طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به 2 روش
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / هم سیب زمینی باشد و هم سوخاری! چه شود! اگر عاشق قارچ سوخاری، پیاز سوخاری و … هستید شک نکنید که از امتحان کردن سیب زمینی سوخاری هم لذت خواهید برد. البته ما به شما دو طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در روغن و سیب سوخاری رژیمی در فر را آموزش میدهیم تا مطابق میلتان روش مناسب خود را انتخاب کنید.
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در روغن
مواد لازم برای 2 نفر:
سیب زمینی: 3 عدد متوسط
پودر سوخاری: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: دو قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و پودر آویشن ( و ادویه های دلخواه دیگر): به میزان دلخواه
روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در روغن
روش تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، در اندازه متوسط (نه نازک و نه ضخیم) خلال کنید و بشویید.
در یک قابلمه آب را ب با کمی نمک بگذارید جوش بیاید و خلال ها را داخل آب جوش بیندازید تا به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزند. (زیاد پخته و له نشوند.)
سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید آب آن کشیده و خنک شوند.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. همچنین در ظرفی دیگر پودر سوخاری را با پودر آویشن و فلفل و سایر ادویه ها مخلوط کنید.
خلال سیب زمینیها را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس در پودر سوخاری به طور کامل بغلتانید
خلال های آماده را قبل از سرخ کردن به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
حالا این سیب زمینیهای دلبر آماده سرخ شدند. آنها را در روغن داغ غوطه ور کنید. (از یک ظرف مناسب برای روغن و غوطه ور شدن سیب زمینیها استفادده کنید.)
درون یک شقاب دستمال کاغذی بگذارید و سیب زمینیها را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
سیب زمینی سوخاری شما آماده است. آن را با سس مورد علاقه خود سرو کنید.
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری و پنیر در فر (بدون روغن)
مواد لازم برای دو نفر:
سیبزمینی درشت: 2 عدد
زرده تخم مرغ: 2 عدد
تخم مرغ کامل: 2 عدد
پنیر پارمسان رنده شده یا پنیر پیتزای معمولی: نصف پیمانه
آرد الک شده: 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: 1 پیمانه
نمک، فلفل، ادویه های دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در فر
روش تهیه:
سیبزمینیها را آبپز کنید یا تنوری کنید تا نرم شوند.
سیبزمینیهای پخته را کاملاً له کنید.
سیبزمینیهای له شده را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس زرده تخممرغ، پنیر پارمسان، آرد، و ادویه ها را به سیبزمینیها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از این خمیر را با دست ورز داده و گلوله کنید.
در یک کاسه کوچک دو تخممرغ را به خوبی هم بزنید.
در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را بریزید و کمی نمک، فلفل قرمز و پاپریکااضافه کنید.
فر را از قبل بر روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
سینی فر را با کاغذ مخصوص پوشانده و گلوله های سیب زمینی را یکی یکی روی سینی بچینید.
12 تا 13 دقیقه بگذارید سیب زمینی ها در فر بمانند.
سیب زمینی سوخاری بدون روغن شما آماده است. نوش جان
-
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۹:۵۷
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/535693/