طرز تهیه شربت گل گاوزبان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شبکه آشپزی / امروز قصد داریم دستور تهیه شربت گل گاوزبان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گل گاوزبان خشک: 50 گرم
بادرنجبویه: 25 گرم
عرق گل گاوزبان، عرق بیدمشک
گلاب: 80 گرم
خاک قند یا شکر: به میزان لازم
طرز تهیه:
گل گاوزبان و بادرنجبویه را یک شب در مایه عرقها بخیسانید بعد صاف کنید و با 200 گرم قند یا خاک قند یا شکر معمولی، روی حرارت خیلی ملایم به قوام شربت بیاورید.
نکته:
این شربت را میتوانید هر بار با آب یا بهارنارنج مخلوط کرده و هر بار دو قاشق روزی پنج بار از آن استفاده کنید
-
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵:۳۸
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/535979/