طرز تهیه سمنو فوری خانگی با رنگ و طعمی عالی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / سمنو یک دسر بسیار خوشمزه با طرز تهیه زمانبر و یکی از ارکان اصلی سفره هفت سین می باشد. گاهی نزدیک عید و یا به طور اتفاقی هوس سمنو می کنیم اما فرآیند پخت طولانی آن ما را از تهیه سمنو منصرف می کند! از این رو در این مطلب قصد داریم به شما طرز تهیه سمنو فوری را آموزش دهیم تا سه سوته یک سمنوی خوشمزه و مقوی بپزید؛ با ما همراه باشید.
مواد لازم در طرز تهیه سمنو فوری خانم جمشیدیان
آرد جوانه گندم (یا برنج)1 قاشق سوپخوری
آرد گندم سبوس دارنصف پیمانه
شیره انگورنصف پیمانه
دارچین1 قاشق چایخوری
فندق، بادام، گردو، پسته به دلخواه برای تزیین
مراحل طرز تهیه ی سمنو فوری و خوشمزه
آرد و آرد جوانه گندم را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود
سپس آرد بو داده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
در مرحله بعدی 3 پیمانه آب سرد به آردها اضافه کرده و هم بزنید؛ (اگر آرد گلوله شد، مواد را از صافی رد کنید.)
حالا مواد را روی حرارت گذاشته و حدود 15 – 20 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شده و حالت فرنی بگیرد.
سپس دارچین را نیز به مواد سمنوی فوری اضافه کرده و هم بزنید.
در آخر شیره انگور را متناسب با ذائقه خود اضافه کنید. (ممکن این میزان برای شما زیاد یا کم باشد!)
5 دقیقه آخر پخت، مغز بادام و فندق را هم اضافه کرده و هم بزنید کمی که مزه دار شد، از روی حرارت بردارید.
سمنوها را به صورت داغ، در ظرف سرو بکشید و پس از اینکه کمی از دما افتاد، روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید.
نوش جان . . .
نکات مهم پخت سمنوی فوری خانگی
در شمال کشور بیشتر از آرد گندم در تهیه سمنوی فوری استفاده می شود؛ اما در سایر استان های کشور، از اساسا از آرد جوانه گندم که در عطاری ها موجود است، استفاده می شود.
اگر در تهیه و تزیین سمنو از بادام استفاده کنید علاوه بر ریز مغذی های داخل سمنو، فیبر، پروتئین و منگنز هم به آن اضافه می شود.
اگر از گردو در تهیه سمنو استفاده شده است، امگا 3 و سدیم هم به لیست مواد مغذی این دسر اضافه خواهد شد.
گاهی هم که سمنو را با پسته و بادام تزیین می کنند، پتاسیم و تیامین را هم به مواد مغذی موجود در سمنو اضافه می کند.
-
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۹:۵۵
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/535692/