طرز تهیه شیرینی صدفی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شیرینی صدفی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. و می توان با تهیه خمیر آن، در دو طعم ساده و نسکافه ای تهیه نمود. مواد بین آن از شکلات صبحانه قرار می دهیم. این شیرینی پفکی و سبک و خوشمزه است و با مواد کم تعداد زیادی شیرینی به ما می دهد. مواد لازم شیرینی صدفی کره 170 گرم پودر قند 80 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 پنس آرد 250 گرم شکلات صبحانه یا نوتلا به مقدار کافی نسکافه 1 قاشق چایخوری دستور پخت شیرینی صدفی مرحله اول برای تهیه شیرینی صدفی خوشمزه ابتدا کره و پودر قند را درون یک کاسه می ریزیم. سپس با همزن برقی می زنیم تا سبک و نرم شود. تخم مرغ را درون آن می شکنیم. سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا روشن شود. مرحله دوم سپس آرد را الک کرده و کم کم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. یک قیف مخصوص شیرینی پزی یا خامه را برداشته و ماسوره شکوفه سر آن قرار می دهیم. مواد را داخل قیف می ریزیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. مرحله سوم سپس با ماسوره و قیف شیرینی ها را روی سینی فر به صورت شکوفه پایپ می زنیم. در ادامه نسکافه را به همراه یک قاشق غذا خوری آب جوش داخل یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم، به صورتی که نسکافه به طور کامل حل شود. مرحله چهارم در این مرحله نسکافه را به خمیر اضافه می کنیم. این بخش از خمیر طعم نسکافه ای می شود. با آن تعدادی شکوفه هم روی کاغذ روغنی می زنیم. در ادامه فر را باید از 10 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنیم تا گرم شود. مرحله پنجم سینی شیرینی ها را درون فر با همان دما به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم. شیرینی ها را بیرون آورده و صبر می کنیم تا سرد شود. یکی از شیرینی ها را برداشته و روی سطح صاف آن، شکلات صبحانه می مالیم. سپس شیرینی دیگر را روی آن قرار می دهیم.
شیرینی صدفی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. و می توان با تهیه خمیر آن، در دو طعم ساده و نسکافه ای تهیه نمود. مواد بین آن از شکلات صبحانه قرار می دهیم. این شیرینی پفکی و سبک و خوشمزه است و با مواد کم تعداد زیادی شیرینی به ما می دهد.
مواد لازم شیرینی صدفی |
کره | 170 گرم |
پودر قند | 80 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 پنس |
آرد | 250 گرم |
شکلات صبحانه یا نوتلا | به مقدار کافی |
نسکافه | 1 قاشق چایخوری |
دستور پخت
شیرینی صدفی
مرحله اول
برای تهیه
شیرینی صدفی خوشمزه ابتدا کره و پودر قند را درون یک کاسه می ریزیم. سپس با همزن برقی می زنیم تا سبک و نرم شود. تخم مرغ را درون آن می شکنیم. سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا روشن شود.
مرحله دوم
سپس آرد را الک کرده و کم کم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. یک قیف مخصوص
شیرینی پزی یا خامه را برداشته و ماسوره شکوفه سر آن قرار می دهیم. مواد را داخل قیف می ریزیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله سوم
سپس با ماسوره و قیف
شیرینی ها را روی سینی فر به صورت شکوفه پایپ می زنیم. در ادامه نسکافه را به همراه یک قاشق غذا خوری آب جوش داخل یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم، به
صورتی که نسکافه به طور کامل حل شود.
مرحله چهارم
در این مرحله نسکافه را به خمیر اضافه می کنیم. این بخش از خمیر طعم نسکافه ای می شود. با آن تعدادی شکوفه هم روی کاغذ روغنی می زنیم. در ادامه فر را باید از 10 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
سینی
شیرینی ها را درون فر با همان دما به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.
شیرینی ها را بیرون آورده و صبر می کنیم تا سرد شود. یکی از
شیرینی ها را برداشته و روی سطح صاف آن،
شکلات صبحانه می مالیم. سپس
شیرینی دیگر را روی آن قرار می دهیم.
-
سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴:۳۵
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/534267/