تاپو نان محلی قشقایی با روش پخت سنتی بانوان عشایر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / یک نان خوشمزه دیگه که عشایر قشقایی به عنوان میان وعده و یا صبحانه می خورند، البته بهش تاپو هم میگن.جالبه که شبیه همین نان را در پاوه کردستان دیدیم به نام شلکینه که در همین پیج هست و میدونم که بختیاری های عزیز هم شبیه این نان رو دارند .
سیاه دانه، بادیان و ادویه داره و تا داغه کره محلی هم بهش می مالند و با کمی شکر همونطور تازه و داغ می خورند.
اگر شما هم شبیه این نان رو دیدید و اسم دیگه ای داره ممنون میشم به ما معرفی کنید در همین عشایر دو جور از این نان اسم بردند هم شل شلک گفتند هم تاپو
از صفحه دورنیست
-
دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸:۲۵
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/533961/