مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.
مدیرکل مستمری های سازمان تامین اجتماعی:
مستمری اسفند بازنشستگان زودتر از موعد مقرر پرداخت میشود
اقتصادي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ناهید حیدری گفت: همه ماهه حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان از بیستم الی سی ام پرداخت می شود لیکن با دستور مدیرعامل این سازمان، حقوق اسفند بازنشستگان عزیز زودتر از موعد مقرر و از هفته آتی پرداخت خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، وی با اشاره با اعمال متناسب سازی حقوق بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور افزود: بازنشستگان و مستمری بگیران مشاغل سخت و زیان آور به همراه مستمری اسفند، مبلغ ترمیم شده متناسب سازی خود را نیز دریافت می کنند.
-
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹:۱۹
-
۱۵۲۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/534789/