بدون نیاز به فر قطاب بپزید!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / اگر خیلی تازهکار هستید یا اینکه در خانه فر ندارید، قطاب سرخکردنی را انتخاب کنید. قطاب شیرینی مورد علاقه و نوستالژیک عیدانه است.
برای درست کردن این شیرینی، ابتدا مواد زیر را تهیه کنید: روغن جامد 65گرم، ماست 65گرم، بکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری، نمک یکهشتم قاشق چایخوری، آرد حدود 130گرم و روغن مایع سرخ کردنی بهمیزان لازم.
برای مواد میانی هم به این موارد احتیاج دارید: گردوی نیمکوب حدود 70گرم، پودرقند 35گرم، پودر هل نصف قاشق چایخوری، پودر دارچین یکچهارم قاشق چایخوری و گلاب 2قاشق.
روغن را کمی با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست و نمک و بکینگپودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر لطیفی بهدست بیاید. اگر به آرد بیشتری احتیاج داشتید، کمکم و با احتیاط اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و نیمساعت به آن استراحت دهید. حالا مواد میانی را درست کنید.
پودرقند و هل و دارچین و گردوی نیمکوب و گلاب را مخلوط کنید. خمیر را روی سطح کار به ضخامت 5تا 3میلیمتر باز کنید. با کاتر گرد یا یک لیوان به قطر 6-5سانت قالب بزنید و از مواد میانی توی آن بگذارید. لبهها را با چنگال یا با فشار دست بههم بچسبانید. اگر تعداد شیرینیها زیاد است روی آنها نایلون بکشید تا خشک نشوند. سپس روغن را داغ کنید و شیرینیها را حدود 2دقیقه سرخ کنید.
قطابها را بعد از خنکشدن در ظرف در بسته نگهدارید یا آنها را فریز کنید. برای تزئین، کمی پودر قند و پودر پسته روی شیرینیها بریزید. یادتان باشد از این شیرینیها کمی برای پدر و مادرتان هم درست کنید تا دستخالی بهدیدنشان نرفته باشید.
-
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱:۳۴
-
۴۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/530891/