آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش تهیه شیرینی برنجی خانه داري

آموزش تهیه شیرینی برنجی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مامی سایت / مواد لازم:
کره 150 گرم
پودرقند 120 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد برنج 380 گرم
شیر به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
خرفه به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
مرحله اول تهیه شیرینی برنجی:
ابتدا کره رو می ذاریم بیرون بمونه تا نرم بشه. پودر قند خوب قند بار الک می کنی تا خوب یک دست باشه تا گلوله یا تکه قند داخل نباشه. حالا پودر قند رو به کره نرم شده اضافه می کنیم و خوب با هم زن هم می زنیم تا کاملا پف کنه و بافتش پوک بشه. برای این کار حتما باید از همزن برقی با سرعت بالا استفاده کرد. باید به مدت پنج دقیقه با دور تند کره نرم شده و پودر قند الک شده رو هم زد تا به بافت مناسب و مورد نظر مون برسیم. زرده های تخم مرغ رو دونه دونه اضافه می کنیم و با دور متوسط هم می زنیم تا کاملا زرده ها با مخلوط کره و پودر قند ترکیب بشن و یک دست بشن. مواد رو هم می زنیم تا به خوبی ترکیب بشه. آرد برنج رو چند بار با الک ریز الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با دور کند هم می زنیم تا مواد به خوبی به خورد هم برن. شیر رو قاشق قاشق به مخلوط شیرینی مون اضافه می کنیم. تا جایی که خمیر به دست نچسبه و بافتش لطیف بشه. خمیر رو به دو نیم تقسیم می کنیم و به یک از نصف های خمیر شیرینی مون کمی زعفران دمکرده غلیظ اضافه می کنیم. اندازه یک قاشق غذا خوری خیلی غلیظ کافیه. خوب هم می زنیم. خمیر ها رو می ذاریم توی دمای آشپزخونه به مدت 12 ساعت بمونه و به خوبی استراحت کنه و خودش رو بگیره.
مرحله دوم تهیه شیرینی برنجی:
خمیرهارو بعد از این که دوازده ساعت گذشت روی میز کار بین دو تا نایلون می ذاریم و با وردنه به آرومی پهن می کنیم و با استفاده از مهر های فوندانت روی خمیر رو طرح می زنیم و با استفاده از کاتر دور طرح مهر رو قالب می زنیم. شیرینی ها رو با احتیاط داخل سینی فر کمی چرب شده می ذاریم و روشون رو قبل از اینکه برن داخل فر کمی تخم خرفه می ریزیم. فر رو از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سینی رو داخل فر به مدت 10 دقیقه قرار می دیم تا شیرینی ها مون بپزن. همه جوره باید حواسمون به شیرینی ها مون باشه تا یه وقت نسوزن چون دمای فر ها با هم متفاوته.
مرحله سوم تهیه شیرینی برنجی:
 بعد از گذشت زمان مشخص شده سینی فر رو از فر در میاریم و می ذاریم تا شیرینی ها مون خوب خنک بشن. وقتی که شیرینی ها کاملا خنک شدن اون ها رو از سینی جدا می کنیم و داخل ظرف مناسب می ذاریم. این شیرینی های خوشمزه رو می تونیم توی ظرف در بسته توی یخچال به مدت دو هفته نگه داری کنیم بدون اینکه توی طعم یا رنگ شیرینی ها تغییری ایجاد بشه. 
می تونید به جای شیر از گلاب استفاده کنید. شیر بافت نرمی به شیرینی میده ولی گلاب بافت شیرینی رو ترد می کنه. وجود شیر کمی طعم خامه ای به شیرینی میده که دلچسب هست. ولی اگر دوست دارین شیرینی برنجی تون ترد تر باشه می تونید از گلاب استفاده کنید که عطر فوق العاده ای به شیرینی ها مون می ده. 
با هر نوع آرد برنجی می تونیم این شیرینی رو درست کنیم ولی در نهایت هر چه قدر میزان مرغوبیت آرد بیشتر باشه توی عطر و طعم شیرینی قابل تشخیصه. 
حتما آرد برنج رو از الک حریر رد کنید بعد وزن کنید. همین طور پودر قند رو قبل از وزن کردن خوب و چند بار الک کنید. 
از نشانه های پختن شیرینی برنجی اینه که شیرینی ها از سینی فر جدا میشن و ته شیرینی ها خیلی کم برشته میشه. برای اینکه بدونید شیرینی ها داخل فر پختن یا نه کمی سینی فر رو داخل فر تکون میدیم. اگر شیرینی ها تکون خوردن و جدا شدن نشانه پختن شیرینی هاست. 
سعی کنید از زعفران خیلی غلیظ استفاده کنید چون زعفران رقیق باعث خشک شدن خمیر شیرینی میشه و اصلا خوب نیست. 
این شیرین رو می تونید با قالب های متفاوتی بزنید بهترین قالب برای شیرینی برنجی قالب گرد ساده با قطر پنج سانتی متره که کار باهاش راحته و اصلا احتمال خورد شدن نداره. اگر قالب در دسترس ندارید می تونید توپ از خمیر بردارید و داخل سینی فر کمی بازش کنید و بذارید تا بپزه. ولی در هر صورت باید قطرش نیم سانتی متر باشه.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/530385/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ زیبای «شهر بارونی» از سیامک عباسی

تصادف زنجیره‌ای عجیب در ارومیه

سردار رادان: موضوع حجاب اصلا موضوع امنیتی نیست

آخرین وضعیت سیل در سیستان‌وبلوچستان؛ راه‌ ارتباطی 70 روستا همچنان مسدود است

"کینه خونین" کارگر قهوه‌خانه شهر ری را قربانی کرد

قلعه جزیره مونت سن میشل در فرانسه

گناهان زبان؛ بداخلاقی

دره ای زیبا در ایسلند

نحوه تنظیم آینه ها در خودروی فورد کراون

الویه مهمانی ها رو اینطوری تزئین کنید

نکاتی که خوب است در مورد قلیان کشیدن بدانید

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

اجرای موسی عصمتی میلیونی شد

مورینیو: در فوتبال یک‌بار و به‌خاطر رئال گریه کردم

آخرین تمرین پرسپولیس برای بازی حذفی

درگیری اسطوره‌های یونایتد و آرسنال بر سر برونو!

زادگاه مسعود ده نمکی کجاست؟

2 خبر خوش فوتبالی رئیس صداوسیما

هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان‌ها

آبگرفتگی خیابان‌های شهر کرمان پس از بارش شدید باران

بارندگی شدید در شهر شنژن چین

طوفان شن بنغازی لیبی را درنوردید

نجات دراماتیک راننده خودرو از میان شعله‌های آتش در آمریکا

کیک برش خورده و شیک برای جشن ها

چه زمانی اضطراب در دوران بارداری خطرناک می‌شود؟

رنگ کردن مو و ابرو با نسکافه

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

از زر و سیم جهان پاس نظر باید داشت

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

یوفا تهدید کرد؛ احتمال محرومیت اسپانیا از یورو

خصوصی واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!

شماره یک و دو دنیا برای PSG بازی می‌کنند

مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران

بارسلونا به ستاره پی‌اس‌جی باخت!

وعده لاپورتا به هواداران بعد از ماندنی شدن ژاوی

سوال و پاسخ کوتاه با سیدجواد هاشمی

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت انواع ملک در تهران سال 1353 را ببینید! / عکس

«بی معرفت» با اجرای زیبا و احساسیِ بهنام بانی

ارز حج 1403 تامین شد

پایان ماراتن داوطلبان کنکور ریاضی، انسانی و فرهنگیان

حکمت/ آنچه سبب خواری شخص خواهد شد

داستانک/ گریه بر شهید

بارش باران در ایستگاه متروی تازه افتتاح شده استانبول!

کاشان، عروس خانه‌های تاریخی ایران

کیک سیب زمینی برای شب های مهمانی

تکنیک های طلایی برای سلامت مغز

شوهر شما هم یک مرد بی احساس است؟!

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر