آریا بانو

آخرين مطالب

عضو و رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در مرکز کارآفرینی شهری گردشگری منطقه یک :

هم‌افزایی سازمان‌ها و تشکل‌ها کلید رشد گردشگری کشور است شهرداری تهران

هم‌افزایی سازمان‌ها و تشکل‌ها کلید رشد گردشگری کشور است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - رشد گردشگری کشور نیازمند هم افزایی، همکاری و تعامل مناسب سازمان ها و تشکل های مرتبط است تا جایگاه گردشگری در کشور و شهر تهران ارتقاء یابد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک حسن خلیل‌آبادی عضو و رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در نشست هم‌اندیشی اقتصادی با موضوع هم‌افزایی‌هایی سازمانی با هدف توسعه گردشگری و معرفی ظرفیت‌های کسب ‌و کارهای نوآورانه فعال در حوزه های گردشگری و گردشگری سلامت که با حضور مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران، سید عباس سجادی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک، علی‌اکبر عبدالملکی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران، مجید زنگوئی دبیرکل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی، سعید هاشم‌زاده رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، نمایندگان بانک گردشگری و تعدادی از فعالان حوزه گردشگری و گردشگری سلامت در مرکز کارآفرینی شهری حوزه گردشگری منطقه یک برگزار شد با بیان مطلب فوق گفت: صنعت گردشگری یک صنعت مغفول در کشور است و در حالی که اقتصاد کشورهایی نظیر ترکیه، اسپانیا و... روی گردشگری می‌چرخد سهم ایران از این اقتصاد تنها 0.2 درصد است.
او در ادامه گفت: ایران دارای مزیت‌های گردشگری بسیاری در زمینه‌های مختلف اعم از جغرافیا، تاریخ و تمدن، فرهنگ غنی، آموزه‌های دینی در این حوزه و... است و استان تهران هم به‌ تنهایی یک قطب گردشگری در ایران محسوب می‌شود اما متاسفانه گردشگری جایگاه مناسبی در فرآیند فعالیت مدیریت شهری شهرداری تهران ندارد.
مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به ظرفیت ایران در حوزه گردشگری گفت: ایران دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی در گردشگری است که حداقل باید به اندازه درآمد نفتی چیزی در حدود 60 میلیارد دلار از صنعت گردشگری درآمد کسب می‌کردیم.
او تصریح کرد: علی‌رغم اینکه ایران جز 5 کشور دنیا در خصوص داشتن بیشترین جاذبه‌های تاریخی، مذهبی، مدنی، طبیعی و... است اما نتواسته‌ایم از این ظرفیت‌ها استفاده کرده و متاسفانه دارای رتبه 140 در گردشگری جهان هستیم که علت آن این است که مسئولان ما به گردشگری به‌عنوان یک موتور محرکه اقتصادی نگاه نکرده‌ است.
سید عباس سجادی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک نیز در خصوص جایگاه گردشگری در کشور بیان کرد: زیرساخت های گردشگری در شهرداری تهران باید مهیا شود و روزها و ساعت‌های چند ماه‌ پایانی مدیریت شهری قابل ارزش است تا بتوانیم موضوعاتی را در این بخش پایه‌گذاری کنیم.
او در ادامه گفت: در منطقه یک تهران، مناطق گردشگری بسیاری وجود دارد ولی برخی از آنها مانند خانه موزه دکتر حسابی مورد کم توجهی قرار گرفته‌اند که باید از این فضاها به درستی استفاده کنیم و به دیگران معرفی کنیم همچنین منطقه یک دارای چند موزه بسیار مهم مانند موزه سینما و موزه موسیقی و... است که آنها نیز مغفول مانده‌اند.
سجادی با بیان رویکرد جدید منطقه از بخش مسکن به گردشگری گفت: منطقه یک آماده توسعه گردشگری و جذب سرمایه گذاران در این حوزه است و در دوره جدید مدیریت شهری نیز با افتتاح مرکز کارآفرینی شهری در بوستان جمشیدیه و همچنین مرکز نوآوری و فناوری شهر هوشمند در موزه پروفسور حسابی، قدم هایی در راستای پیوند دانشگاه، صنعت و مدیریت برداشته شده است که بر آن هستیم این گونه اقدامات را تقویت کنیم.
علی‌اکبر عبدالملکی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران نیز بیان کرد: ما در اتاق ایران از این فرصت پیش‌آمده استفاده کرده و در حال تلاش برای رشد گردشگری در کشور هستیم و از همین تریبون برای همکاری موثر با مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی، شهرداری تهران، کسب‌وکارهای نوین حوزه گردشگری و گردشگری سلامت و همچنین پنجمین کنگره سلامت کشورهای اسلامی اعلام آمادگی می‌کنیم.
مجید زنگوئی دبیرکل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی نیز اقدام شهرداری تهران در زمینه همکاری برای تاسیس مرکز نوآوری و کارآفرینی حوزه گردشگری را اقدامی تحسین برانگیز عنوان کرده و از اعضای شورای شهر درخواست کرد که حمایت‌های جدی‌تری را از شهرداری تهران به‌ویژه منطقه در زمینه تقویت زیرساخت‌های گردشگری و گردشگری سلامت شهر تهران انجام دهند.
سعیدهاشم‌زاده رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت هم ضمن تشریح اقدامات این وزارت‌خانه در جهت رشد کمی و کیفی شرکت‌های خدمات گردشگری درمانی در سطح کشور فعالیت‌های حمایتی شهرداری تهران در این مسیر را حائز اهمیت دانسته و ابراز امیدواری کرد که اینگونه هم‌افزایی‌ها، رشد سریع‌تر گردشگری سلامت کشور را در پی داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/534560/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افسردگی ماسکه چیست؟ علائم و راه درمان آن

چرا بی دلیل احساس غم می کنیم؟

آکروفوبیا یا ترس از ارتفاع : علت ، علایم و درمان

افسردگی ماژور چیست و راه درمان آن کدام است؟

علت تمایل جوانان به زندگی جدا از خانواده

کلپتومانیا یا جنون دزدی چیست؟ علل و درمان آن

افسردگی سایکوتیک چیست؟ علائم و درمان آن

روان پویشی چیست و چگونه عمل می کند؟

نوروتیزیسم یا روان رنجوری چیست؟ علائم و درمان آن

پاراسومنیا یا خواب پریشی چیست؟ علل ، انواع و درمان آن

هموفوبیا، ترس از خون چیست؟ علایم و راههای درمان

علایم و انواع اختلال یادگیری + راههای درمان اختلال یادگیری

نوروپلاستیسیتی: چگونه از قابلیت شکل پذیری مغز خود استفاده کنیم؟

معنا درمانی: تعریف ، تکنیک و اثربخشی

آشنایی با پدیده ای به نام هیپنوتیزم درمانی

علایم ، جلوگیری و درمان بحرانی به نام سرماخوردگی روانی

معرفی 10 نوع از رایج ترین انواع سخنرانی ها

همه چیز درباره ی انحصارطلبی و افراد انحصار طلب

کهن الگوی شخصیتی چیست و چه کسی کهن الگو را ارائه داد؟

چگونه هنر درمانی روح و روان را التیام می بخشد؟

سوگیری پس نگری چیست و چه تاثیری بر زندگی فرد دارد؟

علائم و راه درمان سندرم چارلز بونت بیماری مربوط به چشم

7 نوع سبک مدیریت: کدام یک بهترین است؟

سایبربولی یا زورگویی سایبری چیست و چگونه جلوی آن را بگیریم؟

آشنایی بیشتر با روانشناسی سازمانی

چگونه با از دست دادن یک حیوان خانگی محبوب کنار بیاییم؟

طرحواره درمانی چیست و چگونه کار می کند؟

سن گرایی چیست و راههای مبارزه با سن گرایی

چگونه با غم از دست دادن نوزاد کنار بیاییم؟

ادراک یا دریافتن چیست و چه تاثیری در زندگی دارد؟

همه چیز درباره تیپ شخصیتی ENTP

چه چیزی باعث ترس از صمیمیت می شود؟

اثر پروانه ای : هر آنچه باید درباره آن بدانید

علل، علایم و درمان HPPD یا اختلالات ادراک توهم زا

هر آنچه که باید قبل از داشتن فرزند دیگر در نظر بگیرید!

اعتماد به نفس غیر منطقی چیست و آیا چیز خوبی است؟

خودبیانگری چیست و چگونه آن را تقویت کنیم؟

چرا باید به انجام درمان های روانشناسی پایبند باشید؟

آشنایی با مکتب ندانم گرایی یا آگنوستیک

مصرف قهوه و افسردگی چه ارتباطی با هم دارند؟

ویژگی ها و عملکردهای شناختی تیپ شخصیتی entj

وظایف وکیل خانواده چیست و چرا باید از وکیل کمک بگیریم؟

همه چیز درباره روانشناسی محیطی

علل بیماری کندن پوست چیست و چگونه درمان می شود؟

انواع گفتگوهای درونی و راههای تقویت گفتگوی درونی مثبت

نام یک نفر چگونه می تواند بر سرنوشت او تأثیر بگذارد؟

رسانه های اجتماعی و تأثیر آن بر سلامت روان

رهبری اخلاقی چیست و چرا اهمیت دارد؟

رفتار بچه گانه در بزرگسالان: علائم و نحوه برخورد با آن را بشناسید

وضعیت فرسودگی شغلی برای زنان در محل کار