طرز تهیه مرغ پارمچان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شبکه آشپزی / امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ پارمچان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم سینه یا فیلهی مرغ
یک پیمانه پودر آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری خردل
2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم پودرسیر
250 گرم پنیررنده شدهی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی
طرز تهیه:
مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجهفرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
-
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳:۴۶
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/536156/