کیک شیرداغ با روکش خامه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم کیک شیر داغ
آرد قنادی2٫5 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ4 عدد
شکر1٫5 پیمانه
شیر1 و ¼ پیمانه
کره100 گرم
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک1 پنس
دستور پخت کیک شیر داغ
مرحله اول
برای تهیه کیک شیر داغ خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شیر و کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شوند. در ادامه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مایه کیک معطل نشویم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله شکر را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و 8 دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا مواد حالت پفکی و سفید رنگ به خود بگیرد. در ادامه کره و شیر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
مرحله چهارم
حالا باید صبر کنیم تا شیر به خوبی داغ شود، البته نیاز به جوشیدن شیر نیست. پس از اینکه شیر داغ شد، مخلوط کره و شیر را کم کم به کایه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی از پایین به بالا مخلوط می کنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. حالا یک قالب با عرض 22 تا 26 را با کاغذ روغنی و روغن جدا کننده کیک پوشش می دهیم.
مرحله ششم
حالا کیک را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک اماده شود. پس از اینکه کیک اماده شد آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود، سپس به صورت دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.
-
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۲:۲۱
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/535523/