوءتفاهم با این روشها

خلاقیت و عوامل موثر بر خلاقیت

چطور افکار مزاحم را از ذهنتان بیرون کنید

استرس ات را بکُش

چگونه می توان در ذهن دیگران ماندگار شد؟

دستورالعمل مولانا برای تغییر فوری!

حواس پرتی و علل آن و راهکارهایی برای جلوگیری از آن

متداول‌ترین عوامل ایجاد استرس

«با کلاس» هستید؟ یا «با کلاس نما»؟

ابزاری خطرناک در دست نوجوان شما!

وقتی با افسردگی پیر می شویم!

چرا تنبل‌ها موفق ترند؟

17 خطایی که در زندگی با آن روبرو هستید

چگونه باهوش تر باشیم؟

همدلی با دیگران چه مزایایی در زندگی ما دارد؟

دلایل حواس پرتی چیست و چگونه می توان جلوی آن را گرفت؟

چگونه تمرکز مغزی و حافظه را به طور طبیعی تقویت کنیم؟

6 مانع موفقیت کسب و کار در منزل

یکی از علل افسردگی در زنان ، اختلاف حقوق آنها با مردان است؟!

پنج گام برای مدیریت خشم

اگر این روزها روزهای پر مشغله داشتید مغزتان را استراحت دهید

جذابیت زنانه در دهه چهارم زندگی

تاثیر مشکلات خانوادگی بر آینده فرزندان

دختران افسردگی را از مادر به ارث می برند یا پدر؟!

شوهرم چند وقتی است همسر موقت دارد!!

کم رویی چیست و راههای مبارزه با کمرویی کدامند؟

علت دعوا کردن و یادگیری اصول دعوا کردن

ویژگی‌های خانواده سالم و ناسالم

با همسایه فضول چطور برخورد کنیم

چطور طبق درآمد تان زندگی کنید

ازدواج کرده ام ولی پدر و مادرم خبر ندارند!!

من همینم که هستم!

اضطراب شدید خود را چگونه درمان کنیم

دلایل آرایش کردن نوجوانان و چگونگی برخورد با آن

راهکارهایی برای همراه کردن مردان در خرید نوروزی

مهارت‌های برقراری ارتباط موثر با مشتری

7 دلیل تنها ماندن دختران

علت پرخاشگری و بی صبری ما چیست و چگونه موجب کاهش عمر می شود؟