آریا بانو

آخرين مطالب

کرونا/ این دو علامت در بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافت پزشکي

کرونا/ این دو علامت در بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بهداشت نیوز / معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت : بر اساس تجزیه وتحلیل داده های بیماران، جدیدا افزایش مختصری از علائم بدن درد و سر درد در بیماران کرونا مشاهده شده است.
دکتر مریم کوشکی با اشاره به اینکه درصد کشندگی کرونا در جهان 2/2 ، در کشور 4/4 و در لرستان 2/1 بوده است، گفت: میانگین ابتلا به کرونا در استان لرستان در بهمن ماه 104 نفر بوده و از ابتدای اسفند ماه به 149 نفر رسیده است.
فعالیت 146 تیم مراقبت در منزل در طرح شهید سلیمانی
وی افزود: میانگین بستری شدگان(میانگین) طی ماه گذشته 37 نفر بوده است و از ابتدای اسفندماه تا امروز به طور میانگین در هر روز ./66 نفر بر اثر کرونا فوت شده اند در حالیکه که میانگین فوتی ها در ماه گذشته 1 نفر در هر روز بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص دستاوردهای طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: از ابتدای طرح تا کنون 100344 نمونه از موارد مشکوک گرفته شده است و 1040 تیم رهگیری و 146 تیم مراقبت در منزل در این طرح شرکت داشته اند.
کوشکی گفت: میانگین موارد قطعی ابتلا در آذر ماه204 مورد، در دی ماه 121 مورد و در بهمن ماه به 104 نفر رسیده است. در مجموع دی ماه 78 درصد کاهش آمار ابتلا نسبت به شروع طرح و در بهمن ماه 81 درصد کاهش نسبت به شروع طرح داشته ایم.

آریا بانو


میانگین بستری شدگان و فوتی های کرونا بعد از اجرای طرح
وی در رابطه با آمار بستری شدگان بر اثر کرونا پس از اجرای طرح شهید سلیمانی بیان کرد: میانگین آمار بستری شدگان در آذر، دی و بهمن به ترتیب 88 نفر ، 43 نفر و 37 نفر بوده است. در مجموع در دی ماه 77درصد کاهش آمار بستری شدگان نسبت به شروع طرح و در بهمن ماه 78درصد کاهش نسبت به شروع طرح داشته ایم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در زمینه ی میانگین آمار فوتی های بر اثر کرونا بعد از اجرای طرح نیز گفت: میانگین آمار روزانه ی فوتی ها در آذر، دی و بهمن ماه به ترتیب، 6/6 نفر،1/7 و 1نفر بوده است. در مجموع دی ماه 84درصد کاهش آمار فوتی ها نسبت به شروع طرح و در بهمن 90.1 درصد کاهش نسبت به شروع طرح داشته ایم.
مرگو میر بیشتر در سالمندان و میانسالان/ علائم شایع مبتلایان به کرونا در لرستان
کوشکی ادامه داد: بیشترین گروه سنی مبتلا شدگان به کرونا در استان لرستان به ترتیب در گروه سنی میانسال ، جوان ، سالمندان ،نوجوانان و کودکان بوده اند. اما بیشترین مرگ در سالمندان و میانسالان مشاهده شده است. اما نباید فراموش کنیم این بیماری مختص به گروه سنی خاصی نیست و همه افراد در صورت بی توجهی و رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی به بیماری مبتلا می شوند.
بیشترین گروه سنی مبتلا شدگان به کرونا در استان لرستان به ترتیب در گروه سنی میانسال ، جوان ، سالمندان ،نوجوانان و کودکان بوده اند. اما بیشترین مرگ در سالمندان و میانسالان مشاهده شده است.
وی به علائم شایع بیماران مبتلا به کرونا در استان هم اشاره کرد: علائم بیماری شبیه هفته های قبل بوده (تب یا لرز ، سردرد ، سرفه، گلودرد، انسداد بینی یا آبریزش بینی ، از دست دادن ناگهانی حس چشایی یا بویایی ، تنگی نفس یا مشکل در تنفس ، حالت تهوع، استفراغ یا اسهال ، سرگیجه، یا درد عضلات و...) ولی بر اساس تجزیه وتحلیل داده های بیماران، افزایش مختصری از علائم بدن درد و سر درد مشاهده شده است.
چرا آمار مبتلایان به کرونا در لرستان افزایش یافته است؟
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان لرستان گفت: پروتکل های بهداشتی از ابتدای اسفندماه به 70 درصد رسیده اما در ماه گذشته تا 75 درصد رعایت می شده است. همچنین استفاده از ماسک از ابتدای اسفندماه به 70 درصد رسیده در حالیکه در ماه گذشته به 80درصد رسیده بود.

آریا بانو


مریم کوشکی در خصوص مهمترین عوامل افزایش مجدد بیماری کووید -19 در هفته های اخیر در استان لرستان عنوان کرد: همجواری با استان های با وضعیت قرمز یا نارنجی بخصوص خوزستان که قرابت و ارتباطات زیادی از قدیم الایام با استان لرستان و اینکه اکثر شهر های استان در مسیر جاده بین المللی قرار دارند و ارتباط با مسافرین و رانندگان به وفور مشاهده می شود، از جمله علائم افزایش موارد ابتلا بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین ایام پیش نوروزی و ازدحام جمعیت در مراکز خرید بخصوص شهرهای پر جمعیت و کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام پیش نوروز توسط مردم و عادی انگاری مردم در افزایش آمار ابتلا بی اثر نبوده است.
شدت علائم کرونا بیشتر شده یا شدت سرایت آن ؟
کوشکی با اظهار اینکه شدت علایم بالینی بیماران مبتلا به کرونا تغییر خاصی نکرده و مانند حالت قبل است، مطرح کرد: درصد کشندگی و درصد بستری بیماری ثابت مانده ولی شدت سرایت بیماری در این ایام پیش نوروز بیشتر شده است که منجر به تعداد بیمار ، تعداد بستری و مرگ می شود .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با وضعیت واکسیناسیون کادر درمان استان لرستان به بهداشت نیوز گفت: کادر درمان در پارت اول 260 دوز واکسن اسپوتنیک 5 را دریافت کرده اند و در پارت دوم 780 دوز واکسن در نظرگرفته شده که هم اکنون در حال تزریق برای کادر بهداشت و درمان در معرض بیماری است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/535956/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فکر کردن باعث شارژ شدن مغز می شود

این جملات را هرگز در پیامک تان نگویید!!

دروغگویی یا چاپلوسی

درمان بی خوابی شبانه تنها در 60 ثانیه

مادران افسرده، فرزندان افسرده تربیت می‌کنند

کمال گرایی چیست و چگونه می توان به کمال گرایی غلبه کنیم؟

افسردگی پاییزی بیشتر سراغ چه کسانی می‌آید؟

انعطاف پذیری عصبی و کارایی آن در زندگی

اختلالات سایکو سوماتیک یا روان تنی چیست ؟

افراد جامعه باید نحوه دسترسی به درمان های حوزه سلامت روان را بدانند

چگونه کتابخوان شویم؟

باورهای غلط درباره افسردگی

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی چیست؟

5 نشانه که می‌گوید ذهنتان خسته است

گام برداشتن به عقب باعث افزایش حافظه می‌شود

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

استرس دست دوم چیست؟

چرا بیماری های روحی و روانی در بین دانشجویان افزایش یافته؟

انواع اختلال یادگیری و علائم آن

درمان وسواس فکری با روش درمانی مواجهه

بلای خانمان‌سوزی به نام نگرانی و استرس

خوابیدن طولانی مدت چطور باعث کابوس شبانه می شود؟

آشناپنداری یا دژاوو چیست؟

به کدام‌ یک مبتلا هستید: افسردگی یا افسرده‌حالی؟

نشانه‌های اولیه آلزایمر

عواملی که موجب ضعف حافظه می‌شوند

چگونه در اولین دیدار خوب به نظر بیاییم؟

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

برای تمرکزحواس چه بخوریم؟

چرا استرس «عصرگاهی» خطرناک‌تر است؟

مزایای خانواده های پرجمعیت

چرا دیگران شما را جدی نمی‌گیرند؟

راهکارهایی برای مبارزه با افسردگی در زمستان

ارتباط جنسیت فرزند با افسردگی پس از زایمان

استرس با جسم و روح ما چه می‌کند؟

چگونه در 10 دقیقه مشتری مناسب را شناسایی کنیم؟

خواهر و برادر‌ها چگونه شخصیتمان را می‌سازند؟

8 جمله ای که نباید در محل کارتان بگویید

هراس جدایی از تلفن همراه

بهترین انتقام چه چیزی می‌تواند باشد؟

تئوری ذهن یا توانایی ذهن خوانی چیست؟

با دیرآموزان چگونه برخورد کنیم؟

تاثیر نور خورشید بر سلامت روان

از نشانه‌های نه چندان مشهود اضطراب

افسردگی پس از سقط جنین را جدی بگیریم

علائم اختلالات روانی در افراد چیست؟

ویژگی های افراد بازنده

حسادت چیست و چگونه می توان حسادت را درمان کرد ؟

انواع بی انگیزگی و راه‌های مقابله با آن

چگونه صبور باشیم؟